• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Nedávno tu byl vytažen můj twitter :). Tak jsem ho tedy po delší době oživil sérií poznámek z jednoho pěkného thredu na redditu.

    Čekujte na: https://twitter.com/heroeslama
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    EPIDEMIK: pokud nehrajes na nejakem dobrem ranku tak asi panuje obava z toho jak ho budes hrat, je to prece jen dost komplikovanej char pokud ho ma clovek hrat na max (soakovat, hazet bomby na spravny mista, pomahat primo na hrdinech, aktivne pushovat, nenechat se u toho zabit ..)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EPIDEMIK: je to tak, nesmíš se nechat zviklat a naopak jim pak ukázat jak válíš. POZOR ale, Abathur není dobrej pick vždy - je nutný mít k tomu dobrý spoluhrdiny.
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    proč když du hrát league a vemu abathura tak me vsichni prosí at si ho neberu co proti němu všichni maj xD dyt je to zabiják :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    oni nesmi a nemuzou pripustit, ze maji potize s MM, protoze neni dostatecne velkej player pool, protoze to by tu hru zabilo. asi jako kdyz se rozkrikne, ze ma nejaka banka problemy. jestli je to pravda nebo ne je jedno, pokud lidi zacnou plasit a vsichni budou chtit dat penize jinam, tak konci. takze ani sama to nemuze priznat. (je mi jasny, ze je to v realu slozitejsi, ale prijde mi to celkem trefnej priklad).

    pak uz by to totiz vzdali i ti posledni nadsenci, protoze proc tam zustavat, kdyz to bude uz jen horsi. takze me nejak nevadi, ze se to snazej resit takhle nenapadne a snazi se dotlacit komunitu k agresivnimu nabirani hracu. neco urcite naberou. ty hystericky reakce decek jsou trochu prehnany, protoze proste nechapou to pozadi a nikdo jim to nemuze oficialne vysvetlit, ze to jsou takovy resuscitacni pokusy.

    nic neni tak horky jak to vypada, snad se to nejak vzchopi a nezlomi nad tim hul a nepujdou raci vydat dalsi sadu karticek. nedejboze, aby to bylo v tom vegetativnim stavu jako diablo. ty balance patche, novy mapy, novy hrdinove tu hru strasne ozivujou.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    dneska sme potkavali hrace s nicky: third account, vulture farming, apod. :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: lol co procitam ten twitter tak docela trapas.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    imo:
    v hero lize chybi grandmaster
    minimalne v team lize chybi bany
    v quick matchi chybi pickovani

    v posledni dobe me hra nejvic bavila, kdyz jsme hrali hunt illidana a judgement tyraela a nekomu pristali na hlave coz bylo neskutecne zabavny a neskutecne slaby kombo :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    imo to nejvíc zasekli zrušením HL pro 3 a víc hráčů..to se prostě muselo časem projevit, protože solo to nikoho nebaví, QM nemají hlubší smysl a na TL se to sejde jednou za měsíc..a starý ranky/MMR už jsou ve hře snad od alfy ..prostě není moc o co hrát
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    imho furt prostě nemají řádně udělaný ten matchmaking, proto je stále preseason, proto hodně lidí prostě přestává hrát, neb je to frustrující
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Mě to baví, hraju výhradně HL solo a plácám se kolem ranku 30. Pro moje občasné hraní je to fajnové. Plním si v HL i daily questy, když nenaruším kompozici. QM hrát nechci protože tam není draft.

    Naštěstí Vulture nepotřebuju (chtěl bych ale Felstalkera :( ), takže ani nemusím smurfovat.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    me to porad bavi, ale shoduju se s nazory poslednich prispevku

    - QM je hroznej pain, bohuzel hraju prevazne to, protoze kamos HL nechce .. HL hraju obcas solo
    - pozoruju na sobe ze me ta hra sere/stresuje kdyz neumi poskladat spravne hru (QM) coz je tak 60% pripadu mi prijde .. a taky premyslim jestli to mam uplne zapotrebi se u toho rozcilovat
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    STAROJDA: zrovna narust uzivatelu se na kolacovem grafu zobrazuje dost blbe :)

    ale to cekani ted bejva fakt dlouhy, me by proste jen zajimalo, co na tom deckam vadi, ze to nehrajou..
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    ENDER: jak rikas. Zjistil sem ze cim sem starsi tak tim min mam potrebu se stresovat a vztekat nad online kokotama. Presedlal sem na single player / online - coop ONLY hry a citim se dusevne vyrovnanejsi.
    ENDER
    ENDER --- ---
    PEDROBEAR: quick matche jsou pain neskutecnej, jedine hero ligu kdyz chce clovek hrat s lidma... nechapu jak maj udelanej mm..
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    PEDROBEAR: hrat s prateli je cil!
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    me to nejak prestalo bavit popravde. Dolevlil a odemkl sem si vetsinu hrdinu co me kdy bavili (kolem 20ti) a pak uz nebylo co delat. Hero liga jakmile je clovek na ranku 1 tak muze uz jen padat, matchmaking kdy sem dostal proti sobe stejnej rank jako ja ale 3 spoluhraci 38-39 a 45. (ne opravdu to nebyla ojedinela situace), tak sem zacal hrat quick matche s kamosema, kde ten me to omrzelo protoze tam nebyl cil.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Ale tak neumírá, ale asi nefrčí dle představ.

    Jak psal DIOM, jedná se zřejmě o snahu uměle navýšit počet účtů před koncem roku. Shoduje se na tom víc lidí. Klasická situace kde se reportuje na konci roku a Activision bude ohromena koláčovými grafy. Blizzard si je zřejmě vědom, že se bude smurfovat jak prase - ale to jim nevadí, protože cílem je navýšit čísla i třeba o umělé účty.

    Naštěstí lze smurfy grindit v AI módu a tak hodní veteráni můžou smurfovat bez šikanování nováčků.

    PEDROBEAR: dovolím se vymluvit na psaní na telefonu zmzlou rukou v dešti :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    a proc to umira vubec? nejaka teorie? dyk ta hra je tak pekna..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam