• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOLANJaké filmy nestojí za to?
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Jakožto milovník C.D. Payna a jeho sérií Mládí v Hajzlu jsem se včera donutil v silné opilosti, poprvé v životě, podívat na film s Michaelem Cerou, kterého nesnáším. Potěšilo mě docela hvězdné obsazení (Buscemi, Galafianakis) nepotěšila mě představitelka Sheeni a Cera, který se na Nicka Twispa absolutní nehodí, a nikdo mi to nevymluví. Internetem plavou názory, že knižní sérii nelze zfilmovat, já si to ale nemyslím, domnívám se, že šikovný scénárista by tu hlavní myšlenku a scény minimálně z prvních tří knih, dokázal naroubovat do jediného filmu. Zas to nebyl až takový průser, ale lidi, co dělali casting a psali scénář, v životě nemohli číst předlohu. C.D. Payne si někde asi ožíral držku a jak dopadne ve filmovém zpracování jeho nejslavnější knižní sága mu asi bylo jedno.

    Mládí v hajzlu (2009) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/227629-mladi-v-hajzlu/prehled/
    JONY
    JONY --- ---
    355

    The 355 (2022) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/820093-the-355/prehled/

    Mám slabost pro takové ty akční filmy s ženskými hrdinkami. A mám obrovskou slabost pro Jessicu Chastain. Nicméně...

    Už ten její poslední pokus o tenhle žánr nedopadl moc dobře, ale proti tomuhle byla Ava slušný film. Tady je špatně snad úplně všechno. Debilní scénář. Debilně napsané postavy. Debilně natočené akční scény a přestřelky. Debilní kamera. Debilní dialogy. A dokonce i debilní herecké výkony.

    Debilní jony, že to dokoukal.

    Jediná dvě pozitiva. Jessica Chastain vypadá čím dál lépe. Lupita Nyong'o ve své úvodné scéně v tom kalhotovém kostýmku vypadá naprosto šikézně.

    Fakt nechápu, že tyhle akční sračkové scénáře Jessica bere. A to nás ještě čeká filmová adaptace střílečky Division. Mám takové tušení, že to dopadne podobně. Ach jo...
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Stydím se za to že jsem to dokoukala! Nedělejte stejnou chybu.
    Pořádný našlap prvních 5 minut filmu, kde se všichni zdrogujou a vidí skvělé halušky se hned zvrhne do nudných rozhovoru o ničem celých 1,5 hodiny. Ani na konci se to nerozjede. Ani krimi, ani scifi, prostě trash. "Synchronic (2019) | ČSFD.cz" https://www.csfd.cz/film/762362-synchronic/prehled/
    FATTY
    FATTY --- ---
    ZUULUU: ten severskej je fajn :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    REFLEX: no dobra, Winter Soldier je docela koukatelny
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ASYD: cekal jsem ze to nekdo nepise, ale ze zrovna ty Majdolfe
    ASYD
    ASYD --- ---
    Marvel cokoliv je jeden spatnej film
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Jaky je vas nejhorsi Marvel film a proc je to prave Eternals?
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    ASYD: v tom není rozdíl
    ASYD
    ASYD --- ---
    MILOSHIT: Ramba
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    ...Přišlo mi to vlastně podobné jak velkosračkový český počin s názvem Pepa. Flm kde se oslavuje česká malost, připosranost a vyzdvihování lidí, co nikdy nic nedokázali, a jsou odkázani pouze na své sny, protože v realitě jsou neúspěšní a jsou příliš pohodlní a líní s bezútěšnou realitou něco udělat. Postava "partnera" Terezy Voříškové (příjmení Rambo u ní odmítám používat) je tak mimořádně slizká, odporná, nepřirozená, a úlisně mluvící, že se mi vpálila do hlavy. V mé občasné touze najít další pomyslné dno českého filmu, tento snímek zazářil bezpochyby.


    Život je život (2015) | Recenze - Uživatelské | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/383681-zivot-je-zivot/recenze/?page=2
    ASYD
    ASYD --- ---
    Omgwtf

    Když se pod noční oblohou narodila Jupiter Jones (Kunis), znamení napovídala, že je předurčena k velkým činům. Nyní již dospělá Jupiter sní o hvězdách, ale probouzí se do chladné reality uklízečky toalet a nekonečného sledu neúspěchů. Až když na Zemi dorazí Caine (Tatum), geneticky upravený bývalý armádní lovec, jehož úkolem je Jupiter sledovat, začne si uvědomovat naplnění svého osudu - její genetická výbava ji předurčuje jako dědičnou následnici královny vesmíru. Toto neobvyklé následnictví by však mohlo ovlivnit rovnováhu ve vesmíru. (Warner Bros. CZ)
    ASYD
    ASYD --- ---
    Predevcirem jsem zkouknul Kong: Skull Island... docela fajn dobrodruzny blockbuster s hodne nakladnou produkci a prijemne zmagorenym zaporakem...so far so good

    Vcera jsem navazal Godzilla vs Kong... takova mrtka!!! Zaminka k tomu aby kaiju potvory rozbili hong kong na maderu snad ani nebyla treba, ale scenar byl tak strasne libotomni ze placu doted. Jedine snad Rebecca Hall na tu se dobre kouka... naopak ta cacora 11 ze Stranger Things je neskutecny herecky antitalent

    Fakt mozek ubijejici sracka... priste radsi bez jakekoliv expozice at si proste rozbijou drzku nez takovy pokud o “pribeh”
    ASYD
    ASYD --- ---
    Husty. Ja cekal ze to bude bomba.
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    Síla psa (2021) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/722182-sila-psa/prehled/

    Film za trest. Nemá smysl, prostě tam není nic jinýho než hrozivá děsivá nuda, asi v polovině zničehonic začne rozkreslovat nějakou nevyřčenou gay country story, bez pointy. V podstatě film, ve kterém chybí film.
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    KURE: Pardon, že až po tak dlouhé době, ale jednu tvojí vizi ti musím rozbít. Už jsem to chtěl napsat po premiéře filmu v kině.
    Rozhodně už Scarlett v žádným pokračování BW hrát nebude, protože jsi zdá se, koukal jen do titulků a ne po nich (ano, chyba filmařů dalo by se říct, mají to uvést ve filmu a ne dávat nějaké perličky po konci filmu). Viděl jsem ten konec už v kině. Ona totiž Natasha Romanoff je tam uvedena jako mrtvá a Yelena Belova jí tam dává kytku na hrob a přitom se dozví, kdo jí zabil její sestru nebo spíše, kdo je v tom zapleten a tím to dává lehce otevřený konec. Navíc je v jednom článku je uvedeno, že Scarlett už nepočítá, že by se do tohoto projektu vracela. Můžeme se bavit o nějaké retrospektivě, až bude nějaké pokračování a to režisérka nevyloučila.

    Ale jistě, v čechách je přece jednodušší vymýšlet nesmyslné teorie do budoucna. To my taky umíme, že? ;)))
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    KURE: : se přidávam, opravdu hrozná blbost, dokonce i jinak cute Florence Pugh mě tam srala s tím svým ruským přízvukem. Stejně jako Češi by IMHO neměli hrát ostravský horníky v Dukle, Američani by se neměli snažit hrát ruský postavy. Red Guardian katastrofální postava na úrovni oslíka ve Shrekovi.
    KURE
    KURE --- ---
    JENDAZCB: no tak v mínusu neni :) ale už ji asi nenechaj natočit další solo film s BW
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    KURE: Jakej chudák, když to sama spoluprodukovala mimojiné? Ale jsem rád, že tohle forum zase trochu žije.
    KURE
    KURE --- ---
    Black Widow (2021) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/672914-black-widow/prehled/
    Chudák Scarlett Johansson, takovou blbost si opravdu nezasloužila. :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam