• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    Heroes of the Storm Global Championship: http://us.heroesofthestorm.com/esports/en/ - RIP
    Novinkama a hero guidy https://www.icy-veins.com/heroes//
    Statistiky z replayu: https://www.hotslogs.com/
    Informace o mapach a hrdinech: http://www.nexusmaster.com/
    rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ICARUS: presne tak, byl sem z toho celej takovej bleh :-D ale je fakt, ze kit ma super, dva healy, stun, nesmrtelnost a i kdyz hebnu, tak porad hodne slusne healuju nejakej cas, coz je ukrutne OP... ale je to takovy divny... jeho nakup rozhodne prozatim odsunu na pozadi, protoze me to fakt nebavilo a tesim se az bude lvl6 a budu moct prejit na exp neceho jinyho (nicmene casem se k nemu rucite vratim)

    jinak ja sem to tak nejak zkousel a dostal sem se i na 4 aktivni talenty, coz uz je fakt strasne moc na me :-D
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    BARTUC: Me Uterka jako nuda neprisla, ale je fakt, ze vetsina teamfightu probihala stylem pohoda, klidecek -> engage -> panika -> nahodny vysypani vsech spellu/aktivek do chumlu -> buh -> vyhra/prohra teamfightu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jinak ja sem strasne rad za tuhle rotaci co ted je... vcera sem zkousel uthera a sem strasne rad, z sem ho nekoupil, protoze je to neskutecna nuda... sice asi bude dobrej, kdyz ho clovek nahraje, ale kombinace deduly s knizkou a kladivkem a 8 aktivnich skillu to je na me fakt moc a rozhodne mi to neprijde jako relax u hry :-) sem desne zvedavej na dalsi :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ZARREMGREGARROK: jop, to ma hloubku :-D
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    BARTUC: Když ho hrajou "musím mít nejnovějšího hrdinu hned" hráči, tak je víc mrtvej, než nemrtvej.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: neni mrtvej, je nemrtvej ne asi. kdyby byl mrtvej, tak lezi nekde pod kryptou :-DDD
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: tvle tak dyt je mrtvej
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    me se na nem nelibi (u obrazku zatim jen), jak je celej takovej pomalej... ten kit je docela fajn, ale nejak se mi nelibi... stejne jako butcher, ten se mi taky nelibi i kdyz vim, ze je celkem dost silnej... ale tak ja sem divnej, me se nelibi spousta hrdinu :-D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    co sem koukal na stream, tak reakce vypadaji ze je fun, ale jen decent. neco jako butcher. dojmy prujmy ale no :) sam si ho vyzkousim az po sleve pro plebs :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ja zkousel jen trymode, libi se mi ten phasing/teleport nebo jak se to jmenuje. na escape/chase dobrej. da se s tim projit branou. nezkousel jsem, cim vsim to vsechno projde, jesi aji skrz hory zidky apod.

    nevim ktera ultimatka dobra, jestli jen v podstate tassadar v2, ktera se moc nehraje a nebo jestli ten march, ale cokoli neni instantni do pvp byva meh. mozna s necim v kombu, treba od thralla v earthquaku tomu nikdo neuhne. (jo ja se proste chci dozit toho, ze thralluv earthquake bude thing)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    cekali sme chvilku a je to dobrej feeding zatim.. ale po ty jedny hre zatim jenom cisty nadseni, az si na to zvyknu a zbytek teamu taky, tak to bude dobry :)

    postrehy:

    v ty smrti jde hazet jenom 2 ability a maj celkem velkej cooldown, takze vetsinu casu se clovek jenom presouva na misto, kde se chce znova narodit no a taky o kolik az se da zrychlit narozeni kdyz tim clovek zasahne hodne enemies, na lvl 20 to zkrati treba o 40s a to uz je znat.. navic kdyz se tank masina objevi hnedka na bojisti a nemusi jit z domecku..

    ..no moc nam to ale nevychazelo a hned jak jsem se objevil, tak me serezali jak zito a zase sem se tam plouzil jako duch :))

    smash ma brutalni dmg na creep, attack speed pomalej, takze klasicky tank-style

    behem life-stealu (W) se da normalne pohybovat, mlatit a pouzivat dalsi ability a jak je enemy hero v rangi, tak mu to naklada.. a docela fest

    ten teleport zatim moc nechapu, ale parkrat se mi povedlo nekomu s tim utyct :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Ale prej jak ho všichni hrajou, tak se na QM čeká pěkně dlouho :D. Doufám že si ho dost lidí rovnou koupí, abych ho viděl v HL. Já si počkám na slevu.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: tady pěkně ofiko :)

    Heroes of The Storm on Twitter: "Cower, mortals! Leoric, The Skeleton King, has entered the Nexus, and he will not be stopped! http://t.co/QLtJgeIUUY http://t.co/jn0jWqTDnf"
    https://twitter.com/BlizzHeroes/status/623628905652457473
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Tak Leoric je venku :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    SALOMET: nevím, o lolko jsem ani nezavadil :-p. Ale dočetl jsem se, že tam to tak nějak funguje no. Pořád si ale myslím že to není dobrej nápad. Mě osobně bany v HL nevaděj - nejsem na takovým ranku, aby byl nějakej hrdina OP
    SALOMET
    SALOMET --- ---
    STAROJDA: Myslíš jako v lolku když se někdo jmenuje best riven eu, tak je jasné co bude za ban?:D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    ZARREMGREGARROK: imho by v HL mohly být dost těžko - netuším jak by se ty bany vybíraly. hlasováním nebo by se zvolil náhodně kapitán co by to vybral? Proto to jde v TL, kde máš pětici spoluhráčů který se v klidu dohodnou. V HL to ale bude jen další příležitost pro flejm v rámci týmu...
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    na jakym ranku vám přestali chodit skillpointy?
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ZARREMGREGARROK: to nepopiram jen jsem napsal ze to ma i stinnou stranku. uvidime.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ZARREMGREGARROK: no tak ta otazka co ju nevidim je docela klicova. navic sam pises TL a ta nerovna se HL. tweet jako takovej bych si ja vylozil, ze to bude v customkach, aby se to dalo pouzivat na turnajich. no uvidime ;)
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    YASHAMARU: Bany jsou pro MOBA velice užitečné. Hlavní užitečnost je v tom, že odstraníš věci, které jsou vyloženě OP, protože vývojářům uletěl balance.
    A pak mají vývojáři krásný rychlý feedback z toho, co se jak často banuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam