• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    CHOBOT: na Ranku 15 (jestli to teda platí i pro nízky počet her a tedy MMR) si klidně abathura vem. Jakmile někdo vybere Illidana nebo Zeratula, tak do toho! Na téhle úrovni to lidi už umějí hrát a občas si Illidan vyloženě o Abathura řekne. Pokud ho válíš dobře, tak do toho.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    A tedy kdybyste někdo měl nějaký tipy, jak hrát Sun temple a Garden of Terror mapy, budu moc rád, protože na těhle dvou mam winrate snad 30% :)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Já jsem HL mohl poprvé zahrát cca před týdnem dvěma, moc času na hraní nemam a prolezl jsem za těch mých asi 20-30? her do ranku 15, kde teď sedim, protože nemam čas. Ale asi jsem zatim byl jen lucker, časem se to zlomí, chytim mocnej tilt a bude hotovo. A tedy nevybavim si jedinou hru, která by byla jakože výrazně špatná, ale asi malej vzorek.

    A kecám, nehraní HL neni kvůli času, ale kvůli tomu, že jsem koupil Abathura a od tý doby nehraju nic jinýho, protože je to nejzábavnější champ v mobě, jakýho jsem kdy viděl. A s nim si do HL moc netroufnu, je moc závislej na skillu a složení týmu. Navíc nehodlám riskovat bad attitude zbytku týmu defacto od picku jen kvůli obecnýmu přesvědčení, že Abby=4v5.

    A tedy ještě Murky, z něj jsem taky na větvi a kurevsky mě baví :) A taky do HL neni ideál.
    FGH
    FGH --- ---
    STAROJDA: nz, hned na první dobrou mi Tvůj tw přišel jako zajímavej zdroj informací, dozvěděl jsem se tam o té akci 3.a 4. října, na kterou teda rozhodně vyrazím :)
    FGH
    FGH --- ---
    YASHAMARU: ajo :) Díky za upozornění. Vhodím to tam.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    STAROJDA: myslim ze dokonale vyjadreno a muzeme byt na sebe pysni, ze jsme, sice mozna vic lopotne, ale dosli ke stejnemu zaveru :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---

    jakej jste kdy meli min(rank) ?

    17 hlasy od 17 respondentů

      STAROJDA
      STAROJDA --- ---
      A dokonce tam zmiňuje i ten cheese styl co tu zazněl:

      Watch out for Abathur and Leoric back door cheese tactics. Leoric will wait until 16 to start killing your forts and keeps. The goal is to make you panic and send everyone back to defend him. If you do this you will lose. Instead get a mule if you can to heal up in between the deaths of Leroic. If you keep someone nearby to defend make sure they don't get hit by Drain Essence which will make Leoric respawn quicker than he normally would. You should try to use your 5 man group to take map objectives and push in their base 5v4 as hard as you can.
      STAROJDA
      STAROJDA --- ---
      Heroes lama on Twitter: "@TempoSo1dier vydal návod na Leorica, jeden z prvních co je nyní k dispozici. Build se zaměruje na heal a tankování: https://t.co/IL833FvFyB"
      https://twitter.com/heroeslama/status/625971873713680384
      SALOMET
      SALOMET --- ---
      To už by skoro bylo na anketu kdo kam dolezl v HL;)
      STAROJDA
      STAROJDA --- ---
      Moje postřehy k HL
      Od té doby, co je HL k dispozici tak hraju výhradně jen to. Čili mám odehráno možná tak 200 her (ověřím večer) a winrate mám opravdu cca 50% jak píše YASHAMARU. A opravdu platí, že rank mi víceméně stagnuje kolem 25 a až v poslední době pomalu lezu nahoru (momentálně 20, bylo i 18). A je to tím, že v poslední době cítím že se zlepšuju a dokážu lépe hrát týmově.

      Na této úrovni (rank 25 - 20) platí, že vyvážený tým vznikne na 90%. Těch 10 procent jsou jen trollové a nešťasné aft random picky a nesmysly. Jinak opravdu platí, že je k dispozici jeden tank a healer a 2 DPS. Dokonce občas padne i slušnej abathur nebo murky a obecně jsou hry často kvalitní. Cca 30% her jsou nevyvážené stompy a zbytek jsou vyrovnané hry až třeba do 22 lvl postav.
      STAROJDA
      STAROJDA --- ---
      FGH: díky za follow na twitteru a určitě hoď link na youtube, když budete něco mít. Tady ti rádi všichni poraděj nebo si rýpnou jaká seš lama :)
      KORAL
      KORAL --- ---
      Já se zasekl teď mezi 20 a 22.
      Ale snažím se partu kluků naučit hrát teamově.

      Ale když jsme v 5 na TS tak se nám vždy podařilo vyhrát 5 her ze 6. Ale když jsme na TS byli jen 3 a hra dodala zbylé dva, tak jsme vyhráli 1 ze 4. At už to bylo proto, že třeba ti dva si piknuli úplně hery mimo a nebo nespolupracovali i když se jim psalo, co mají dělat.

      Dle mě je asi lepší jet v 5 na TS do nějakého ranku 15 úplně na pohodu. Než být pak smutný, že to člověk projel, protože ostatní si vzali pick, co se pro danou mapu třeba vůbec nehodil a nebo pro team ...
      YASHAMARU
      YASHAMARU --- ---
      FGH: na nastenku se muzes pridat sam :)
      FGH
      FGH --- ---
      ahojte, jsem v tomhle kanálu prvně, tak pár slov na začátek :)

      Poslední době hráváme s kamošema Heroes. Nejraději hraju za Sylvanas, z Warriorů Diablo. První postava, co jsem si koupil, tak byla Nova. Dlouho jsem za ni hrál, bohužel dost špatně. V pár posledních dnech jí přicházím na chuť a lépe zvládám její roli v týmu :)

      Pokud byste si chtěli společně někdy zahrát, tak můj battletag je LuckerCZ#2390 (pokud mě dáte na vaši nástěnku, tak jedině dobře). Můj twitter: https://twitter.com/fghacko

      Máme založený team v team league, ale bohužel nemáme dost členů splňující podmínky, takže jsme ještě nehráli ani jednu hru.

      Občas i streamujeme tu naši zoufalou hru na youtube :). Zajímalo mě technologicky, jak moc jednoduchý/složitý to je. A je to brnkačka, tak v tom sem tam pokračujeme.
      YASHAMARU
      YASHAMARU --- ---
      BARTUC: ty o kterych pises :) ten skill bonus nedostavas porad, jakmile hra uzna za vhodne, ze jsi tam kde patris, tak ti to prestane davat. nekdo je dostava az do 1cky a nekdo o ne prijde treba na 25ti.
      pak se hybat taky jde, ale pomaleji pac uz tam neni ta bodova injekce :)
      DIOM
      DIOM --- ---
      1
      SKY_MAX
      SKY_MAX --- ---
      YASHAMARU: v 90ti %? na jakym ranku tohle zažíváš?
      SKY_MAX
      SKY_MAX --- ---
      LOFEEK42: kámo to se začalo dít až na ranku 15, takže do tý doby to musíš překousnout :D
      BARTUC
      BARTUC --- ---
      YASHAMARU: jaky skill pointy myslis? Jinak me je jasny, ze vzorek mych zapasu je silene chabej a ze pokud nebudu schopen vyhrat vic her, nez prohrát, tak se to logicky nekde zasekne... Nicmene kdyz uz jdu HL, tak se snazim delat max pro tym, nikdy neraguju, vybiram si hrdinu kterej je potreba a ve hre minimalne tabulkove na tom sem vetsinou dobre (otazka je, nakolik sou vypovidajici cisla v tabulce oproti podpore tymu)... ale tak zatim sem nizoucko, aktualne tusim rank 32, gze pred sebou mam jeste hoodne moc zapasu, ale problem je ten, ze samotnyho me hrat moc nebavi, potrebuju aspon jednoho cloveka, se kterym muzu v parte rozebirat hru :-)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam