• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    KORAL
    KORAL --- ---
    YASHAMARU: Sledovl jsem včera Zuna jak snima hrál.
    Používal techniku, že na začátku dal na každou lajnu jednoho a team běhal po mapě a kosil, zaímco oni nasávali XP ze všech tří lajn a ze zabijení !

    další kombinace co včera vymyslel/použil, bylo, jak píše yasha, že jeden zustaval v bázi nesmrtelnej a ostatní bojovali :-) Umřel a hned zase jeli dál.

    Každopádně mu dělalo problémy ovládat všechny tři najednou. Je pravdou, že tyhle hrdinové nebudou pro kde koho a bude to jen pro pár vyvolených. Ale pokud to budpou umět, bude to masakr za ně.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Na LV jsem zvedavej :) myslim ze prvni tyden s nema budou vsichni hrozni :D koukal jsem vcera chvili, jak s nema zuna zapasil. furt nadaval, ze too much micro a ze si pripada jak v dote :)

    Moc me neoslovili, takze jsem nad nema nejak extra netheorycraftil, ale myslim si, ze na nekterych mapach bude treba super ty blbecky rozdelit a se dvema jit pomoct k tributu a jednoho nechat nasavat na lajne, ale nevim.

    Nebo jestli tam je nejakej slabej, tak ho pouzivat jako zivou "wardu" a posadit nekam do jungle, aby daval vision pri delani neceho riskantniho.

    Ja se spis tesim, jak je budem farmit, nez se to za ne lidi poradne nauci :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    YASHAMARU: j predpokladam, ze to tak je. Ja jen jestli mne nesali zrak :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    LIQUIDFREAK: asi bug? nebylo by to poprve, co by se jim patchem par veci co doted fungovaly rozbilo.
    DIOM
    DIOM --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: no řekl bych, že už dneska večer budeme chytřejší :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    wow... jako ja nestiham ovladat jednoho panacka tak nevim co bych delal se trema?! :))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele jsem blbej, slepej nebo jakej? U vsech heroes co mam lvl 5 mi ukazuje, ze kdyz unlocknu lvl 5 dostanu 500 goldu jako neaktivni, tedy nehotovy.
    DIOM
    DIOM --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: uvidíme v praxi, ale imo to budou podobní opruzové jako Murky..tj. dokud je nezabiješ všechny, tak pořád jako postava žijí..můžeš je rozdělit a hrát separátně..takže úplně vidím jak s tím krásně zabíráš tribut, draka, vracíš coiny, zatímco zbytek tvého teamu je někde jinde..ale asi to nebude úplně legrace na ovládání
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    a co jsou vubec zac lost vikings? k cemu budou dobry, vubec o nich nic nevim a ani sem to nikdy nehral :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    business as usual :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: a chtel jsem si dat jednu bitvu, samo ani po dvou reconectech nejsem ve hre.. maj to naky dojebany
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    hmm, super uz konecne uvidim jaka sem hrozna lama, tedy w/r :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    Hm ... po přečtení mám chut si jít zahrát, ale sedím v práci :-D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    sonya dostala mini-buff... asi ji dam sanci :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    DIOM: podle me s tychusem budes mit porad dobry vysledky. on byl op skrz to, ze jsi ho mohl skoro zabit, on popnul ult a musel jsi ho zabit jeste jednou. + mel first aid, stoneskin a buhvico vsechno, takze byl strasne tanky na to jaky dmg mel.

    ok o to prisel. ok, odina bude muset predcastit, takze je mozny, ze ti z toho zkuseni hraci zdrhou, ale imo neni uplne zariznutej a dobri hraci to s nim budou porad davat. navic drill jsi hral jeste predtim, nez to bylo cool, takze mas naskok oproti ostatnim :)

    porad zalezi na hraci. jsou lidi co hrali uplne starou novu bez rewindu a meli vysledky, jsou lidi co hrali tychuse bez odina a meli vysledky a jsou lidi co hrali muradina bez rewindu a meli vysledky. nekdy se nerf proste netyka vsech :)))
    DIOM
    DIOM --- ---
    YASHAMARU: no vida..a já zase přešel na Odina (záleží na mapě a průběhu hry)..ale toho mi nerfli, takže návrat k vrtáku není vyloučen
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Jedna chutovka pro dioma:

    laser drill damage went up? Yeah it's been doubled. 310 per second at level 20. Compared to 155 it did pre patch.

    Jeste nas budou cekat undocumented changes :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    YASHAMARU: Malfurion se silent :) ..ale za Tassadara v teamu bych se taky nezlobil
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Stitches, Valla, Uther, je tedka core dream teamu :))) a k tomu nalepit druhyho supporta (tassadar/abathur/Tyrande?) + illidan, nebo Nazeebo/Siege tank + Zeratul.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Podle me ted bude hodne brutalni illidan. Jednak nedostal posledni 2 patche zadnej nerf (spis mirny buff) a uz jen to jej strasne posili. Vzdycky jsou silni hrdinove, na ktery se dlouho nesaha.

    Druhak se spekuluje o tom, ze s nerfem brightwinga by se mohly zacit prosazovat compozice se 2 supporty. (Predtim to pru neslo, protoze Brightwing to counteroval tim, ze proste healoval za dva.) Nevim, healery nehraju, takze nemuzu posoudit.

    Ale jestli by to byla pravda, tak illidan zari v kompozicich se dvema supportama a s tim, ze se vsechno accross the board ponerfovalo by se mohl prosadit :)

    Zeratul dostal velkej buff v podobe rewindu na 20tce. Bral se tam 2nd blink, ale tim, ze tam ted je na vyber rewind clovek dostane 2nd blink automaticky tim, ze se mu zresetuje E + dostane dalsi Q a 2 charge na W.

    Takze jeho burst bude misto W,W,Q -> W,W,Q,W,W,Q :D OK blizzard thank you :D

    Prisel o 50% dotku na Q, ALE misto ni dostane 30% damage na Q, coz mu jeste navysi burst anebo si vezme AOE damage na bombach, coz bude pri 4 bombach dost ROFL aoe dmg. (kdyz si veme talent, ani ho to neodkryje z neviditelnosti :D)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam