dovolil bych si malou recenzi - pri zakoupeni jsem necekal mnoho avsak me prijeme prekvapil, minimum znamek pouzivani. Bylo poznat ze se nikam nenosil a byl poze nekde nejspis v doku. SDD disk je v dobrem stavu i pres to ze ma rok v kuse nalitano (snad jeste nakej neco zvladne), ramky jsem presunul ze sveho stareho lenova takze na 8GB 1333 MHz a musim rict ze to jede slusne. Ventylator nebyl ucpany prachem coz je skoro zazrak. Co me prekvapilo byl 3G modul s GPS ktera se zde neuvadi. Mam 2 sim karty takze pro me velke +++. Windows 7 jsem vymenil za Win 10 ovladace v poradku az na skrolovani touchpadu ... zkusim jeste poladit. Velikost je supr na noseni a zivotnost baterie nebyla bohuzel 93% ale 77% coz se da chapat starim ale na druhou stranu se zde uvadi trochu nepravdiva informace. I tak ale zvladne 6-7 hodin v offline 2-3 hodin v online. Vykonove je to slusny boot up time je okolo 5-8s, mam tu par virtualu jak linux tak win a zadny problem. jediny co nezvlada je otevreni gifu na nyxu pokud je prispevku vic jak 10 (to mu pak chvili trva) :D. Jako nahrada za lenovo je to supr, tak snad vydrzi.