• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: me prijde trosku over-the-balance, ze nema manu a vsechno muze spamovat na cooldown, coz boli hlavne u shadowflame.. a tipnul bych si klidne, ze to je proto, ze se jim nechtelo srat s konceptem dvojite many :)


    YASHAMARU: jo to asi dava smysl, jen jestli takovejmahle zmenama se nepriblizujou konkurenci, vuci ktere mi prijde meli spis tendenci se odlisit.. ale zatím sem nezaznamenal ve hre zadny flamy ze by mel nekdo malo kilu
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    LEDOFREDO: dneska jsem k tomu cetl celkem inteligentni poznamku, ze Blizz tu hru chce tlacit jako Esport. Kdyz jsou hromadny killy, tak to neni tak divacky zajimavy, jako kdyz to da nekomu vyniknout. Uz jsme se o tom bavili i driv, ze je potreba, aby se vyprofilovali jednotlivi hraci, aby to bylo zajimavejsi. Mohl by to byt jeden z duvodu pro tu zmenu.

    Presun z team xy (nejak) vyhral fight do wow a 4 z 5 killu ziskal hrac kerrigan.

    Je to tak nejak jedno, stejne ty staty jsou hodne orientacni. Hromadny killy mi nevadily a prislo mi, ze to podporovalo teamoveho ducha. Co bych ale chtel videt je presnejsi rozbor damage. Klidne i az na konkretni skilly kolik cemu udelaly :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    a bavi me vic gal, pac to je uplne strasna pohudka, clovek se soustredi pekne na skillshoty, sleduje mapu, ceka povel k uteku :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    uprimne ja se divam hodne chladne na jakekoli novinky a inovace u moba her. z chogala sem byl vydesenej. a musim rict, ze zas me bliz prekvapil, ze se neboji a umi prijit s necim originalnim.

    ta balance mi prijde vcelku v pohode. v quick matchi to je sice nekdy hop a nebo trop, ale to vsechno.

    a v constructed uz jdou vybrat countery.

    a je to fakt paradni postava skrz to, ze muzete vzit vicemene novacka, posadit ho do sajdkary a rikat mu pal a on si zahraje.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    nedelam si iluze ze prijde nerf jak prase a udelaj ho nehratelnyho uplne.. i ted mi ale prijde ze ma spoustu primejch counteru (monk ulti v cele ktera ho smaze uplne) ktery nebyly uplne planovany takze ja se velmi tesim na pristi patche jak si s tim poradi
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    LOFEEK42: na dvacitce to je sileny kombo kdyz kulomet prochazi na dalsi .. trosku doufam ze ten hype prejde, protoze me hry s chogallem na mape moc nebavej
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    me se zase libi ten aoe pull into aoe slow :) dyt to je hrozny ult kombo
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: urcite maj smysl vsechny ctyri, kulomet ma vyhodu, ze si muzes drzet distanc a ten nasavac ma zas obrovskej dosah, takze jde pouzit, tak ze nasajes pred TF jednoho enemaka a zabijes nebo i po, kdyz v panice zdrhaj. takovej potunenej stitchesuv hook :D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    LOFEEK42: tak my sme treba brali presne ty druhy ultiny :)
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: nejhur se hraje proti jinymu chogallovi. Jako neskutecny kombo je, kdyz zdrhame a zene se na nas celej jejich tym, gall pusti unikovej kulomet, pak je natahnu svoji ultinou, pustim W a kdyz nezdrhnou tak fakt zarve klidne celej tym, musime ale trefit blobem i kuzelkou. Proste je neskutecnej
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    LOFEEK42: spis este lidi nevedi jak na nej hrat a taky ste holt meli trochu stesticko.. my jsme valili bomby pres vikend a mame tam myslim 10 win streak nez sme prohrali ale taky byly uz tri rano :)
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    hraje tu nekdo chogalla?? sice jsem zkousel jenom qm, ale s kamosem jsme s nin vyhrali 5x za sebou, i kdyz jsme meli v tymu jeste abathura a prakricky jsme hrali 3vs5. Prijde mi hodne silnej, staci k nemu mit healera a prevalcujem fakt vsechno, i kdyz teda jenom qm..
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: na stimpack kašlu, nakoupím asi nějaký skiny. Hlavně na Murkyho chci. Pak možná Uthera (ač mám na něm master skin, ale ten je nicmoc) a Muradina.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    LEDOFREDO: taky by mě zajímalo. Protože já naopak jsem si je chtěl vždycky zapnout a nějak jsem se k tomu nedostal. No a po posledním patchi mi tam naskočily, hurá :).
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    SKY_MAX: diky.
    Takze uz ho mam taky.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    cim se vypinaj ty titulky k hlaskam npc na mapach ? cinematics subtitles to nejsou ..
    KORAL
    KORAL --- ---
    YASHAMARU: *slint*
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ty jo 360days stimpack za 50% :D to zase dopadne
    DEADDY
    DEADDY --- ---
    Heroes of the Storm has a massive, two-week-long Black Friday sale | Polygon
    http://www.polygon.com/2015/11/20/9771444/heroes-of-the-storm-black-friday-sale

    Nice, od 24 bude vsechno za 50%
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam