• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    Heroes of the Storm Global Championship: http://us.heroesofthestorm.com/esports/en/ - RIP
    Novinkama a hero guidy https://www.icy-veins.com/heroes//
    Statistiky z replayu: https://www.hotslogs.com/
    Informace o mapach a hrdinech: http://www.nexusmaster.com/
    rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: ma to nejakej hlubsi vyznam/kontext, nebo se ptas jen tak? planujou nejaky frakcni souboje?
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    YASHAMARU: Nevim, o víkendu jsem tomu trochu casu dal. V solo q, jsem si chtel osvezit Tychuse a tak jsem 5 z 6 her prohral a nasral se. V kazde hre Thrall, ktery je schopny sejmout me a Anub'araka zaroven. Nebyl jsem schopny konkurovat Nazeebo/Zagara/Raynorovi na solo lince, takze sem se snazil tak max nasavat expy. V kazdym fightu me sfoukly jak svícku :(
    Tak sem si vzal Uthera, ta jedna hra byl porod do posledni minuty.

Kdyz se odprostim od hrozneho kooperace hracu tak jsem ziskal dojem, ze je par OP charu ktery jsou schopny te smahnout solo a ja hraju dycky za nejakou sracku :/.

Nutno priznat, ze kdyz jsem hral s Lofeek42, tedy v parte, tak i ten Tychus sel hrat :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    YASHAMARU: Se me tam libi ta Amazonka :-) Muj oblibeny char z Dia2
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: Já jako vždycky k hodnejm :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    tak co ke komu se pridate? :P

BARTUC
    BARTUC --- ---
    diky kuci
    DIOM
    DIOM --- ---
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ja na buildy koukam na hotslogs https://www.hotslogs.com/Sitewide/HeroDetails

je to z replayu ktery lidi dobrovolne posilaj na ten server, ale vypovidaci hodnotu to ma.. zejmena teda master nebo diamond liga
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw sou nekde nejaky guidy/buildy na jednotlivy hrdiny? raynora sem hral tak nejak podle citu, ale nechci zbytecne moc lamit
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: tak jesis hral lolko tak hots budes hrat s prstem v zadku
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: mno me stale dava instant :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: tak ja v minulosti dost hral lolko, ne nejak uzasne, ale zakladni navyky snad jeste mam a navic sem si dycky zakladal na tom, ze sem se snazil naucit tezky hrdiny a snazil sem se je mastrovat. delal sem to tam v kazdy hre, gze me tady u toho hned nalakalo very hard :-D
    KORAL
    KORAL --- ---
    YASHAMARU: Mi o tom povídej. já ji koupil těsně po nerfu, stále byla dobrá, ale už nedávala instant :-D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    YASHAMARU: jeste k ty nove :D pred rokem prispevek :)) byla muj prvni hrdina koupenej tusim. pred tim rokem mela cca 3x vetsi dmg
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: jo s tim mam problemy u healingu, kdyz tam beha kopec klonu, tak nekdy nevim, kterej mam healovat. tak ji necham raci chcipnout at nemam trapas, ze jsem vyhealoval omylem klona.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: dobra volba, nevim jestli pro zacatecnika, ale pro main urcite :P
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: diky za radu, ilidian je char co si chci koupit a asi i mainovat, libi se mi jak je tezkej na dobry zahrani :-) ale nejdriv dotahnu raynora na lvl 10 :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: mno prave takovou novu sem potkal 3x ze 4 zapasu.... i kdyz sme byli treba lvlove vejs, tak jakmile sem se nekde objevil sam, tak me mazala z plnejch hp aniz bych si vubec vsiml, ze je u me... v tf je to taky na kokot, pac nevim ktera z tech tei to je :-D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    BARTUC: a to si este nezazil novu ktera davala kohokoliv na jednu ranu a este u toho uvarila, vyprala a uklidila :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    jeste ji soft counteruje illidan =) W/R ji odhali, Q/W/R neutece, E vyblokuje jeji pecku z AA, R, vyblokuje jeji R. velka mobilita znamena, ze se ji blbe trefuje Q. jakekoli dmg co da se snizuje o sixth sense. v lategame prinese teamu mnohem vic nez nova.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: + kdyz ti da triple tap, takova ta jeji ultimatka, kdy te zameri a da ti velke dmg ve 3 vystrelech, tak to muzes blokovat budovama, zidkama a spoluhracema. pripadne do toho skocit a zachranit nekoho z teamu.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: jestlis hral starcraft, tak bys ji mel videt, neni uplne neviditelna, kdyz se hybe. jinak

- nezustavej nikde s malo hp
    - nechod nikde sam
    - bud neustale v pohybu
    - kryj se za miniony

hard counteruje ji tassadar, dckem ji odhalis, stormem ji odhalis, shieldem zachranis sebe nebo spoluhrace, eckem ji vypnes ultimatku

jinak vseobecne nenafeedit earlygame a lategame bojovat 5vs4+flankujici nova, kdy ma deathball vyhodu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LOFEEK42: kua a ja raynora koupil jako prvnoho hera :-D

btw jak hrat proti nove? da se nejak counterovat? respektive existuje nejaka sance na deny invisaku? hraju to presne jeden den, tak sorry za pripadny blby dotazy
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    z redditu:

hey, hey, Rotation time ;)

Raynor
    Muradin
    Falstad
    Sonya
    Tyrande
    Gazlowe (12)
    Azmodan (15)

from battle.net