• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHASHA_KRASTYAndroid: Netrunner
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    JULIAN: live nebo pres ten webovej portal?
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Nemas nekde decklisty? Jakoze spis na inspiraci s cim se da vyhrat malej turnajek.. :o)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    JULIAN: mno jo, nemit to do Prahy 200km tak jsem tam treba pokazdy...
    Kazdopadne gratuluju! :o)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Tak jsem vyhral svuj prvni turnaj. A lidi pribejva, uz ted nas tam bylo 10, tak jestli to tu jeste nekdo cte, nebojte se pripojit!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Hele na tom turnaji byl clovek, kterej to hral parkrat v zivote, neumel 100% pravidla a hral s deckama z core setu a jako docela mu to slo, takze urcite bych v tom nevidel problem
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    V Mephitu? Taky se tam nekdy chystam.. :o)
    btw myslis ze tam nebude vadit zacatecnik?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jinak o vikendu jsem se ucastnil maleho turnajku v praze, na to ze to byl muj prvni, tak jsem neskoncil posledni, dokonce ani predposledni!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    dneska prvni dve hry na OCTGN a narez!
    Prvni jsem hral NEH fast advance a protihracove Kate totalne nedosly breakery, takze easy win, nicmene druha hra byla epik. Mel jsem Noise mill a jelikoz jsem ten deck vzivote nehral, tak jsem udelal spoustu chyb , nicmene nakonec jsem vyhral, s jednou kartou v ruce a nula v balicku jsem jel HQ a vytahl jsem agendu :) proti Jinteki PE. To byla velice vyborna hra, ted se jen poradne naucit ty shortcuty
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    Neda dnes nekdo OCTGN?
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    JULIAN: Pokud nenarazis na nejakou slevu tak IMHO ne.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    asi moc nema smysl kupovat netrunnera nekde v zahranici, coz? asi na tom clovek neusetri vic, nez jej vyjde postovne
    HANT
    HANT --- ---
    JULIAN: jo, akorat nejnovejsi datapacky jsou "cenzurovane" (alespon na OCTGN), takze clovek musi hrat bud s tim, nebo si nascanovat vlastni.

tak pred rokem se spekulovalo, ze FFG vytvori vlastni oficialni platformu, ale zatim teda nic.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Vcera jsem hral dve hry Netrunnera a docela me to bavilo. Z diskuze tu jsem pochopil ze se to docela dost hraje i online, je to zdarma?
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Hodte sem prosim linky na shopy, kde nakupujete (myslim tim samozrejme internetovy kramy). Klidne i Ebay profil uzivatele, kterej to prodava ... skusim to na home zapracovat :o)

LET_ME_BE: dobry takhle? Kdyztak koriguj.. :o)
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    SHASHA_KRASTY: Klidne uprav.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    dobre, jeste jednu reklamku: ve ctvrtek zacina GameCon, doufam, ze tam budou i hraci Netrunnera a ja si konecne poradne zahraju.. :o)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    A muj maly spam ukoncim otazkou: mate nekdo zkusenosti s draftem? :o)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    OVERDRIVE: Let_me_be nezminil, ze tohle je tzv. "living card game", takze zakoupenim boosteru kupujes vlastne celou danou edici (ve trech kopiich), ne jen vyber karet z ni (jako treba u Magicu).
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Na home (nebo mozna v zahlavi) chybi odkaz na oficialni web pripadne na odkazy "kde nakoupit" (at to clovek nemusi hledat v bookmarcich, zeano) ... LET_ME_BE: muzu to upravit? :o)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    GEKON: v Praze se skoro co 14 dni hrajou turnajky v klubu Mephit (Arbesovo náměstí), chce to sledovat jejich web, respektive jejich program - http://mephit.cz/cs/prodejna-a-klub/program-klubu/

OVERDRIVE: hru (karticky) sem poridil asi pred mesicem a nemam s kym hrat, tebe chci znova videt uz dlouho, tak to muzeme nejak spojit ... :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam