• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    KUDLANKA
    KUDLANKA --- ---
    VLADDRACUL: to mam pocit že se mi nejaky SW plaste doma valej a nektery snad nemaji ani tu kožešinu...zkouknu..ale teda zrovna vyrobit ze stuffy plášt je asi to nejjednoduší..to i umím :)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Váení, vypadá to nějak s hraním tuhle neděli? Já jestli si tam mám něco organizovat...
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    MRTREVOR: Pláště mají třeba Space Wolves z WH40. Jen jim odřezat kožešiny
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    A pro základnu 13 bych moh něco pučit od Davida. Už dlouho nehrál a má docela dost Bauhausanů..
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Tak sem to znova prohlíd ( i s warhammerovejma rotačákama) a nelíbí se mi to. Ty nový figurky jsou sice větší a detailnější (a proto těžko využít guny z Warhameru), ale prostě se hrozně odchylujou od původních ilustrací Bonera a studia Parente. Ta řeťězevoka vypadá úplně jinak, je ošklivější a nepraktičtější a nikdo nemá slavné imperiální pláště. Doskulptit k nim něco bude díky detailum taky náročnější... nelíběj se mi. Navíc stará WZ nabízí daleko větší škálu a většinu z imperiálních jednotek mám jako figurky staré edice. Jen ne všechny mám namalovaný.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Tak zrovna ISC agenty v plášti a s rotačákem mám dva! :b (ofiko nikdy nevyšli, ale kdysi je spolu s řadovými četníky s Lapači a oddílem Storm trooperů vyskulptil, odléval a prodával jeden polák. Po drobné úpravě jsou docela supr. Jen budu muse t buď negra nebo blonďáka holt obarvit a přidat mu dlouhé vlasy a vousy... :) )
    Jen je to holt stará edice s Heroickéma proporcema a poloviční velikosti oproti Resurekci.
    PS: Ale kouknu na ten WH40 rotačák, jak moc se podobá Nabíječi..
    KUDLANKA
    KUDLANKA --- ---
    tak zrovna pro tebe asi jakakoliv vzhledově vyhovující figurka, uřiznout ji ruku a dat ji tam inteligentě rotačak od imperialní guardy s wh40k
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    PPS: IMHO sou ty novy figurky vetsi a detailnejsi a realistictejsi, ale stylove u me ty stary porad vedou, nehlede k vetsi nabidce a kkoneckoncu i variabilite. Nektere drobne upravy (vymena zbrani etc) je take vice mozna a dale rozsiruje moznosti.
    Warzone Mutant Chronicles Imperial Mega Corporation 28mm scale metal miniatures
    http://shop.princeaugust.ie/imperial-mega-corporation/
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Taky chci podekovat ostatnim za velmi vypecene sezeni, ohnivou akci a zhave okamziky! A abych nemluvil jen o napalmu, tak taky diky za cukrovi..

WOLFMIND1: myslel jsem to tak, ze nejspis nebudes mit cas. taky jsem netrucoval, ale proste nemohl.. A s tim placenim dobrej napad, taky bych casteji hral a mastroval.. Ted jen najit sponzora..
    Ale privedl jsi me tim na myslenku sem s predstihem napsat datum, a pripravit dobrodruzstvi treba i pro ostatni hrace. Jen to znamena, ze ti je budu muset nejak vytahnout z Kolonie 13, pokud se prihlasi ti, kteri tam jiz jsou. Preci jen nemam furt jeste tuseni o cem to tam je a tudiz bych se improvizaci mohl dostat do spatne ulicky. Co myslis, Stenaku?
    A posledni vec, napis sem pak prosim nejak, kolik kdo vyfasoval bodu.

Pro Sidlaka, jestli sem zavita: Na ty figurky ted vazne nemam love, ale sel bych do toho. Jenze cast figurek (tu vojenskou) vydava Prodos pro WZ:R, ale cast (civily, agenty, etc) vydava Modiphius pro MC3ed. Tyhle dve firmy sice volne spolupracujou a figurky jsou ve stejnem meritku, ale ve spolecnou objednavku figurek moc neverim. Ale urcite to brzy nejak skouknem a uvidime, jak se dohodnem, treba i s ostatnima hracema - Figurky od Prodosu obcas bohuzel lehce odbocujou od puvodniho kanonu, ale obecne maji nyni jiz obe firmy pomerne kvalitni a peknou nabidku.
    (PS: nejak nemuzu kapnout na figurku s Nabijecem -knihovnou - ktera by mi vyhovovala. Jedinou takovou mam ve starem provedeni WZ, ktera ale neni s novejma figurkama kompatibilni ani velikosti, ani proporcema.. :( )
    Warzone - Prodos Games
    http://shop.prodosgames.com/en/7-warzone
    Mutant Chronicles Miniatures - Modiphius
    http://www.modiphius.com/mutant-chronicles-miniatures.html

Slava jeji Jasnosti!
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    WOLFMIND1: V pohodě, nepospíchám. Stejnak už asi tušim, kam ty expy nacpu :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    MRTREVOR: já rozhodně netrucuju, jen si nejsem jistý, jak to koncem měsíce bude s mým časem... Nemůžu si prostě dovolit hrát třikrát za měsíc... nebo mi to zaplaťte a pak nebudu remcat :P
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Propo děkuji za účast a skvělé RP v kapitole Opičí dóm. Později sem vrhnu nějaký úryvek, ale mohu říct, že po imperiálské záchranné akci shořelo 20km čtverečních džungle, jedna velmi rozrostlá rodina Venušských opů a jeden člen týmu :P ten to nakonec přežil, ale vypadalo to hodně zle. Takže rada: Nikdy - NIKDY nestřílejte napalmové granáty nad sebe!!! :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH: Neboj, i pro mě jsou neděle ideální, jen teď mám trochu divočinu a nevím kam dřív skočit :) Dej mi chvíli čas, než ti pošlu char, jsem teď doma bez netu a ssebou to nemám :)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Díky za hru, bylo to príma :)

Jen bohužel pro mě takhle ty úterky nemůžou být pravidlem: musel bych si brát dovču. Jeslti, tak až později odpoledne/večer. Preferoval bych ty neděle.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Tak teď zas Štěně trucuje, tak uvidíme...
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    MRTREVOR: snad by šlo
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Já bych byl spíš asi pro 18.1.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Pro Daju a Stene: Oprava! 30.1.!
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Pro Daju a Stene:23. Patek?
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    WOLFMIND1: Obě neděle mám zatím otevřené, takže když se na jedné hra dohodne, rád se zůčastním
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam