• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    krasny novinky. alterac jsem na hots foru kdysi zadal a uz je tu! konecne taky zimni mapa krom vanocni edice cursed hollow.
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    JANDOS: FFS Bubble Hearth (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Alterac Pass Battleground Overview
    https://www.youtube.com/watch?v=0rESl9P2BPg
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Slušnej balance patch. Jsem se zrovna tak nějak naučil Guldana a abych to absolvoval znovu :)

    https://heroesofthestorm.com/...us/blog/21749146/heroes-of-the-storm-patch-notes-may-9-2018-2018-5-9
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    lol ted to na konci zaclo lagovat a tesne po vybuchu coru se to zaseklo uplne, tak jsem to vypnul a mam leaver status. fakt pure gold :D
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    Po dlouhy dobe jsem si zahral a zase klasickej overextend, kdy si spoluhraci myslej, ze kdyz jsou o dva levely vejs, tak jsou supermani a muzou si delat, co chtej :(

    TRAZE
    TRAZE --- ---
    lili assassin :D

    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    TURNPIKE: imho QM je vyvazenejsi az na vyjimky.
    TURNPIKE
    TURNPIKE --- ---
    MPEGYNA: no ja som zatial nezistil rozdiel medzi silver HL a QM :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    treti silver HL hra bez healu...
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    vsak ja jsem nikde nerekl, ze to zkopirovani je spatna vec. jen jsem se podivoval nad tim, ze je to vicemene carbotuv caime, narozdil treba od stukova.

    JANDOS: warhammer fantasy wikipedie: Warhammer is notable for its "dark and gritty" background world, which featured a culture similar in appearance to Early Modern Germany crossed with Tolkien's Middle-earth. ;)
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    NICKITA: ehm ikonky = portrety
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    On s nima hlavne spolupracuje (Carbot s Blizzardem), asi neni nahoda, ze tam maji v kolekci celou sadu jeho ikonek nebo ze delal animatorskej panel na Blizzconu... z tohodle pohledu mi prijde polemika o kopirovani uplne vedle...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MPEGYNA: Tak touhle logikou můžeš říct, že je to vlastně ve skutečnosti kopie Eposu u Gilgamešovi třeba ne? Lidi se vzájemně inspirují, v doslovném smyslu je to vlastně tak trochu kopírování (sme učenlivé opice), nepřiřazoval bych tomu ale ten hanlivý tón. Spousta fantasy je navíc inspirována různými mýtickými bytostmi z bájí a pověstí, tim se inspiroval i Tolkien. Navíc myslíš, že i kdyby ten návrh od něj Blizz přímo zkopíroval, že je to špatně? To je spíš pocta a reklama pro něj ne? Nebo myslíš, že by za to měl dostat zaplaceno?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MPEGYNA: Nerekl bych, ze Warhammer je kopie Tolkiena. Samozrejme o vsem muzes rict, ze je ovlivneny Tolkienem.
    Kdyz srovnas treba elfy JRRT ktery jsou takovy teply objimaci stromu a treba dark elfy z warhammeru coz jsou sadisti s otrokama. Ve warhammeru je taky mnohem vetsi vliv modernich technologii a je to zamerne cely trosku over the top. Tolkienuv svet je mnohem vic cernobilej s celkem jasnym dobrem a zlem.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    JANDOS: to je mozny, ale warhammer je kopie tolkiena, tudiz warcraft automaticky taky. :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MPEGYNA: Warcraft je postaven na Warhammeru stejne jako Starcraft je v podstate Warhammer 40k. Dokonce to puvodne Warhammer hra mela byt.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    TURNPIKE: ty ses taky mutual spolupracia. v pripade caina proste vzali carbotuv navrh a co se jim nelibilo, zmenili. to je kopirovani. vicemene vetsina blizz veci je zkopirovana a vylepsena nebo uspesne zkompilovana. napr. warcraft je, jako vetsina fantasy, kopie tolkiena a nikdo by nemluvil o nejake mutual spolupracii.
    TURNPIKE
    TURNPIKE --- ---
    MPEGYNA: pochybujem ze skopirovali, vyzera to skor na mutual spolupracu. carbot robi perfektny marketing blizz hram, oni na oplatku dostavaju niektore jeho napady do hry. bud stickerky, skiny alebo zakladne napady pre hrdinu. that's just something blizzard would do
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam