úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
MERINO a další přírodní materiály
Pro všechny nadšence oblečení z vlny, merina a dalších přírodních materiálů, jako je hedvábí, bambus, bavlna, modal, viskóza...
Kde koupit, jak o ně pečovat, aby dlouho vydrželo, slevy, akce, reference, zkušenosti...
Firmy, které mají v nabídce buď výhradně nebo alespoň část sortimentu vlněného oblečení:
Dospělí:
Icebreaker
,
Devold
,
Smartwool
,
Patagonia
,
Silkbody
Děti:
Manymonths
,
iobio
,
Joha
,
Skapi
,
Cosilana
, Tom & Trine...
a kde se u nás dají koupit? Icebreaker v Hudysportu, zlevněné věci často i na mall.cz, Smartwool v Rock Pointu, Devold porůznu v outdoorshopech. Patagonia má speciální outlet v Praze na Nám. Republiky. Ve slevách se dá pořídit například ve
Factory Outlet
, dětské oblečení pak v dětských obchodech, na
Brána k dětem
nebo
Dítě v Šátku
,
Nosenideti.cz
,
eshop.scandinavia
či oblíbeném Mimibazaru. Budu ráda za další tipy, prosím házejte do klubu.
rozbalit záhlaví
LISTICKA
---
---
16:42:02 9.4.2014
+1
SEDNA
: tu kuklu máme taky. A pak ještě triko a tepláky. Je to dobrý materiál a nemění tvar při praní.
GIMEL
---
---
20:32:00 6.4.2014
1 odpověď
SEDNA
: Merino pleny myslíš jako přímo vnitřní? Nebo svrchňáky? Já taky totiž nedám dopustit na svrchňáky Disana, ale dovnitř jsem ještě vlnu nezkoušela.
SEDNA
---
---
16:27:08 6.4.2014
2 odpovědi
Oblečení | Merino vlna | Merino kukla přírodní | SKAPI - látkové pleny a dětské oblečení
http://eshop.skapi.cz/skapi-shop/eshop/8-1-Obleceni/10-2-Merino-vlna/5/22-Merino-kukla-prirodni
musím dodat, že merino pleny, trička a kalhoty byly vyzkoušeny j Ekvadoru a super!
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam