GIMEL: chcete se jich někdo ujmout? Dneska jsem je prohlásila za malé :(
Byly už trochu menší, když jsem je mláďátku poprvé navázala, blbě jsem odhadla velikost a buď se zdrcly používáním nebo mládě zase povyrostlo.
Složení je čistá merino vlna 5 plstěných vrstev + 1 na vnitřní straně je eko-bio, bavlněný tkaloun našitý po celém horním lemu, guma do gatí natažená podél nožiček (aby to trochu tvarovala), vepředu vytažená navrch a z toho vyrobená poutka, kterými se provleče ten tkaloun zezadu. Velikost si moc netroufám odhadnout - tak 6 - 9 kg?
Je to spíš pro někoho, kdo jede bezplenkovku a přebaluje i v noci. V žádném případě netěsní. Ta látka neproteče, je fest uplstěná (ale měkká :), ale není to stažené kolem nožiček a přední díl je užší než plenka na osminy, takže plenka po stranách maličko kouká. Mně to nějak nevadilo, protože když se dají nohy k sobě, tak se to tam poskládá tak, že to zas tak moc nečouhá. Já přebaluju tak 4x za noc, takže to nestihne moc prosáknout, většinou chytnu, že se zrovna vyčůrá, tak to honem přebalím, dobře se kontroluje mokrost :).
Cenu vůbec nemůžu říct, protože to bylo děsně pracné, kdybych je prodávala na kšeft, tak se tím neuživím (bylo to tuším 6-7 hodin celkové práce). Tak bych to udělala třeba tak, že předám, nechám pár dní vyzkoušet a vy si pak sami řeknete, jestli vám to za něco stojí a to mi pak pošlete. Ani to kvůli tomu nechci dávat do tržiště, je to spíš tady mezi námi děvčaty ;)