• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIMELMERINO a další přírodní materiály
    RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    na sportpursuitu je zase akce na dospělácké merino, vypadá dobře
    ADD
    ADD --- ---
    ADD: Možná, že ty koše mají i v jiných obchodech, tuším, že jsem je vídala v sámoškách Coop u nás i na Slovensku.
    ADD
    ADD --- ---
    SOLEI: V Rossmannu v koších. Kdysi dávno (10 let?) jsem tam sehnala i merino, ale bambusové mívali pravidelně i docela nedávno. Nějakou dobu jsem tam nebyla, ale stávaly 29 Kč/pár.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Kde koupim za dobrou cenu bambusové nebo tenké merino ponožky? Stačila by mi i kvalitní bavlna. Dlouho jsem žila ze zasob které ted dosly a já nevím kam zamířit a v krame co mam u baráku jsem si vyvalela oči v písku nad cenami.
    ADD
    ADD --- ---
    ADD: Stejné krabice "vše po 3 Kč" mívá v Čechách Kik, ale je to náhoda, většinou jsou tam otlučené vázičky a kýčovité fotorámečky - ale taky třeba silonky v neaktuálních krabičkách a při pečlivém hlídání se možná dá narazit i na rukavice.
    ADD
    ADD --- ---
    YMLADRIS: Oni to vietnamci nemají moc drahé ani v sezóně. Já se taky poučila až praxí. :-) Tak jsem napřed vyrazili v vietnamcům, kde jsem za rukavice nechala několik stovek, a pak jsme v Německu v Tedi narazili na krabici s rukavičkama o deseti centech - předpokládám, že letos kluci nic neztratěj, když mám ty dvě igelitky zásob. :-)))
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    ADD: ja to tusila, akorat ze neni to jaro, no. hm.
    ADD
    ADD --- ---
    YMLADRIS: Mám kluky, takže na jaře koupím u vietnamců ve slevě pytel dětských rukavic všeho druhu, abych měla další zimu klid. Sama merino rukavice mám, ale na běžný provoz do města nosím taky spíš ty vietnamské laciné, ztrácím je jen o málo méně než kluci. U nás by drahé rukavice byly vyhozené peníze - co neztratíme během provozu, mívá doma osud ponožek a na trase prádelní koš - pračka - sušák - skříň na to číhají zástupy hladových trpaslíků. :-)
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    MEDOULKA: modrá prodaná, ale možno si objednat a počkat na další:)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    mela bych volne souvisejici dotaz - nepromokave rukavice pro batole - resite? pokud ano, jak? vim o highend reseni napr 25 euro, ale zajima me co se pouziva bezne.
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    SPAM:
    rozšířila jsem svůj repertoár o dětské merino overálky, vel. 0,5 - 1 rok, materiál 100% hebká merino vlna v úpravě superwash (praní na 40), na dotek naprosto hladké, "bavlněné", jen kdyby to nebylo tak drahý a pracný, chodila bych v tom od hlavy k patě:)
    příze je od výrobce DROPS, není eko ani bio, pokud vím
    cena 900,-, pošta zdarma, vrácení nepoužitého zboží možné
    momentálně dostupná modrá + červená a hořčicová + oranž
    více pošta, díky za pozornost
    RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    YMLADRIS: ponožky maj hodně úzký střih a pevné lemy, ale jinak jsou docela příjemné, triko má cca 40% merina a je fajn
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    IBERIA: poslala jeden pro ponožky maminku 20% meriná a divný vzhled
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    YMLADRIS: taky jsem koukala, ale dle mého androidího popisku tam toho merina nebude mnoho (složení polyamid, bavlna, merino, polypropylen, polyester, elastan)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    lidl.cz - od 11. zari maji mit trika, gate a ponozky (merino)
    LISTICKA
    LISTICKA --- ---
    YMLADRIS: Vlněný ponožky kupuju v e-shopu Brána k dětem (mají kamennou prodejnu v Praze i v Brně) a jsou dobrý. Vydrží všechno :-)
    ADD
    ADD --- ---
    Máte někdo osvědčený způsob, jak dostat fleky od trávy a hlíny ze světlého merina? Díky.
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    YMLADRIS: Mela jsem na mimco a sly fakt spatne nazouvat a rychle se vykopaly z nozky-maji fakt blby strih a to mam skapi hodne rada jinak.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    objednala jsem cosi na skapi.cz a ted si nejsem jista zda od nich brat i merino ponozky (pro batole)

resite vlnene ponozky pro batole? odkud? na mmb jsem teda nevidela. nevim jak rychle vyroste, ci zda brat vetsi, ... zkusenosti? diky moc :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam