• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    problem je v tom, ze lidi co jsou v grand master a maji winrate tesne nad 50% hraji proti jinym lidem co jsou v grand master. kdyby grand master hraci hrali proti lidem co maji problem dostat se z goldu, tak problemy se skrabanim se z tama fakt mit nebudou.
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    WOTAR: To je klasika. S kamosem jsme odjeli 10 stejnych placement her v TL a ho to hodilo do Gold a me do Silver. Nechapu proc Blizzard neudela nejake tlacitko, kterym by si slo uplne vyresetovat MMR. Protoze kdyz jednou spadnes do Goldu, tak uz nemas nikdy sanci se od tama vysekat nahoru. I kdybys dal v placementu 10 vyher, tak te to zase hodi do Goldu.

    Ono kdyz se podivate na GrandMaster zebricek, tak jsou to povetsinou lidi, co maji odehrane v HL treba jen par stovek her s winrate tesne nad 50%. Kdyby se tihle lidi museli vyskrabat z Bronze do GrandMaster, tak se jim to nepodari nikdy v zivote.

    Takze jedina moznost jak vystoupat nekde do vedeni je se naskillit jednim uctem a HL pak hrat s jinym uctem.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Ach jo, tak mě to hodilo do silver III, přitom jsem měl lepší poměr výher/proher v rozřazovacích zápasech než minule, kde mě to hodilo do 2:-D Kdyby se někomu chtělo dělat teamovy kvalifikace tak jsem taky k dispozici
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LEDOFREDO: No klidně můžem dát, já zatim z rozřazovacích jednu projel a jednu vyhrál, ale oboje férový hry, v Quick game už to neřešim, tam nemá smysl se rozčilovat
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    LEDOFREDO: samozrejme ze od tohohle postu jsem prakticky nevyhral hru, vsechny slozeni tymu jsou uplne retardovany a od uninstallu me deli jen posledni zbytky psychickych sil, jinxed!
    TURNPIKE
    TURNPIKE --- ---
    hrajem celkom aktivne, ale len for fun, QM s partiou, pripadne aj custom games ked sa nas zlezie viac. ranked len placement hry na mounta
    GIRK
    GIRK --- ---
    taky se klidne pridam :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    TOMMY_ZLEE: jojo ja klidne dam, ale musim se do toho zase dostat. Ranked sem nehral rok a pul takze ted budu zatim grindit quick matche. Sem na nastence
    TOMMY_ZLEE
    TOMMY_ZLEE --- ---
    JANDOS: Taky hraju - teď už asi 2 měsíce docela pravidelně, a to jsem na to předtím rok nehrábl.. Musím říct, že oproti stavu předtím je to teď opravdu nebe a dudy a aktuálně mě to dost baví - všechny změny co už se tu popsaly níže jsou jen k lepšímu a navíc přibyli Brawly, které jsou taky celkem zábavné. Jen ten win rate je fakt kolem 50ky ať dělá člověk sebevíc..

    A propo, nechtěl by se někdo týmnout na nějaké pravidelnější hraní? Jakmile člověk hraje v týmu s nekokotama a nenoobama, tak se winrate poměrně svižně zlepšuje :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    tvl co je to za patch dneska.. tu hru celou predelali nebo co? :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ja to taky hravam, ale zrovna mi odesla mys, takze s nahradni dam tak daily proti AI.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JANDOS: Já taky hraju, minimálně si vždycky udělám placementy, v Quick game levelim nějaký troll hrdiny jako Medivha třeba. Na Discordu, kterej se původně zakládal pro Nyx Overwatch jsme udělali i kanál na HoTS, hrál bych asi víc, kdybychom byli nějaká grupa.
    Jinak taky mě z momentálně dostupných MOBA her přijde HoTS nejpřijatelnější a baví mě asi nejvíc, i komunita mi přijde nejmíň toxická
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ja to hraju a bavi me to, samozrejme jsou dny kdy to nejde a clovek by to vyhodil z okna, ale kazdej ma ve finale 50% winrate .. jinak jak pise jandos, to na co lidi nadavaj je uplne stejny ve vsech moba hrach a me tohle ve srovnani s lol a dotou proste prijde zajimavejsi - ruzny mapy, ruzny styly, ne furt jedna mapa na trictvrte hodiny
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MALARKI: Vim o cem mluvis, ale to je stejny u vsech moba her. HotS je v tomhle jeste zlatej. Hra trva 20minut a je konec. Treba v dote to nekdo throwne po hodine a to je mnohem horsi.

    Vic hrdinu, vic map, smysluplnejsi talenty, lepsi UI na ceste, dokonce bych rekl ze to hraje a zajima vic lidi.
    Aspon grubby ma na twitchy v prumeru o tisic lidi vic nez pred rokem dvema.
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    JANDOS: ja jsem ted nekolik mesicu ve fazi odinstalovano. Ta hra ve me probouzi to nejhorsi, co je v moji dusi ukryto, ale zase premejslim, ze tomu dam zase sanci. V cem presne spociva krok kupredu? Nechtel bych to instalovat, pokud to nebude fakt stat za to.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Hraje to tu jeste nekdo nejak aktivneji ? Jsem se ted k tomu po roce a pul zase trosku vratil a musim rict ze to udelalo docela krok kupredu.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    In Development: Probius and New Epic Elemental Stag Mount!
    https://www.youtube.com/watch?v=8C8beOn1Qes
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Jdu jen kolem...

    Probius Trailer – Heroes of the Storm
    https://www.youtube.com/watch?v=SPxjfQaxZhI
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    nekdo na 15 matchu s bnet friendem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam