• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: tyve klídek, pro nás fotříky co hrajou párkrat za týden je lvl 20 země snů, o tom ani neuvažuju že bych v životě měl :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    LEDOFREDO: jojo, master skiny jsou různé kvality, to je známá věc. Proto se prostě vyplatí jen u některýho hrdiny. Uthera jsem zrovna včera dojel na 10 a tak jsem mrkl jak vypadá master skin a je to docela v pohodě. Hlavně chci, aby bylo při hře vidět, že jsem lvl 10 Uther a že jsem teda dobrej jak prase :D

    Kupovaný skiny, to je jiná, ty jsou obecně docela pěkňoučký a taky už dva mám. Obecně na každýho svýho oblíbenýho hrdinu bych rád nějaký ten obleček. Zatím mám teda Uthera, Vallu a Zagaru.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    master skiny bych vsem zabavil, vratil jim 10k, posunul je na 20tej level a dal je zadarmo. driv kdyz nekdo videl master skin novu, tak povolovaly sverace. ted ma masterskin veskery plebs :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    STAROJDA: ty master skiny jsou vetsinou dost nudo mi prijde :( .. napr takovej Raynor - 10k za to ze ma navic trysky na ramenou jinak uplne stejny jako zaklad ... ale pripomels mi ze sem ted o vikendu videl konecne nejaky skiny (ale placeny) ktery se mi fakt libili -- "skorpion Zagara" a "robo Anub"
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak jsem si pořídil první master skin :). A to pro best supporta - Uthera. Nevypadá zle.

    PS: to je teprv můj druhej hrdina s lvl 10.. První byla Valla. Dalšího pak vytáhnu Nazeeba, ten už to má taky za pár :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Btw pro zájemce silně doporučuju tento anglický článek o korejské metě, kde hodně frčej bruieři. NA a EU docela koukali, když dostali v PAXu na budku.

    http://hotsshot.com/esports/meta-rise-of-bruiser/
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    LOFEEK42: hehe ranked se vůbec neboj, protože tak to přesně funguje - systém ti dá spoluhráče taky s rankem kolem 40 :). Mě to standardně dává +- rozdíl maximálně 5 ranků. Když někdo prudí, že jsem noob a neumím hrát, tak odpovídám "tak jaktože seš chytráku na stejnym ranku jako já. Seš stejnej noob jak já, tak se zamysli".

    No a pickovat na nižším ranku je jednoduchý, hlavně aby tam byl tank a support, zbytek zaplní Novy a Raynorové, což je realivně OK :D.

    Ad doubletank - nevšiml jsem si, že by se to dělilo podle "iniciátora" a "bijce". Dělí se to hlavně na "tanka" a "bruisera", tedy toho co vydrží a toho co dává dmg. No a pak už se jde čistě po Tier 1 picku, tedy Johanna, Leoric, ale i ten Mura. Z bruiserů pak Anub, Tyrael nebo Arthas.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    STAROJDA: competitive spis nesleduju a jelikoz mam hruzu z toho hrat ranked (se svoji 42) tak ani nevim co se pickuje na nejnizsim ranku... btw stejne se vetsinou hrajou warriori ne? Jeden iniciator a druhej bijec co hodne vydrzi??
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: pozor, ne "tank", ale "warrior". Co třeba taková Sonya :) Uvidíme jaký bude mít staty
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: ja si pockam nez si udelam nazor. prekvapilo me ze je tank, cekal jsem assassina. concept mi neprijde spatnej. ale doufal jsem, ze bude moct nejakym zpusobem stopovat nepratele, kdyz je to ten hunter :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    LOFEEK42: no Tier 0 jsou teď Leoric a Johanna, hlavně díky tomu že kromě tankování drsně kontrolují lajnu - tedy mají silný early game, ale i late game. Mura je taky dobrej, ale je to spíš coutner pick na meelee assasiny, není univerzálně pickovanej.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: reddit Rexxara pěkně odpískal - že vypadá dost nudně. Mno já ho kupovat jen tak nebudu, přijde mi takovej pomalej.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    YASHAMARU: spis muradin and johanna ne?? :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Vyjde pristi tejden :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Rexxar vypada dobre. Jsem zvedav jak se prosadi mezi Leoric & Johanna konkurenci.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Rexxar Spotlight – Heroes of the Storm
    https://www.youtube.com/watch?v=7SDdVEFgczM
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    YASHAMARU: no b ...
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    YASHAMARU: LoL to takhle má už roky.
    DIOM
    DIOM --- ---
    YASHAMARU: to je můj ™ na ligu od dvou do čtyř hráčů :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam