• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDThe Rumour Mill - moneyball
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    RUDIE: Southgate nestavel ani Sancha. Hlavne je to ale proste nejdulezitejsi hrac AV. Kdyz odejde tak ho nenahradi a hrajou o sestup. Pro ne ma cenu mozna vetsi nez 100 mil a City ty penize maj.
    ASYD
    ASYD --- ---
    Arsenal have long held Lautaro 🇦🇷 in high regard. With the north London club and Inter Milan in contact about a prospective deal for Hector Bellerin 🇪🇸, sources indicate that Arsenal have enquired about Lautaro’s availability. [@TheAthleticUK]
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    PROCKOOP: no to je právě vono, já chci vědět proč je považovanej za takovej diamant a přitom ho třeba Southgate ani jednou nepostaví do základu.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Ja se spis divim, ze United udelali Sancha tak levne, ikdyz si teda museli rok pockat.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    RUDIE: Jj byl by nejdrazsi. Krome toho ze je homegrown, ma bodne silnej brand. A myslim, ze je povazovanej za jednoho z nejlepsich hracu v lize. Spis nez k Lallanovi bych to prirovnal k Zahovi, za kteryho chteli Palace nekolikrat pres 80 micu...

    A hlavne ty ceny dneska fakt litaj, i ten Lallana by klidne stal 60 micu (viz napr. Ben White).
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    PROCKOOP: já samozřejmě vím, že to je Angličan a není to zlej hráč, ale kvůli tomu furt nemusí stát 100m ne?) Mně přijde, že je to takovej lepší Lallana, v době kdy odcházel do Liverpoolu. Takže bych při dnešních cenách čekal třeba 50-60 mega max. Dyť tolik peněz v PL nikdo nestál ještě ne? Pogba stál 90 miliónů liber
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    RUDIE: Tak je to Anglan, plus je to nejdulezitejsi hrac Aston Villy a chce ho vic tymu. Kdyz ho budou mit City, nemuze ho mit konkurence. Je to palka, ale na dnesnim trhu stejne zadna velka cenova logika neexistuje.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    A teda sice nerikam, ze je Grealish spatnej, ale tak nejak mi Sterling i Mahrez neprijdou vubec horsi nez on. Vubec nechapu, proc by mel stat tolik.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    ASYD: ze by dali 100m za tohodle šaška a ještě za Kejna?
    ASYD
    ASYD --- ---
    Dafuq

    Manchester City have made a £100,000,000 bid for Jack Grealish. (Source: Telegraph)
    ASYD
    ASYD --- ---
    Aston Villa have offered €30m for Leon Bailey, but Bayer Leverkusen want €35m for the Jamaica winger, who has also attracted interest from Leicester City and Wolves. [Bild]
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    ASYD: sága Kundé se zamotává!
    ASYD
    ASYD --- ---
    West Ham are in talks with Chelsea over the £20m signing of Kurt Zouma. It is understood the player would prefer to stay in London rather than be part of a swap deal with Sevilla's Jules Koundé. (Source: Sky Sports)
    ASYD
    ASYD --- ---
    Sassuolo CEO Giovanni Carnevali about Manuel Locatelli deal: “We’re waiting for the right bid for Locatelli... if it doesn't arrive, he'll stay here. We’re not going to sell our best players later in August”, he told Gazzetta.
    ASYD
    ASYD --- ---
    Chelsea's Conor Gallagher is set to become the fifth signing for Crystal Palace this season with a season-long loan for the midfielder.
    (Source: The Athletic)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    tak dneska sem cet (nevim teda od koho), ze odegaard je porad number one target, a ze se akorat ceka, az se real teda rozhodne jestli si ho chce nebo nechce nechat

    za 35m by to byl super deal
    ASYD
    ASYD --- ---
    RUDIE: cywe vsemi deseti bych bral...uvidime zda ho bude AFC chtit
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    ASYD: to by slo ne?
    ASYD
    ASYD --- ---
    PSG goalkeeper Alphonse Areola is set to undergo a medical at West Ham today ahead of completing a season-long loan move to the Hammers, with an option to buy. (Source: L'Équipe)
    ASYD
    ASYD --- ---
    Real Madrid are asking for around £35m if they’re going to sell Martin Ødegaard to Arsenal this summer.
    [@ChrisWheatley_ via Instagram]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam