• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    :-D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CUZMAN:
    stahujem ne?
    jojo, balime to
    zpatky zpatky
    ravene des opacnym smerem!
    raven porad des opacne!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Pekny hry vcera hosi :-)
    DIOM
    DIOM --- ---
    YASHAMARU: jako včera Salusa..tam to bylo o milimetry, když chtěl zachránit mého Kaela a chytit do VP bandu pronásledovatelů..ale bohužel sekl se mi tam i šos od kabátu :D ..ale i tak pěknej moment, já už to viděl černě a na vteřinku mi ještě svitla naděje, ovšem bez kabátu jsem odejít nemohl :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    u ty ultky je to ale fakt peklo. clovek je to zvyklej hazet na pixely presne aby treba oddelil obrance od core nebo pronasledovatele od utikajicich a je to tedka jiny, ale to se snad vsakne za par her.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    LEDOFREDO: jo ja hral vcera oboji a oboji mi prislo v pohode. u condemnu jsem poznal rozdil ale ne hroznej. spis jsem spokojenej, pokud to znamena, ze se uz nebudou hrat ciste jen tihle dva.

    rozbil me nerf zeratul ultky. po 450 hrach s nim jsem proste zvyklej to hazet instinktivne a vcera jsem asi tak 4x daval ultku a nic se nestalo a pak uz byl ten moment pryc. stejne tak wormhole vsechny veci co jsou v krvi nauceny, ze se stihaji jsou pryc. uplne cizi postava ted pro me.

    medicku jsem vcera nehral, ale snad to dneska napravim :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    hral jste nekdo po updatu johanku a leorica? me prisla johanka vcera hodne marna jak s Condemn proti minikum tak s blessed shieldem .. a pritom bych rek ze nerf "jen" 25% neni zas tak brutal
    KORAL
    KORAL --- ---
    DIOM: měl jsem sní 3 hry v QM. V poslední pouila jako Ultimátku medivac. Fajtili jsme u bose a její team prohrál, chtěla se zdejchnout medivacem a vzít sebou ještě jednoho. No hele byl dole během 1s. Prostě neodletěl. Ani tohle není escape. kdyby graná fungoval jako u tychuse, bylo by to super, ale on tak nefunguje a je slušně řečenou na dvě věci ...
    DIOM
    DIOM --- ---
    KORAL: je to tak..granát, který byl zřejmě myšlen jako escape záchranná brzda zrovna 2x nefunguje a medivacem si taky jen tak neodletíš..a kdyby jo, tak by to zase eliminovalo druhou ulti..ale jinak fajnová postava..jen doladit
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Artanis will be available in Heroes of the Storm on October 20th for players who pre-purchase StarCraft II: Legacy of the Void, and available for purchase on October 27th. If you've pre-purchased a physical version of Legacy of the Void, you'll be able to contact us on October 20th with proof of purchase to gain early access to Artanis. This promotion will only be valid from October 20th through November 13th.

    Note: Customer Service cannot assist with early access for physical pre-purchases until October 20th.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Morales je na heal super, ale sama nic nevydrží, nemá žádný escape a jakmile se na ní nepřítelský team zaměří, je sní konec.
    Kde docela přežívá je v kombinaci s Tasadarem, který ji hodí štítovou kouli a díky vlastnímu shildu, přežije i Burst DMG, která ji jinak rozmázne.

    Myslím, že bude potřeba jí něco dát jinak ji lidi moc hrát nebudou, jelikož na solo hru, pokud k ní není dobrý partner prostě není.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Artanis 20 October pro lidi co maji predkoupeny LotV a 27 normalni prodej pro vsechny.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    moralesova s butcherem jsou skvela dvojka!
    DIOM
    DIOM --- ---
    no je super Morálesová..hláška dne "patient Artosis just died" ..fanoušci Starcraftu vrní blahem :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    Valla - I need MEDIC !!!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    DIOM: MEDIIIIC!
    DIOM
    DIOM --- ---
    a tak já si tu Morálesovou rovnou koupím :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    KORAL: parim v praci reporty :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    YASHAMARU: A ty už paříš, se přiznej :-D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    server up, medic patch live :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam