• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    XSOFT: Ale po nerfu uz nemuzes...
    Stejne tak chogall :/
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Dalsi den, a dalsi nerf na Zagaru. Ja bych vrazdil :(
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    TRAZE: Blizzard má dobrej (většinou skvělej) prvotní nápad, co udělá hru zábavnou a pak postupně "updatama" tu hru zkurví. S owerwatchem to bylo uplně stejně
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    TRAZE: Dota ma zhruba o rad vyssi prize money :)
    Jinak, pohledem silver ligy, bez srovnani s ostatnima MOBAma:
    - mizernej matchmaking, spousta matchu co jsou naprosto jednostrany at uz skillem lidi co to hodi k sobe, nebo (v QM) kompozici (byt to se ted se zavedenim roli zlepsilo)
    - a jeste mizernejsi balance jednotlivejch hrdinu (opet, mluvim o my casual league), spousta veci jako je oneshot varian, valeera, chromie (pred reworkem) ktery nemusej bejt nutne OP, ale je strasne nezabavny protim nim hrat
    Tim nechci rict ze HOTS je spatna hra, ale tohle jsou veci co mi dost kazi pozitek ze hry.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    TRAZE: podle me je to hodne o tom, ze hraci jsou celkem verni. kdyz te neco bavi nemas duvod to menit. a naucit se mobu je hrozne velka casova investice a jak do toho proniknes a bavi te to, tak u toho zustanes. naskakovali ani ne do rozjetyho vlaku jako spis do pomalu dojizdeciho.

    me hra jako takova prijde hodne dobra a porad je mi na ni sympaticky to, ze se nebali inovace a nesli do toho s tim, ze udelaji klon uspesnyho a proverenyho receptu.

    taky to moc nehraju, ale to je tim, ze nehraju vicemene nic. ale kdykoli jsem to zapnul za posledni dobu, tak jsem se fakt bavil.

    a u me to taky zacalo souperit s overwatchem, ze kteryho mam vicemene stejnej teamovej zazitek jen s rozdilem, ze ty hry jsou kratsi, takze kdyz je to blby, tak je za par minut konec a jde tam vic videt individualni vykon.

    jediny co me na hots stvalo bylo, kdyz debilne zmenili nejakyho meho oblibenyho hrdinu. pokud do postavy clovek da x set hodin a proste ho bavi a pak ho zkurvi nejakym reworkem, tak pak to zamrzi.
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    Btw jakou mate teorii na to, proc je HotS mezi ostatnima MOBA hrama tak malo oblibene? Co mu oproti konkurenci "chybi"? LoL jsem hral jen chvili a Dotu naposled ve w3, tak nevim.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Já už hots nehraju asi rok ale tohle me teda hodně mrzí, ta hra byla fajn, jen ja byl kopyto :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Co dát anketu, kdo přestane teď hrát? Já nejspíš jo - prostě se mi nechce to pustit.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MPEGYNA: Ti panacci nejsou vykradeny. Bylo to zhruba takhle:

    DoTA puvodne zacla jako mod do StarCraftu, ktery se jeste jmenoval Aeon of Strife. Ten se potom plynule portnul do WC3 a postupem se prejmenoval na Defense of the Ancient.

    Po case ji prevzal typek jmenem Guinsoo, zaclo se to jmenovat DoTA allstar a neuveritelne se to zpopularizovalo. Samozrejme to byl porad mod WC3 a veskery trademarky byly blizzardu. Po case na tom prestal delat a spolu s dalsima lidma udelali Riot Games (League of Legends)
    Na DoTA pokracoval IceFrog, ktery ji vyladil a vylepsil obrovskym zpusobem. V te dobe uz to hral temer kazdy (v herne kam jsem tenkrat chodil se nehralo snad nic jineho) Blizzard to uplne ignoroval tak si IceFroga najalo Valve aby udelal Dotu 2.
    Naprostou vetsinu tech panacku dali do hry tyhle dva lidi, i kdyz samozrejme nejakym zpusobem vychazej z pribehu Warcraftu.
    Blizzard si potom uvedomil, ze to posral a zacal je alespon prudit s nazvama hrdinu, takze napriklad panacek se nesmel jmenovat Windrunner ale Windranger, Wisp se musela prejmenovat na Io apod. Ale jsou to porad stejny panacci.

    Dneska uz je asi kazdej poucenej, protoze kazdej mainstream boom se zatim zrodil z napadu nejakyho modera. (counter strike, moby, battle royale)
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    MPEGYNA: Dota 2 uz ma turbo mod, ale pak uz to neni tolik dota, mno
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    JANDOS: je pravda, ze Blizz s HOTS nesmirne zaspal a udelal imho nejlepsi MOBA hru s Blizz postavama v dobe, kdy HC hraci uz byli mobama presyceni nebo navykly na stavajici. ja bych ted teda LOL ani DOTU nehral ani zadarmo, protoze je to graficky hnusny, slozity a ma to dlouhy zapasy. nehlede na dalsi fail Blizzu, ze si nechal vykrast mod WC3. lidi tvrdi, jak HOTS hrdinove kopirujou starsi MOBA hrdiny, z nichz je ale plno okopirovanych prave z WC3.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    DWAY: To nevim, ale celkove HoTS proste zacal v dobe kdy uz byl trh plne saturovanej dvema zavedenejma moba hrama a byl to otloukanek od zacatku. Melo to vyhodu, ze to udelali (jako u blizzardu vzdy) pristupny pro vsechny a byly tam znamy panacci z jejich univerza.
    To ze si tenkrat kdyz to vsechno zacinalo nechali utect IceFroga do Valve byl strasnej fail z jejich strany, ale kdyz se divam na Act-Blizz dneska tak je to asi nakonec dobre.
    DWAY
    DWAY --- ---
    JANDOS: tak nikdo nerobi zadarmo ze? A ban lootboxu jim docela finančně zatopil imo.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    DWAY: Uz se ani nestane. Hra bude v hybernaci s jednim dvema updatama rocne stejne jako D3 , SC2.
    Zasranej kapitalismus :)
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    DWAY: Nic nestalo? Pohrbili treba esports. Tymy uz se louci: https://twitter.com/dignitas/status/1073374507497332736

    Mene vyvojaru v HotS bude zakonite znamenat mene obsahu. Cert vi, jak to pak bude s balancovanim a jestli to sami blizzardi nepohrbi. Uz tak ma ta hra oproti LoL a Dota2 minimalni sledovanost a zajem hracu. A bez platicich hracu samozrejme nebude ani hra.
    DWAY
    DWAY --- ---
    To muzete, vzhledem k tomu, ze se zatim nic nestalo, a uz tu brecite jak male holky...
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    F-piči je to. muzem to tu zavrit...
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    F
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    :(
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam