STAROJDA: parada tak ja se snad tech 10 hrdinu doziju...
HIDESPY: imho ok.
daze si ja vybavim jako zasadni zpomaleni hrdiny. silnejsi/ucinejsi/ nez slow. nemel by jit odstranit pomoci jinych schopnosti. jeho delka a sila zpomaleni bude pevne dana. cca jako ve wow kdyz to uz je od blizzu.
a je to vuci hrdinum u kterych me to neprekvapuje. treba Kerrigan... ta ma uz takovou dmg ze nechat ji jeste stun je trosku moc. hlavne kdyz ma min dva skilly umoznujici udrzet obet v dosahu nebo se k ni dostat ?...
a ETC bude porad silnej .. uz takhle to byl sveho casu OP tank. jen diky jinemu OP tankovi neni tak videt :)
a hammer a tychus nebudou na tom spatne. hammer i tychus jsou velmi potentni hrdinove. mam pocit ze tychus je jeden z top picku v asii. imho jsou oba na tom dost dobre. a tohle je neposkodi.
STAROJDA: zaslouzene :)
STAROJDA: a jeste jednou zaslozene... to bylo neskutecne jak zabavne bylo hrat daily na supporta kdyz jsem mel v tymu illidana co to umel rozjet... sam si daval klidne i 3 lidi .stacilo stat za bukem a sem tam hodit heal. a stejna uroven ale frustrace kdyz jsem hral proti tomu. na koho skocil toho zabil. imho byl moc silnej.