• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    GAPPO
    GAPPO --- ---
    DIOM: a ja si říkal na co to tam je :D
    DIOM
    DIOM --- ---
    Zeratul je masovej vrah, ale chce to už asi trochu mít nahráno..btw. všem nováčkům bych doporučil se řídit obtížností uvedenou u jednotlivých hrdinů, není to tam jen tak pro srandu uvedený ;)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    GAPPO: Dej mu sanci :)
    GAPPO
    GAPPO --- ---
    Zeratul je silenej ... jsem si ho vcera koupil a vubec mi nejde ... furt jsem mrtvej :D škoda goldu :D
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    YASHAMARU: takze kdyz assassina tak treba takovej zeratul co
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Tyrande je hodne silnej hero do tyhle mety, kde se jedou 2 supporti. Dobre zahrana zvysuje dps teamu, scoutuje a dorazi sovama + ma cc a emergency heal. Suprovej off support. Aoe ult + aoe healing ward/mule. Prinese toho do teamu fakt moc. Ziskala si muj respekt :)

    BW jsem pred nerfama nehral, ale porad mi prijde dobrej. Mozna uz neni hrozne ujetej s rewindem a double polymorfem atd, ale porad je to ten samej hero s tema samyma silnyma strankama. Globalni presence na mape, R disengage, free aoe heal. Stale very good.

    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Ja si o ni myslim, ze je to momentalne nejhorsi assassin, ale existuji lidi, kteri proti ni zvladnou prohrat :)

    Doporucuju nekupovat. Vyzkouset az bude free a pokud se ti po ni bude styskat az nebude, tak teprv koupit. Ale IMO 10k momentalne hodnotu nema, spis tak 4k.
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    KORAL: aha tak dik za info ;)
    KORAL
    KORAL --- ---
    EPIDEMIK: ze bývala cool a ted je looser ... oproti dřívějšku. Dá se hrát, ale většinou for fun, než pro vítězství. Jsou mnohem lepší Assasini k dispozici. Je to nouzovka ... :)
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    jaký máte zkušenosti s Novou přemýšlím nad ní
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    uff tak poslední hra - Raynor 26/0 - Raiders roll bro, raiders roll ;) Jinak hraju to ted v podstatě furt takže kdybyste měli chut zahrát ve více lidech tak budu jedině pro (nick Tomislav myslím ;) )
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    PELENDUR: jo popsal si velkou slabinu Sonyi, ale predstav si, ze treba uz po pristim patchi ji udelaj whirlwind neprerusitelnej a budes rad ze ji mas :) jak pise yashamaru, josu nejaky hrdinove ktery jsou v danej moment silny a nektery slaby, ale to se muze velice rychle najednou zmenit.. takze nakup kohokoliv v closed bete prislovecnej zajic v pytli :) (a jak zname blizzard, ani po bete si clovek nebude moct bejt jistej, kdy mu jeho milovanyho hrdinu zprzni)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    PELENDUR: souhlasim, ale verim, ze to casem vybalancuji

    na druhou stranu jsi vyjmenoval jako silnych par hrdinu, co jsou povazovani spis za trash

    kazdopadne blizzard ma svuj balancing zalozenej na nerfech a occasional rework, takze driv nebo pozdeji bude vsechno sracka = balanced + FotM hrdina co zrovna vysel.

    silni hrdinove jsou ti, na ktery se par patchu nesahlo. imo pristi patch zabijou zeratula a ublizi illidanovi.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    PELENDUR: jo mas pravdu, zapomnel jsem tam napsat anti :) anti-snowball mechaniky. ale chvalim, ze to ctes :D to jsi me prekvapil :D

    musis cist co jsem myslel, ne to co jsem napsal.
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    YASHAMARU: to je právě opak snowballu ne? že losing team má pořád šanci na výhru a comebacků už jsem v té hře viděl fakt habaděj.

    Mám teda zatím dost velký problém s vyvážením hrdinů - někteří hrdinové se hrajou pořád a jsou strasně přesílení - nazeebo je totálně op, zerathul a nova jsou s tím cloakem taky brutálně silní, nebo Diablo je supertank a přitom má super abilitky. Na druhou stranu jsou pak hrdinové jako sonya kteří jsou ve hře v podstatě nepoužitelní (pokud víš že máš přerušit whirlwind a dáš jí stun hned na začátku jejího E tak je totálně useless) a vidíš je třeba tak jednou za 100 her. (nj spolubydlo debil jí bez mého vědomí na mém účtu koupil a já dostal na něj celkem rage ;) )
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    VINNIECFC: chtel si navod, tady zrovna vysel jeden docela dobrej :)

    Video Guides(Zuna Style) for Kerrigan(Ultra), Jaina, Racecar Tassadar (Also Kerrigan/Zera/LV/Azmo/Raynor/Nazeebo/Falstad/ Hammer/Valla/Tass/Illi/Nova/more) from Top 10 hotslogs player. : heroesofthestorm
    http://www.reddit.com/...softhestorm/comments/2x6i71/video_guideszuna_style_for_kerriganultra_jaina/
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    Heroes of the Storm : "The Church of Rehgar" (Gameplay) | TGN Squadron
    https://www.youtube.com/watch?v=40KGiPtr0eg
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    coz se mi libi, protoze i kdyz je team v prdeli a vsechno nedopadlo, tak je porad nadeje a kdyz je team napred a dava steamroll, tak porad musi davat bacha a snazit se.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    no nektery hry jsou steamroll start cil 10 minut done, ale vyzaduje to velice precizni hru utocnika

    jakmile je utocnik takovej rozvlacnej, pripadne udela dve chyby, je to otoceny

    napriklad vyhrajou se doly, je silnejsi golem, ale team je takovej meh, fuck it, jsme liny tam dojit, raci pobranime a mozna vemem stred a pak pujdem s dalsim a dalsiho uz nikdy nemaji :D

    snowball mechaniky tam jsou celkem silny, ze slabsi team dostava vic xpu a zaroven potrebuje min xpu na lvl, takze hodne rychle dotahnou team co je napred.
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    YASHAMARU: nj máš pravdu - hlavně se mě líbí že tam nejni tak drsnej snowball a že je třeba roamovat odzačátku a že je to hafo objective focus. Nemusím strávit 10 minut na lajně ale pobíhám po mapě a furt něco dělám... :D To je super.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam