Tak jsem odehrál rovnou stovku her, přidám pár postřehů.
Zatím jsem to hrál jen tak, abych si vyzkoušel co největší množství hrdinů. Většinu už jsem dostal na level 4 (což je můj cíl, odemknout u všech všechny talenty a pořádně je vyzkoušit/pochopit/naučit se). Jelikož čím líp člověk zná hrdiny nejen svoje, ale i soupeřovy, tím líp pochopitelně může hrát. Nejvyšší level je 6 (myslím jediná Valla), třetina 5, třetina 4, ještě jsem moc nehrál zbytek. Nekoupil jsem si zatím žádnýho hrdinu; po těch 100 hrách mám asi 22k goldů.
Ještě pořád nevím, co si koupit, jelikož zatím si s tou free rotací vystačím a v každý najdu něco, co mě baví/je potřeba vyzkoušet a naučit se. Zejména mě zatím zaujali Zeratul, Rehgar, Illidan, Brightwing, Kerrigan, Sonya, E.T.C...
Mám relativně vysokej
rating, za kterej vděčím zejména velkýmu množstvím pingů, leckdy ale ani to nepomáhá a je důležitý se tim netrápit a během tý hry se i tak něco naučit. Tu a tam potkám lidi, co mají level 8-10 na jednom championovi a hrozně to s nim drtěj, ale zdá se mi, že v HotS to prostě nemá takovej vliv jako teamwork, takže mi zatím prochází neumět hrát toho hrdinu, co zrovna hraju, nějak extra dobře. Ale to je taky těžký tak hrát, protože čím víc se musim soustředit na hrdinu, talenty, ability, tím menší pojem mám o mapě, hře, zbytku týmu...
Hraju vždycky duoqueue s kámošem, zkoušel jsem hrát pár her sám, a takhle HotS podle mě fakt hrát nejde, resp. vůbec mě to tak nebaví.
Jo a myslim si, že na Abathura by mělo dopadnout mohutný nerfhammer. Prostě ve hře, která je z 95% o týmový koordinaci a přitom to ve velkým hrajou lidi, co se neznaj a nemluvěj spolu, je takovejhle champion s globální presencí OP už by design. Kdybych chtěl honit rating, spamoval bych Abathura a Rehgara.