úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
DENEBOLA
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
pokoj Praha : 3 inzerát
Praha : 433 inzerát
pokoj : 3 inzerát
nabízím
Neprůchozí pokoj Praha 5
Pronájem samostatného neprůchozího částečně vybaveného pokoje v bytě 3+1, Praha 5 pod Strahovem, pro jednu osobu - dívku. Volný cca koncem dubna 2016.
Sháním za sebe náhradu v podnájmu, preferovaně dívku a pokud možno dlouhodobě. Jedná se o samostatný neprůchozí pokoj 15 m2 v bytě 3+1 v Praze 5. Pokoj má balkon (sdílený s vedlejším pokojem) a je částečně vybaven – zůstane postel, pracovní stůl se židlí, stojací lampa a noční stolek. Byt je vybavený (pračka, sporák, lednice, mikrovlnka), k bytu patří sklep a je přístupný kousek zahrady. V dalších pokojích bydlí v jednom menším samotná slečna a v druhém větším mladý pár, který má velkého psa.
Byt je v 2. patře v jednom z terasových domů pod Strahovským stadionem, ulice Na Hřebenkách. Zastávka autobusu 176 U Palaty je minutu od domu, cca 8 minut je zastávka Stadion Strahov s autobusy 143, 149, 176 a 191. Dostupnost do centra autobusem je cca 15 minut na Karlovo náměstí a 12 minut na Anděl. Jezdí zde i noční bus 510, každou půl hodinu. V blízkém okolí je vinotéka a potraviny Žabka s denní otevírací do dobou do 23 h. V blízkosti je také zeleň, zahrada Kinských 5 minut od domu.
Nájem za pokoj je 6 500 Kč se vším všudy, kauce 4 000 Kč. Volný bude přibližně ke konci dubna, můžeme se ještě domluvit. Prohlídky jsou možné během týdne, případně v neděli, podle domluvy, preferuji časy spíše k večeru.
SPERANZA
---
---
19:04:35 19.4.2016
Dobrý den,měla bych zájem o vámi nabízený inzerát,pokud by byla možnost,mám čtrnáctiletou fenečku,je mi 34 let,práci v Praze už mám jen to bydlení scházím, děkuji za jakoukoliv odpověď tel.732988036
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam