• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    Heroes of the Storm Global Championship: http://us.heroesofthestorm.com/esports/en/ - RIP
    Novinkama a hero guidy https://www.icy-veins.com/heroes//
    Statistiky z replayu: https://www.hotslogs.com/
    Informace o mapach a hrdinech: http://www.nexusmaster.com/
    rozbalit záhlaví
    DIOM
    DIOM --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: no nevím jak ostatní, ale já si obvykle beru Ultimate Evolution :]
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    tady cekam vasnivou debatu u picku na levlu 10 :))



    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: celkem nekompromisni je ten lvl 16, kde se berou double bombs pro burst damage.

    ale kdyz clovek veme na lvlu 1 greater cleave a na lvlu 7 rending cleave, tak na 16tce se otevira ten void slash a +30% cleave damage jako viable vec. (neboj, moc dobre si pamatuju, ze jsi s tim prisel prvni ty :D )

    problem je, ze ty double bombs jsou fakt skvely pro to single target burst damage.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    YASHAMARU: searing attacks ma smysl pak jedine v kombinaci s Shadow Assault kombem, ale kdyz je s Void Prisonem ted takova legrace ;)) tak je to asi na nic.. ja si tady davam vetsinou Shadow Spike (area damage na W), a ten nema valne statistiky uplne :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: to je hodne zajimavej level, ja jsem tam doted pouzival searing attacks, ktery nejsou moc vyhodny, protoze zeratul malokdy auto attackuje dost na to, aby se vyplatily.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    me to pride fascinujici, proste me vzrusuje svet cisel, tak se za to omlouvam :)

    tady na prikladu zeratula bych se s vami podelil o jeden poznatek, ktery jsem si z toho vyvodil.. zamerte svoji pozornost na talent na lvl7, First Aid.. neni to uplne oblibeny talent, ale ma celkem dechberouci winrate na Bronzu 71% (tam se skutecne hodne vymyka) a stejnou bilanci si drzi na vsech levlech. Me by nikdy nenapadlo si tenhle talent nekdy vzit, ale tohle me privedlo k zamysleni, ze to zkusim.. a takovejch par veci se muze skryvat i u dalsich heroes rekl bych..
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: tady jsem to psal, o sekundu předtím STAROJDA

    Ad skill - zrovna u nás si myslím, že ten skill už máme. Resp. já koukám na buildy a turnaje, takže se rozhodovat dokážu i bez statistik. Navíc jsem programově nonkonformní, takže tím spíš nebudu brát to co všichni ostatní :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: aby ses dockal, protoze blizzardi si zakladaji na tom, ze ti to jak na tom doopravdy jses nikdy neukazi. dela to jen hard feelings a ladder anxiety. ale to je ostatne jedno.

    "jak jsem psal, informace co kdo bere v diamond/master je jediná relevantní."

    No ja nevim, ale tohle jsi nikde nepsal, to jsem psal ja, ale jsem rad, ze se mnou souhlasis.

    Ano, je to zanedbatelny rozdil, ale az na tom je clovek herne tak, ze si muze prvoplanove vzit neco jineho nez co bere drtiva vetsina lidi, tak bude mit skill na to, aby ten moment i rozpoznal.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    zeracool :)

    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: na hodnocení nekoukám vůbec :), čekám na oficiální Blizzard ladder ;). Že je to for fun, to souhlasím a jak jsem psal, informace co kdo bere v diamond/master je jediná relevantní.

    "co je nejlepší" => "co si lidi nejvíc berou". To je trochu rozdíl.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: seš matematik ale ne statistik :). To já teda taky nejsem, ale něco málo o tom vím.

    Konkrétně to co jsi napsal, že můžes sledovat, který talenty jsou nejoblíbenější, tak to je jediná statisticky významná informace toho výpisu. Ostatní věci, jako jestli ten talent je objektivně lepší nebo jestli tenhle hrdina je objektivně lepší než jiný, z toho spolehlivě nezjistíš.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: ja myslim, ze se spis snazis moc krecovite neco najit, protoze na sve oblibene strance mas lepsi hodnoceni :) ale to je jen protoze ji pouziva mnohem min lidi.

    vetsina tech statistik je jen for fun, podle me dulezity je jen kolik lidi bere co v diamond/master.

    prakticky mi to naopak prijde hodne, protoze treba noob ma hodne velky problem vybrat lvl 1 talent pro zeratula (vsechny vypadaji dobre) a skrz tohle jasne vidi, co je nejlepsi.

    navic to co rikas ty by platilo, kdyby se doopravdy stavely buildy, ale ma zkusenost je, ze se bere v drtivem poctu pripadu proste nejsilnejsi talent.

    prehled celkoveho buildu tam driv nebo pozdeji pribude taky.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    STAROJDA: nevim no, spousta textu, ale moc jsme se toho nedozvedeli.. ja jsem matematik, tak mam rad tvrda fakta, takze se slovo "tusim" u me nepada na urodnou pudu :)

    v pripade Novy jsou tam data za 23319 her, z toho z Platiny je tam (mozna prekvapive, mozna ne) 4951 her. A spis nez win rate me z techto cisel zajima, jaky talenty jsou nejoblibenejsi, co lidi nejvic hrajou a jak se ty preference meni v zavislosti na levlu, ktery ty lidi hrajou.

    zkratka je mozne debatu o tom jak se zlepsit oprit o neco hmatatelnyho, realnyho, takze rict o tom, ze je to pekna featura s mizivym vyuzitim, no nevim nevim... nejak se to moje citliva duse pokusi rozdychat :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    takova zvlastni vec.. nesedi tam soucty her vsech lig na to cislo v ALL, to znamena, ze clovek nez odehraje tech 10 zapasu, nez se tam nekde objevi, neni v zadny lize :) null league :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Mě to zas tak zázračný nepřijde. Resp usuzovat z toho optimální build není dost dobře možný, protože tam vidíš statistiky za jednotlivé talenty, ale ne za build jako celek. Navíc i ty statistiky nejsou nic extra, protože procento výher je pořád kolem 50% a vzhledem k tomu, že se to musí porovnat i s počtem her (Odehrané zápasy proti), tak vypovídající hodnota je dost slabá. Sice nejsem statistik, ale i tak tuším, že to je takové vykastrované.

    Úspěšnost proti jiným hrdinům je taky sporná, protože zase je to týmová hra (v HotS to platí opravdu hodně) a tak se ztrácí vliv synergií a team kompozicí.

    Takže obecně je to pěkné featura, ale její využití mi přijde mizivé.

    PS: od spuštění hero.gg jsem jejich velký fanoušek, takže ze mě promlouvá i tahle rivalita :D. Každopádně super, že jsou dvě služby, které budou takhle soupeřit - pokud se nedohodnou na spolupráci.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: nezapomen si odfitrovat pryc trash a koukat jen na hero ligu :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ty jo ale je to fakt zajimavej material... zkusim z toho vydolovat nejakej optimalni matematickej build na kazdou postavu :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    YASHAMARU: ze si pro priklad vybral zrovna murkyho :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Nova je pekne defka! :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    a Nova je muj next lvl 10, je to awfully funny nekoho sundat na jednu ranu, to me dost bavi a vykompenzuje to vsechny na picu prohry :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam