• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Napr kdyz team pickne abbathura a jeste healovaciho supporta, napr rehgar, tak ta kombinace stitu a leceni je mocna. (yes abathur is support in my book :) ) nebo tassadar a healer je taky nice.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Zacal me hodne bavit illidan, zvlast pak od 20 levelu, kdyz si tam lita po bojisti v perma demonic forme jako pan :) ten jeho model je obrovskej, zvlast kdyz roztahne kridla a plachti.

    kdyz clovek dostane team, kterej vypada slabe, se 2 supporty, tak illidan je idealni pick, kterej nevyhodu promeni ve velkou vyhodu a pak tam budete pobihat jako raid boss.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    novy koncept, alespon ja jsem to nikde nevidel, ale na moby expert uplne nejsem

    jinak mam tip:

    Thrall muze odhalit invisible jednotku mimo jine tak, ze da lightning storm na creepa a ten preskoci na dalsi cil i kdyz nejde videt a odhali jej.

    Neni to material hodny starojdova twitteru asi, ale treba se to nekdy nekomu bude hodit za thralla :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    DIOM: Jo ja typkovi napsal, ze "maybe learn other heroes' abilities first" a on, ze abych teda sel s botama, kdyz si chci zkouset ability, no marnost nad marnost :p
    Kazdopadne me potesilo, ze jde vymyslet jeste neco novyho. (Nebo je to od neceho obslehnuty?)
    DIOM
    DIOM --- ---
    LAAZI: když jsem ho viděl prvně v akci, tak jsem reagoval stejně..zuřivě jsem na něj pingoval a psal do chatu wtf :D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    a co teprve PAJAMATHUR! huuu huuuuuuuuuuu :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Abathur je hrozne vtipnej hero, uz mi nekolikrat nadavali, ze sem furt na lince a vubec jim nepomaham a ze kvuli tomu ted vlastne prohravame :p
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: jojo, to je to co jsem se naučil o svý hře. Musím být víc v teamfightech. Já obecně se snažím běhat po lajnách, sbírat expy a pushovat. Což je správně, ale jakmile se někde běží na objective nebo camp, tak tam musím být.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    STAROJDA: mozna ze teamu pomohlo, ze Arthas nelital nekde po lesich a byl v teamfightu :)

    dalsi velka chyba enemy teamu byla jit na golema v situaci 5v5, to jsme parkrat udelali a myslim ze uz to nikdy vickrat neudelame :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: souhlasím že to oponenti podělali. Toho Zeratula si prostě pohlídat měli. A ta druhá situace - asi si moc věřili, protože v teamfightu měli vždy navrch a celkově byli napřed. Takže to je stejnej fail jako nechat Zeratula ukrást s golema.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: jinak zeratula hraju prave proto, ze mi prijde batshit op (stejne jako predtim jsem hral novu) mam rad, kdyz muzu opravdu ovlivnit hru.

    ma naprosto nekompromisni clear creepu.
    vyborne ganky
    vyborny escape
    perfektni engage
    perfektni disengage
    broken ult

    exceluje jak v pve tak v pvp. hru rozhodnes nejen ukradenim golema, ale treba taky vybornou ultkou, kdy z 5v5 udelas 5v2 a 5v3. taky muzes hru rozhodnout vybornym gankem, kdy jim tesne pred kritickym 5v5 o objective odstranis squishika.

    podle me je to jedna z nejlepsich postav do soloQ kdy od teamu necekas nic a od sebe vsechno. budu ho hrat dokud nedostane Nova treatment.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: ted se nesnazim ubrat z vaseho paradniho comebacku

    zeratula jsem parkrat hral a muzu rict, ze proti aspon trochu kompetentnimu teamu je to nemozne a od urcityho skill levelu uz si to pohlida i random pug (mid diamond+). i presto si stejne myslim, ze to casem nerfnou, protoze balance changes vypadaji, ze vychazi z casual urovne a ne pro (viz napr. nova).

    celkove je golem jedno z nejnebezpecnejsich mist ve hre. v klidu se tam da zahodit naprosto vyhrana hra. viz. tvuj priklad.

    prvni throw enemy teamu:

    po wipu 4 nepratel zni golem jako no brainer. ale pokud bych vedel, ze prezil zeratul + je pobliz + nepouzil VP, nemuzes toho golema delat stejne delat slepe. je dost easy zeratula vypreventit z toho stealu a pak vypada jako idiot. pokud vsichni vi jak a co maji delat.

    druhej throw enemy teamu:

    a další teamfight se spustil zase u golema. Oni ho začli dobýjet a mi běželi na ně
    ...

    u just dont do this.
    DIOM
    DIOM --- ---
    STAROJDA: ani bych se nedivil kdyby tohle časem nerfli, i když bych to sám nerad viděl..je to parádní kulišárna
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Včera jsem hrál hru s partou 4 francouzů a po vyhrané hře mě přibrali a dali jsme další dvě hry. Zase jsem se něco přiučil o svojí hře, ale hlavně jsem viděl, jak Zeratul může totálně otočit hru.

    Byla to Blackhearts Bay, kde jsme průběžně ztráceli a nepřátelé měli furt víc peněz a víc ničili. Byla to dost i moje chyba, protože v důležitých teamfightech jsem s Arthasem byl na druhé straně mapy :(. Holt jsem takovej sólista, což je u tanka dost průser. Nicméně nakonec jsme vyhráli a to díky Zeratulovi.
    Po jednom teamfightu jsme skončili 1v5 - přežil jen právě neviditelnej kámoš Zera. Nepřátelé se vrhli na golema no a samozřejmě Zeratul udělal tu slavnou nechutnost a s Void prison jim golema ukradl. Takže místo toho, aby v pěti pushnuli naší lajnu zatímco my jsme byli mrtví, tak museli bránit :). No ale tohle nám pomohlo se spíš jen udržet ve hře a pořád nás drtili. Měli jsme už jen jednu pevnost a další děla by střílely do core. Dařilo se nám je brzdit a další teamfight se spustil zase u golema. Oni ho začli dobýjet a mi běželi na ně. Spustila se bitka 4v5 a tak jsme stáli vzadu a zkoušeli je ukusovat. Oni se nepoučili a golema zabili a v tu chvíli tam zase skočil Zera s Void prison :D. Takže golem byl náš, pomohl nám v teamfightu stunem a rootem a bitka skončila 4v1 pro nás! Vrhli jsme se na top lajnu, s golemem se promlátili až k jádru a tam těsně před narozením zbytku nepřátel a s jen málo hp jádro sejmuli. Zeratul MVP!
    D13
    D13 --- ---
    DIOM: aha, tak dik
    DIOM
    DIOM --- ---
    D13: myslíš hero league? musíš být minimálně lvl 30 a mít 10 hrdinů, aby jsi to mohl hrát
    D13
    D13 --- ---
    chci se zeptat, jak je to s ranked battles? nikde nevidim tu moznost se ucastnit.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    LAAZI: no ono je to s campama docela veda.. jsou heroes, ktery se na dobyvani campu hodi vic a nektery min, napr. Nova je spatna a Gazlow nebo Sonya idealni.. no a pak se musi zabrani campu dobre nacasovat, procez si clovek musi uvedomit par veci:

    1. kdyz delam camp sam, trva to dlouho
    2. kdyz delam camp dlouho, chybim na lajne a nedelam expy
    3. 2 heroes udelaji camp 2.5x tak rychleji, 3 heroes 4x rychleji atd. (polynomialni zavislost nizkeho stupne)
    4. proto je lepsi nedelat campy sam, protoze pak se clovek muze rychleji vratit na lajnu nebo kde je potreba
    5. dulezity je casovani, protoze poslat camp tam, kde jsou 2-3 enemy heroes nebo lze jejich vyskyt predpokladat, protoze neni zrovna co jinyho delat, je naprd
    6. nejlepsi je teda najit moment, kdy se blizi nejaky objective a camp muze bez odporu zesilit push na lajne
    7. nekdy je dobry vzit camp i v blbou dobu jenom z toho duvodu, aby ho nezabral enemy

    no a zdaleka to neni vsechno, to jenom par veci on the top of my head :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    YASHAMARU: No tak ja taky jeste nevim jaky campy dam sam kdy a jaky ne, jakoze uz sem vysledoval, ze kdyz je tam sam velkej monster, tak to neni dobry. Ale treba takovy ti dva obri jsou navzdory svemu vzrustu ez.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: no je tam 19 followerů, tzn oni mají svůj twitter kde sem jim vypisuje feed všech těch, koho sledujou. Takže tam musej někdy zajít a podítvat se na to. Pak ještě můžou být lidi, co jdou přímo na ten twitter bez toho aby ho sledovali, ale o tom přehled nemám.

    Já to začal vést pro to, že jsme tady házeli spoustu mouder a ztrácelo se to v historii a diskuzích. Takže tady je to přehledně a v úsporné formě. Snažím se občas tam něco přidat a jsem zvědav, co se z toho vyklube časem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam