• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHASHA_KRASTYAndroid: Netrunner

NAPD Security Upgrades
    Product Legality

Pokud pravidelně hrajete Android: Netrunner, připište svoji skupinu na nástěnku dole!
    rozbalit záhlaví
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    JANDOS: Zalezi dost s cim hrajes. V zakladu to maji korporace docela tezke, ted ale vedou jednoznacne korporace.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Tak vcera sme dali s kamaradem prvnich asi 7 her a vzdy celkem s prehledem vyhral runner.
    Zda se mi to nebo to je za corporaci minimalne pro lamy jako my tezsi ?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    BIOH:
    JANDOS: Jsem na tom podobne, co takhle kompromis, vzit to na pul cesty a prijet ke me do Brandejsa :D
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    JANDOS: V Praze to mas jednoduche, hraje se treba v Tomovych Hrach.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Taky shanim spoluhrace v Praze. Zatim sem koupil jenom core set ale predpokladam ze toho nakoupim vic :)
    BIOH
    BIOH --- ---
    mam doma karty a asi třy rozšíření, loni jse pořídil, ale bohužel jsem nenašel nikoho kdo by se mnou zahrál , lokalita Mladá Boleslav
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    OVERDRIVE: taky jsem parkrat hral netrunnera pred x lety, ted to neni sberatelska hra, v kazdym core setu i datapacku jsou stejny karty, akorat z nich poskladas balik
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LET_ME_BE: sorr nastenky jsem si nevsim, nejsem zvyklej, ze takovou vec jeste neska nekdo udrzuje, uz ani zahlavi moc ne... omlouvam se, taky za lenost googlit ;] dik
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    OVERDRIVE: Odkazy na dulezite weby jsou snad na nastence. Je fakt ze tak zakladni veci jako odkaz na FFG tam nemam :-D
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    OVERDRIVE: https://www.youtube.com/watch?v=VAslVfZ9p-Y

Aktualne vyslo:
    Core Set: 113 unikatnich karet (252 karet celkem, nektere 3x, nektere 2x, nektere 1x)
    Genesis Cycle: 6x20 unikatnich karet (3x kazda - 360 celkem)
    1. Deluxe rozsireni - Creation and Control: 55 unikatnich karet (3x kazda - 165 celkem)
    Spin Cyle: 6x20 unikatnich karet (3x kazda - 360 celkem)
    2. Deluxe rozsireni - Honnor and Profit: 55 unikatnich karet (3x kazda - 165 celkem)

Ted ma zacit vychazet Lunar Cycle.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JVMLOK: taze oni to ressurectli i jako papirovou hru? pac co vim, tak stihli zkrachovat, koncept holt nebyl dost user friendly pro magickare a podobne. netahl asi ani ten postmoderni mashup grafiky... proste moc minoritni hra.

jak je to teda s tema data balikama, kdyz teda chci nakupovat "datapacky" ala boostery, musi se to nekde platit nebo jak?

tedy zajima me ne ani tak navod na hrani, to asi jeste vcelku umim, jako spis cela trivia, co se vlastne jako teda deje, jakym zpusobem to obzivlo... staci mi asi link, jen tuhle komunitu nesleduju, tak moc nevim co a jak...
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    OVERDRIVE: Vysla krabice ve ktere je zaklad a pak asi dva datapacky, karet je v tom pokokot...praveze. Este sem to ani nestihl vsecko precist
    HANT
    HANT --- ---
    LET_ME_BE: ja bych casem urcite s nekym zahral, dneska bohuzel nemuzu.(

muzeme udelat i nyxi turnaj, jestli bude dost lidi:)))
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    HANT: hele nemoh bys mi nekam placnout VirtualBox image, nejlip i s OCTAGonem? imho nejjednodussi reseni... nekam dropbox nebo tak, nepredpokladam, ze v tom mas nejakej legalni soft, tak Te to nebude mrzet ;]
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    Mne to vicemene jede, pokud nekdo ma chut zkusit dat match pres octagon (mam tam vyklikaneho runnera), tak muzeme otestovat.
    HANT
    HANT --- ---
    OVERDRIVE: nekterym lidem se to v linuxu podarilo rozchodit pod wine, ale mne to teda porad crashuje, takze valim pres virtualbox. jsou pak myslim jeste nejaky webovy rozhrani, ale na octgn bude imho nejvic lidi a je to prijemnejsi.
    HANT
    HANT --- ---
    doporucuji tenhle tutorial (tusim od autora samotneho):
    Android:Netrunner OCTGN Use Tutorial
    http://www.youtube.com/watch?v=nGGECL7nom0

je to sice stara verze octgn/pluginu, ale vetsina veci je stejna. ovladani je na tom celem asi fakt nejtezsi. ma to dobry duvod, ze tutorial ke pres hodinu dlouhy:)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    ja hral magicky, a netrunnera jsem hral si 2x, v Olomouci byl nejakej Slovak, kterej mel asi 6 starter packu, nebo tak neco, takze to slo. akorat mi pripadlo, ze si nemuzu postavit poradnej balik, pac tam se to lisilo jestli jsi korporacka nebo hacker a on nemel dost karet od obojiho, takze se muselo hrat s uz postavenejma balikama a to me moc nebavilo zachvilku...
    2x == 2 odpoledne, nebo spis pracovni doby ;]

mmchodem, jak je to prave s balikama a kartama? stahuje se jako cela "edice" a skladas si deck sam? karty se kupuji? jako papirove? kolik toho vyslo? tedy kolik jednotlivych kared pro obe strany asi existuje?
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    OVERDRIVE: A samozrejme jak to cele ovladat pri hre :-D
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    OVERDRIVE: Ono realne jedine slozita vec je pak stahovani a instalace balicku grafiky karet.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    ja bych mozna zahral taky, co ze se tedy chce, abych si nainstalloval? http://octgn.net/Home/GetOctgn ?
    ta vec ma ale jen .exe binary, takze predpokladam to asi nebude ono, pripadne existuji nekde nejake varianty pro operacni systemy [Mac, Linux, Android]?

Jinak nejakej tutorial jsem nasel tady.... je docela hezky cp: http://www.youtube.com/watch?v=VAslVfZ9p-Y
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam