• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYCHOTEEKPsychedelická knihovnička
    Psychedelická knihovnička funguje v Brně a je volně přístupná všem lidem dobré vůle, kteří hledají pomoc na své cestě k osobnímu rozvoji. Jeden člověk si vždy může zapůjčit jednu knihu na jeden měsíc za symbolický poplatek. Předání knihy proběhne v některém z mých oblíbených brněnských podniků (Skleněná louka - sklep, kavárna Švanda, bar Naproti, Dread, Dezert...) Na tomto odkazu najdete katalog knih: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvqH3BGbsH_EdGhKbGpKalcxV1Nlc3hfaHcwSG1qWnc&usp=sharing Pokud máte zájem o zapůjčení některé z uvedených knih, napište e-mail na: psychovnicka@gmail.com nebo mi napište zprávu tady na Nyxu. Informace by se měly volně sdílet, a proto jsem se rozhodl Psychedelickou knihovničku založit - věřím tomu, že i navzdory mnoha mým obavám se mi knihy opět v pořádku vrátí :-)
    rozbalit záhlaví
    RED_KOMUSO
    RED_KOMUSO --- ---
    Ahoj, zvu na symposium Hudba a změněné stavy vědomí 1.6. 2023
    Symposium Program – 14th International Shakuhachi Festival Prague
    https://isfp.cz/2023/en/symposium-program/

    Keynote speaker je Mendel Kaelen, osobnost současné scény užití psychydelik v terapii.
    LUVI
    LUVI --- ---
    Ahoj wow skvělý projekt❤️❤️❤️je to stále aktuální???ten Watts by mě zajímal,četla jsem od něj jen Příroda,muž a žena.A sháním Neviditelnou krajinu od McKenny,kvůli jeho teorii času,založené na I-Ťingu
    80_PSU
    80_PSU --- ---
    BARBORAS: jiz hotovo? :)
    PSYCHOTEEK
    PSYCHOTEEK --- ---
    BARBORAS: Ok, budu jedině rád, ještě jsem neslyšel, že by tady někdo dělal něco podobného.
    BARBORAS
    BARBORAS --- ---
    Děkuju moc! Snad se to vydaří :) Můžu sem pak postnout link na její elektronickou podobu, když bude k světu :) Jinak tohle je jen část výzkumu... pak se zaměřuju hlavně na sociální a rituální aspekt psychonautismu.
    PSYCHOTEEK
    PSYCHOTEEK --- ---
    BARBORAS: Díky, dotazník jsem vyplnil a jsem hodně zvědavý na závěry této diplomové práce ;)
    BARBORAS
    BARBORAS --- ---
    Ahoj! Prvně dík za tento projekt. Výborný výběr knih a skvělý nápad!

    A pak bych ještě chtěla o něco požádat... Je to trochu mimo mísu tohoto fóra, nicméně mohli by se tu objevit ti, které hledám. A tedy:

    Chtěla bych Vás požádat o spolupráci při vyplnění online dotazníku k mé diplomové práci, která se zabývá fenoménem psychonautismu v adiktologii (užívání látek za účelem sebepoznání, seberozvoje apod.) Tento dotazník se konkrétně zaměřuje na rysy osobnosti a způsoby užívání psychoaktivních látek. Zde je k dotazníku odkaz: https://qtrial2014.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_8kzNwzc82qkgW5n
    Pro více info pište na mejl: barbora.stifterova@gmail.com
    Předem děkuju těm, co tomu věnují čas!
    S pozdravem Bára Stifterová
    PSYCHOTEEK
    PSYCHOTEEK --- ---
    Jojo, je to skvělý, četl jsem ji u kámošky a hlavně ta první část je hodně hustá - v podstatě to vzalo všechny mé dosavadní zkušenosti s psychedeliky, potvrdilo mi to mé závěry, a pak je to celý zabalilo do koule, se kterou třísklo o zeď a ony se rozletěly do všech stran, ze kterých je postupně sbírám a znova skládám dohromady :-) Rozhodně doporučuju!
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    EXX: toto je vynikajici kniha a v tistene podobe uz se neda sehnat
    Jim_DeKorne_Psychotropni_samanismus.pdf | Ulož.to
    http://uloz.to/xQzjTUg/jim-dekorne-psychotropni-samanismus-pdf
    PSYCHOTEEK
    PSYCHOTEEK --- ---
    Určitě by byly - kdo hledá, najde ;-) Já nehledám, poněvadž na počítači knihy číst neumím, takže všechno sháním v tištěné podobě, ale na shroomeru je tomu věnovaná celá diskuse a předpokládám, že tady se dá určitě taky něco najít :-) V počítači mám pouze Feťákův průvodce po galaxii od Diany Lyz Ergové (dá se sehnat na ulozto) a budu dělat sken Hry života od Learyho, tak sem pak můžu postnout.
    EXX
    EXX --- ---
    coz odkazy na nejake ebooks ? byly by ?
    PSYCHOTEEK
    PSYCHOTEEK --- ---
    Zdravím všechny psychonauty a hledače absolutna! Pokud máte zájem o literaturu, zabývající se psychedeliky, jste na správném místě ;-) Chcete si půjčit nějakou knihu? Tak se podívejte do katalogu a napište mi. :-)

    https://docs.google.com/...eadsheet/ccc?key=0AvqH3BGbsH_EdGhKbGpKalcxV1Nlc3hfaHcwSG1qWnc&usp=sharing
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam