úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
CECKO
reference:
+11
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
125 : 1 inzerát
nabízím
Skútr Kentoya Hammer 125 4T
Jsem první majitel, na skútr nemam moc čas. Je parádní na rychlý kličkování všude, odpruženej na kočičí hlavy nebo jízdu po trávě nebo v lehký prasení v přírodě. Není havarovaný, ale jednou jsem se svezl po boku, tak má odřený tři místa doteku - kosmetick
Každá Kentoya je něčím originální a u Hammeru je to úderný výraz, se kterým se může pochlubit málokterý skútr. Díky nepřehlédnutelné dvojici předních světel s ochrannými mřížkami, praktickým krytům rukojetí a přední části s ochranou trubkovou konstrukcí Vám tento model zaručí, že nesplynete s davem. Menší kola s mohutnou pneumatikou přináší hravost hlavně mimo asfalt. Tvrdý dělník pro vše. Přednosti skútru: • praktické kryty rukou a brzdového kotouče • vysoko umístěný výfuk pro jízdu v terénu • velké pneu pro pohodlnou jízdu Technické údaje: • Motor: 4-dobý jednoválec • Obsah: 124,6 ccm • Výkon: 5,4/7500 KW/ot/min • Mazání: tlakové • Startování: mech./el. • Převodovka: variátor • Rozměry: 1755/650/1120 mm • Rozvor: 1280 mm • Hmotnost: 103 kg • Zavěšení kol přední: teleskop. vidlice • Zavěšení kol zadní: kyvná • Brzdy přední/zadní: kotouč/buben • Nosnost: 157 kg • Chlazení: vzduchem • Max. rychlost: 85 km/h • Spojka: odstředivá samočinná • Čistič vzduchu: 2prvkový pěnový • Poměr výkon/hmotnost: 0.0491 kW/kg • Rozměr pneu přední: 120/90-10 • Rozměr pneu zadní: 120/90-10 • Kompresní poměr: 9,2:1
Možnosti a ceny dopravy
Smíchov
PAJUS
---
---
21:56:52 10.5.2016
cus jakej je to rok kolik ma najeto
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam