• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DIOM: mno bohuzel ani to nestacilo... jako jasny, kdyz si tei picknem assasiny, tak predpokladam, ze to nebude uplne ono, ale kdyz mame pokryto, vsichni topujem hodnoty v tabulce a ty dva zbyly dementi (velmi casto azbukari) si delaji co chteji a vubec nespolupracujou a to je proste pruser. jen doufam, ze v hl bude teochu lepsi. btw tam se to neseli na solo/duo/team queue? rank je jen jeden i kdyz hraju v ruznym poctu lidi v tymu?
    DIOM
    DIOM --- ---
    BARTUC: v HL je to lepší..trošku :) ..QM je kolikrát v prdeli už jen debilním složením teamu..

    ale když si pojedeš QM ve třech lidech a pokryjete si důležitý role, tak budete spíš vyhrávat, než prohrávat
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: budes dneska nejak vecer na prijmu, ze bychom zahrali a pokecali, chci se co nejvic zlepsit nez pusti v d3 dalsi sezonu :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: rad bych se pridal :-)

    btw hosi prosim, reknete, ze je to v HL lepsi nez v QM... za poslednich par dni swm vyhral snas jen jeden nebo dva qm a to vetsinou tak, ze sme relativne vyhravali zacatek hry a jakmile sme se prehouply do faze team fightu, tak totalni rampage. ty lidi vubec netusi co kdy delat. nedokazou backnout, neustale fajti do posledniho muze a misto toho aby resili objectivy, tak hunti tanka pres pul mapy aby pak umreli. dneska sme meli dve hry, kdy sme vyhravali o 3 lvly (12 x 9) oni meli uz jen posledni veze a my skoro vsechny a presro sme prohrali silenym zpusobem. neustalej focus tanku (ted bezne hak a sezrani tyraela) a tak... i kdyz sem v tf kdy sme oba tymy byli plny sam zabil dva + dalsi dva sem dal do zerarul ulty, tak sme prohrali...

    sorry ze tu brecim, ale tohle je vec, kvuli ktery sem prestal heat LoL... ta neskutecna bezmoc cokoliv ovlivnit, pac i kdyz se snazim pusobit pozitivne, motivovat lidi, delat cally a vest tym, tak ty lidi to maji v pazi a delaji si co chteji bez sebemensi logiky.

    reknete mi (i kdybyste meli lhat, ze v HL je to lepsi) :-D

    btw lf duo a cic queue na HL :-D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    hosi to uz je provokace :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    YASHAMARU: Jinak si tě dneska asi stáhnu na TS pokud budeš svolný a nechám si dát nalejvárnu na Zerathula. Rád bych ho dotáhl na master a i když mám odkoukáno od Grubyho, jak na něj, tak mi přijde, že ho hraješ, ještě o třídu lépe, než on :-)
    KORAL
    KORAL --- ---
    YASHAMARU: Myslím, že tady si to vystihl "Je třeba to hlásit včas"
    Což většina lidí nedělá a jen čeká ....
    Mluvím o ranku 25+
    U 22- se mi to už nestává až na vyjímky.

    Já mám rád, když si lidi hned nazačátku napikují co by chtěli a pak když se sejde víc stejných picku, tak se to domluví, kdo by co měl/chtěl hrát právě.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ja taky nikoho nenutim hrat jiny postavy nez co signalizuje ze chce hrat. muze se stat, ze nekdo nema healera nebo je jeho picklej a jinyho neumi, ale je potreba to hlasit vcas, at muzou pomoct jini hraci :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    KORAL: ja ti nevim, me support nebavi a neumim ho, ale kdyz na me proste vyjde, tak to respektuju. jednou je tam pick order a myslim, ze ten team strasne rozlozis uz na zacatku tim, ze pohrdnes. necekam od spoluhracu zazraky, ale alespon prumerne zahrat co je potreba je zaklad do hero ligy :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    Nevím kde jsem to četl, ale někdo radil, ať radši hrajeme to co umíme a co nás baví, než to co neumíme a nebaví nás. A to proto, že když hrajeme něco co nás nebaví, tak máme tendenci to kazit, byt neúmyslně.

    Takže je pak otázka, zdali si toho supporta brát. Protože někdy je lepší, nemít supporta, než ho mít a prohrát, protože dotyčný to za něj prostě neumí a nebaví ho. zatímco kdyby hrál za to co ho baví a umí, mohlo se vyhrát.

    Proto třeba já lidi nenutím nikdy hrát to co neumí a nebo je nebaví.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    LOFEEK42: KORAL:

    Uther je dlouhodobě Tier 1 support a dostane na frak jen když jinýho supporta buffnou. To se teď stalo u Reghara a Malfuriona :). U mě Uther vítezí hlavně pro to, že má dobrej stun a hlavně i docela tankuje. I má dobrej trait a na 20 lvl ještě lepší :). Já obecně dělám to, že naběhnu s Utherem doprostřed boje, stunuju a healuju a pak když umřu, tak healuju ještě víc :)
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    YASHAMARU: no ja ty supporty moc nemusim, ale zas kdyz to na me zbyde, tak to nechci posrat nejakym nobím pickem, navíc lili ovladat umim a radsi se naucm hrat dalsiho jednoho poradne
    KORAL
    KORAL --- ---
    No ani jedním nic nezkazíš.
    Uther díky svému "R" dokáže rozhodnout fajt a to samé "R" u Reghara.
    Oba mají heal na "Q". Uther má stun, Reghar zpomalení.
    Na čištění lajny solo, má Uther "W" (hodí kladivo) a Reghar "W" (hodí štít bleskový).

    Reghar má jednu výhodu oproti Utherovi a to je jeho proměna do vlka a regenerace HP a many rychlejší. další malá výhoda jeho, je v tom, že heal přes "Q" se dělí na více spoluhráčů.

    Já bych asi volil Reghara. Ale asi sem divnej a mám radši Uthera :-D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    LOFEEK42: rehgar ma tedka docela dobrej Q build :P imo nejlepsi healer ted
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    LOFEEK42: nebude ;) uprimne lidi sou vetsinou radi, ze to nekdo veme za sebe. pokud nekdo kritizuje, tak toho healera muze hrat sam.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    KORAL: spis teda vaham mezi Utherem a Regharem, jestli je Lightbringer pouzitelnej jako solo healer a nkdo me za nej nebude v lize lincovat :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    LOFEEK42:
    Lili super, díkáže jak heal, tak dmg.
    Uther je zase dobrej na nesmrtelnost.
    Reghar stejně jako Lili
    Tyrande není moc healer, ale něco mezi supportem a ssinem. Když už sebere, tak jako se staví na DMG a kombinuje se jako další stuner.
    Malf aktuálně top, jen se to za něj musí umět, což hodně lidí neumí a tak ho nehrají.
    Tasadar dobrej support, ale jen na některé mapy, případně proti některým hrdinům. Takže není tolik univerzální.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    poradte pls, potrebuju nejakyho healera do HL :)... docela me bavil uther, ale en to spis support jako tyrande spis?? Po malfurionovi moc netouzim a vlastnim lili. Proste neco co vemu jako healera a nebudou me hatovat v HL odzacatku :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    KORAL: to byla moje chyba pze sem se nechal vybaitit do pasti :P
    KORAL
    KORAL --- ---
    YASHAMARU: včera jsme ho spolu zkoušeli, je dobrej, ale chce to mít odhad, kdy házet to "R". Včera se mi stalo, že jsem to jednou propásl a umřel jsi mi.

    Je vidět, že jsem už dlouho nehrál supporta :) Jo a mimochodem, hraju ted s jednou holčinou, co hraje jen supporty a umí je dokonale. Se pro tu roli snad narodila .... když sní hraji sina, tak mám minimum smrtí, ale zato neskutečnou dmg :-D

    Někdy tě budu muset přizvat, aby ses takt pokochal :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam