ENDER: mno ja jsem po par pocatecnich nezdarech, kdy mi navrat k moba hre trochu drasal nervy zase najel na zenovej rezim a sem v pohode, neprudim, neraguju, jen kdyz uz vim, ze je hra prohrana (mlati nam nexus a my sme mrtvy) tak si obcas dovolim mensi ustepacnou poznamku, ale nikdy ne sprostou... nicmene za poslednich par dni sem se setkal s tak obrovskym mnozstvim totalnich trollu a toxickejch rusaku, ze sem zacal reportyrozdavat jak na bezicim pasu... vcera sem mi tak v 5 hrach stalo, ze typek po prvni smrti zacal nadavat na celej tym, ze sme banda curaku a neschopnejch hracu a proc on ma tu smulu, ze musel dostat do tymu zrovna nas a tak podobne :-) tak sem se snazil vytasit klasicky chill and focus on game, we got this a naprosto standardni odpoved je, ze sem zmrd a ze me mama nemela porodit :-D hraju hots kratce a zatim sem byl neskutecne spokojenej jak tymove a v klidu se vetsinou hraci chovaji, ale to co zazivam poslednich par dni je obcas fakt sila... Kazdopadne report + mute je balzam na nervy a funguje perfektne a od ty doby co to delam mi prijde, ze se mi i zlepsila hra :-)