• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    VLADDRACUL: ve čtyři v Elysiu? Chvíli to bude trvat :)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    WOLFMIND1: Treba zitra. Na pivo te pozvu
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    VLADDRACUL: ok na kdy? :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH: To záleží na okolnostech. V podstatě by to neměl být takový problém, protože tam tentokrát nebude žádný zaběhlý imperiálec v kolonii 13. Samí nováčci :P
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    VLADDRACUL: Tobě musíme udělat char. Tzn. zítra nebo pátek a musel by jsi za mnou do libně. Nemám ani na pívo :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    DORIAN: Tím pádem by to chtělo začít nejpozději ve dvě odpoledne. Ale záleží na vás kdy se vrátíte.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    8. 2. makám, 15. 2. zatím možno.
    Jinak pondělky makám od 5ti, takže hrát klidně až do rána do 4, nebo večer max do 22, ať se aspoň pár hodin vyspím..
    Jinak není problém hrát beze mně. koneckonců Ender je v lochu.. :D
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    8. možno
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Já to ještě zjistím. Jak by to bylo s případným pozdějším zapojením se do hry?
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    WOLFMIND1: Ty možná, ale já mám v pondělí práci :) Rád bych to zakončil nejpozději na osmou.
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Jelikož Dorian může jen 8. tak co vy ostatní? Mohli by jste v tento termín?
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Myslím, že začátek mezi druhou a čtvrtou odpolední by bylo záhodno. Je to pro mě jediný den, kdy mi nezáleží na čase ukončení, tak se může jet klidně i do noci :)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    WOLFMIND1: O jakých startovních časech se bavíme? Oba tyto dny se vracím z chalupy; 15.2. se s Dorianem vracíme v cca 2, 8.2. ještě nevím...
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    WOLFMIND1: 8.2. bych mohl. 15.2. je pro mne nemožné
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Hola hola, mutant vás volá!

Nadhazuji dva termíny na hraní kolonie 13: 8.2.15 a 15.2.15 jsou to obě neděle.

Jeden z těchto termínů se bude hrát, teď záleží na vás, který je pro většinu lepčejší.Hlavně bych potřeboval zapojit Doriana, potřebuji vynést na světlo světa pár informací z byro úřadu :P Tak nadhazujte, nadhazujte :)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    ERFAROTH: ideální... :D
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    MRTREVOR: ... takže já budu vědět, jak na tom jsem, až vyloženě v ten pátek :-/

WOLFMIND1: Takže jsme zachránili ideu, na které jsou závislé další ideje. Dokonce velké :D
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Mě zase baví vědec, kterej má tolik různejch známejch.. :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    U mě je to teď zabité, zítra odjíždím na výlet a vracím se až v neděli, možná v pondělí. Jakmile se vrátím, tak vás tu začnu pěkně nahánět :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam