• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: podle myho mosh pit je hodne hodne silnej... pokud se podari a mas dobrou kompozici tymu, tak je to silenost...
    SONIC
    SONIC --- ---
    YASHAMARU: hraju to ciste rekreacne a jeste nemam vubec zmaknuty vsechny heroje abych moh porovnavat ale dost me pobavil triple tap s obnovou cooldownu po zabiti..dyz se to vychyta tak je to docela paseka..samozrejme mluvim o pouzitelnosti v quick matchi :) vetsi ligu nemam zmapovanou..
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    co vam vlastne prijde jako nejsilnejsi ultimatky ve hre? dejme tomu co by se dostalo do top5? imo urcite nr1 bude void prison, wailing arrow by se taky nekam protlacilo a asi i ancestral healing. ale nenapadaji me dalsi co vyrazne vybocuji.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    sylvanas je dost nechutna na mape haunted mines. skrz to, ze umi vypnout protihracum veze vyrazne prodlouzi zivotnost golema.

    + ta jeji silence mi prijde jako jedna z top ultimatek ve hre. kdyz ta tam silence leti jako balisticka raketa stredniho doletu zeme-zeme :) po dopadu vypne celej enemy team. no kdo z vas to ma?
    DIOM
    DIOM --- ---
    do filtru "all heroes" se zřejmě dostane jen vzorek s počtem odehraných her 400+ ..pokud to tak je, tak třeba sestava Anub, BW, Jaina, Vikings a Valla vypadá lepší, nebo minimálně stejně dobře..do 400 chybí jen 7 matchů a mají 77,4%
    DIOM
    DIOM --- ---
    JANDOS: to záleží jak si to vyfiltruješ..když tam dáš třeba hledat Anuba, tak jsi zase na jiných číslech v jiném složení..

    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    JANDOS: ikonky mi moc nejdou ale nahore vlevo je anub a predposledni sou vikingove?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    CUZMAN: koukam docela dost na pro zapasy poslednich par tydnu a vyhmatl jsi to dobre, akorat jakejkoliv tank fakt ne, johanna je nesmyslna, a single healer je imo silnejsi renghar, protoze ancestral healing lip chrani pred burst dmg a na heal teamu ma op chain
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Nejlepsi kombo hrdinu: Kal Teas, Sylvanas, Jaina, Malfurion, Johana (jakejkoliv tank)...

    Od 16 lvlu gg
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: jj to nepopiram :) odehravam jen daily vicemene... casu malu a uz tak ho delim Hots, HS a hlavne D3 kde teda ted pauzuju pred patchem xD
    ZARREMGREGARROK: hele to sem si rikal v alfe taky .... ted proste nemam naladu v QM na 30min zapasy kdyz muzu za 35min mit udelany cely daily :) + da se na 99% vyhrat i kdyz chytis newbiky, jo a taky za to muze to, ze mi chybi este 3 lvl na ligu :D
    SUNBEAM: hergo,t kde ty to furt beres :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: to je asi nejaky folkovy zpevak
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CUZMAN: hovnajs, MURKY OP!!! :-D ten char je proste insane, takhle sem se dlouho nezasmal...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KTEREJ SULIN MI DAL MINUSKO??? JA VAS HEJTUJU!!!

    :-D

    Sylvanas OP!!!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    to o tom nehlidani lajny plati pro vsechny specialisty, pravda ze murky a sylvanas jsou v tomhle uplnej extrem a behem chvilky je fort dole.
    to se proste musi porad hlidat/zneuzivat..
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    asmodean.. ja se du zabit
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    MURKY JE SRACKA!!!
    KORAL
    KORAL --- ---
    Včera jsem si dal par QM s Murkym zase a musím říci, e jeho neskutečný potenciál pushovat, když ho enemy team nechá je děsný ....
    Prohrávali jsme o 80%, team to prostě nedával. Ale najednou enemy šel dělat bose a já zustal na lajně sám. během te chvíle sem se jim proboural až do báze ... neskutečné ...
    Team když to uviděl, se okamžitě přidal a šli jsme na jádro ... no prohráli jsme, ale jen jen s tím, že naše core 0% a jejich 2% . ten bos nás dostal ... ale kdybych neměl toho Murkyho nesebrali by jsme tomu core ani %.

    Zjistil jsem, ale že hodně lidí za něj neumí hrát třeba proti zagaře, či Asmodeanovi. přitom je to docela lehké. oboum stačí vysosat manu a jsou kničemu. Murky manu nemá plus má neskutečně rychlí spawn. Z toho se dá těžit. A tím se piushuje lajna :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    xp ze split pushe a killy z obrany*
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: myslim, ze na te mape uz jsem vyzkousel skoro vsechno a nejvic mi funguje nechat 1 dobryho pushera na lajne. (idealne te co je bliz nasemu immortalovi) a 4 lidi brani naseho immortala.

    branit znamena bojovat tesne pod nim, souper se vetsinou nudi, nevi co delat a necha se nalakat do snadneho utoku, ze tem stunum nejak uhne, ale neuhne. pak rychly protiutok a udelat pulku. stahnout se na hp a zase branit. protiutok a dodelat.

    cil neni udelat immortala asap, ale co nejvic zdrzovat, nabrat xp ze split pushe. immortala udelat az kdyz to samo vyplyne ze situace.

    je tak slabej, ze se na nej nevyplati mrhat zivotem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam