ELEMENT_LEAD: Tos mě pobavil s tim trochu blbečkem, líp se to snad nedá popsat... :)
Jinak teda jak se všichni divíte tomu jak je ten systém štědrej a kde budou vydělávat, tak toho bych se asi fakt nebál. Nebo teda, nevím jestli jsem měl prostě smůlu, ale poté, co jsem dostal a otevřel asi 5 loot chest, 4 veteran chesty a 48 epic chest (lvl 485) tak jsem dohromady za všechny ty duplicatesa za shardy co se objevily v truhlách měl 2175 shards.
Za to jsem si ukraftil ještě jeden legendary skin (-1600) a mám 575. Když budu chtít další barevnou variantu toho skinu, tak mi chybí 1025 shardů. Vzhledem k tomu, že ještě zdaleka nemám všechny věci a že člověk dostává 1/4 ceny za duplicate, tak mi nepřijde že sbírat ty shardy půjde zrovna rychle. A jestli mi něco neuniklo, tak jediný způsob jak získávat skiny/mounty/apod. kromě těch co jsou zrovna featured je právě za shardy. A jediný způsob jak získat shardy je otvírat fakt hafo truhliček (minimálně dokud člověk nemá fakt téměř všechno).
A ty featured skiny/mounty ještě případně za krystaly, který primárně lze taky získat za real money.
Spíš bych řekl že to teďka bude vydělávat ještě víc...