jinak jak sem tu nadaval na HL, tak muj nazore stale plati, ale vcera sem hral s hanzem 2 hry HL a naprosto uzasny, takhle krasny hry sem snad od zacatku myho pusobeni v hots nehral... lidi presne vedeli co delat a krasne chodili v grupe, nestalo se, ze by nekdo byl uplne mimo, nebo bezduvodne nadaval do noobu...
1. hra: na prvnich cca 5 minut se odpojil uther a celkem slusne sme dostavali stomp, hrali sme blackheart bay a rikal sem si to je v pytli... enemy vedli chvilema i o 3 lvly... pak se pripojil, dostal silenej pojeb od nazeeba, ale omluvil se a stomp zacal... neskutecnym zpusobem sme je prejeli a vyhrali s rozdilem tusim 2 lvlu (mosh pit on death OPOP)
2. hra: doly celou dobu byli enemaci lepsi nez my, meli silnejsi golemy a vetsinou byli o keep pred nama... nakonci sme meli oba tymy meli golema u nexusu.. povedl se krasnej gank a skoro sme vyhrali, ale pak sme museli zase branit... nastesti sem prezil a udelal sem nejakejch 40 lebek a mezi tim tym ozil... mno a pak rush core a cau :-) fakt krasnej zapas, kde sem zase byl hodne na pochybach :-)
jinak s ETC mam aktualne 6/1 zapasy :-)
fakt sem si to neskutecne uzil vcera, takhle kdyby to vypadalo dycky a i kdybych prohral, tak tu hru budu hrad moc rad... bohuzel v moji pralesni lize, kam sem se po placementech dostal je to sileny... doufam, ze se mi podari vytahnout mmr aspon na 2800, kde to snad uz bude trosku lepsi, ale to je jeste hooodne dlouha cesta :-/