vsem srdecne doporucuju neleavovat matche, uz implementovali tu leaver queue a zvysili postih z 1 trestneho quick matche na 2 trestne quick matche.
krome toho, ze ste za debila a vsem co jste meli v parte odectete 300 bodu, nejen sobe, tak si uzijete tu retard queue s leaverama, laggerama, ragerama a jinyma zmrdama. fakt to byla lahudka a nemyslim si, ze bych tu hru hral jeste dlouho, kdyby me to tam nutilo hrat porad.
ale zase bylo vtipne tipovat, kolik spoluhracu ten zapas dohraje az do konce a ktery team bude mit vic botu. tim nechci krivdit botum, protoze nas falstad botu byl lepsi nez puvodni hrac on so many levels a ani si nedelam srandu.
perlickou bylo, ze jsem ani neleavnul. hra me normalne kickla z lobby bez duvodu. well played blizzard. v nasledujicich quick matchich jsem mel svy lvl 9 hrdiny talent gatovany, takze jsem byl zase za debila, ze jsem si bral spatny skilly.
well played blizzard, well played. po prehodnoceni vcerejska nastal cas dat si pauzu od sve lasky, abychom zjistili, jestli se vlastne stale milujeme, protoze tohle se nedela a mela by si nejdriv vyresit svoje issues.