• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    WOLFMIND1: Také ne, mohu tu neděli po tom.
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    WOLFMIND1: Nikoliv, jsem na severu :(
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Tak to možná ještě odehrajeme jednu storku před finálem, ať to není až za tak dlooouhou dobu :)
    Kdo má čas v neděli 24.5.?
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    A já, abych to ještě víc rozoral, nemůžu druhou půlku června - mám dovolenou a jsem mimo Prahu. Nejdříve až v červenci
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Takže to vypadá až nejdříve v druhé půli června? Tím pádem zakrákorám až se vrátím z Řecka.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Mohu posledni nedeli tohoto mesice
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Já mám květen komplet zapykaný, začátek června koukám padá a červenec ještě přesně nevím...
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Rád bych nadhodil nadcházející hru, ke které ještě nemám termín, protože to bude finální mise Kolonie 13 (takže se konečně dostanete z toho nudného peklíčka do neprobádaného vesmíru, jak naznačil Shotek :P)
    Problémem trošku je, že vás tam potřebuji co nejvíc, nejlépe všechny, kteří jsou již nasazeni v K13. Proto vás všechny hráče žádám, zda byste nemohli rozjet diskuzi, kterou že to celou neděli budete ochotni věnovat Mutantům (odhadem od 11:00 - 22:00 - je to jen odhadovaný čas, když se to stihne dřív nic se nestane a zbytečně to protahovat nebudu, ale když vás bude víc, počítám s většími hádkami a řešeními :D)
    V této misi by bylo vhodné mít nejlépe všechny z vás, protože každý máte své specifické zaměření a vše se bude hodit :) a ano, je pravděpodobné, že se bude i umírat, pokud uděláte chybku :P
    Ještě nejsem plně rozhodnutý, zda tuto misi povedu s figurkami. Spíše jen v určitých situacích a pro přehlednost, ale budu se držet svého... hmmm... přímočařejšího stylu mastrování ;) Takže hodů kostkami si užijete, ale přehánět to nebudeme, ne? :P
    Jen pro doplnění: Od 1.6. - 16.6. jsem v řecku, tak to asi v tomto termínu nedomlouvejte :D jinak kterákoliv neděle. :)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Hehehehe, krásně jsi to vystihl!
    Nicméně víc času na přípravu je klíčové. I kvůli těm obrázkům! (a už se těším, až vypadnem z kolonie třináct - mám HAFO obrázků z různých koutů soustavy, které bych s vámi v budoucnu rád navšívil)
    A ano, taky budu konečně muset upravit UWZ pravidla na systém podobný WH40T a osekat ho na kost jednoduchosti. Rozhodně tedy neházet za jednotlivce a když, tak pouze RPG akce hráčských postav. Mimochodem, hrál někdo WH40T? Aby prozradil něco víc o tom, jak řeší poměry sil dvou vojenských skupin?
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Mno, Šídlák si bude muset pořídit mnohem víc kostek, bych to tak viděl. Zvlášť, pokud budou lítat z okna :D

Je fakt, že jsme házeli urputně a s tím, jak jsme měli i hafo figurek NPCčkových nohsledů, hodně mi to připomínalo originální figurkovou tahovku (hody na zásah i odolání zranění, iniciativa,...) , takž jsem si to notně užil. Mám za to, že když se nám pod nohy nebudou plést bauhauský opičáci se svým "Was?! Was?! Was sagst er?!" tak to půjde rychle i s takovou porcí házení :D
    Když bude víc času na přípravu, tak ani nebude třeba odbíhat k počítači hledat obrázky monster :D Ale atmošku ony obrázky dokreslují moc hezky :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH: Nechceš tu veřejně říct pár slov o novém přístupu k Mutant Chronicles s bojovým systémem Šotčí zběsilosti? ;) (jsem si skoro jist, že šídlák bude protestovat proti tak velkému množství házení :D) Na druhou stranu to dostalo docela jiný rozměr rpg, ne? :P
    Podle mého názoru jen trochu doladit a zjednodušit a bude to hodně cool :)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    WOLFMIND1: No jo, ale tam jsem ještě nebyl... :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Na Harfě zase. Takže prozvonit až budeš před domem :)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Zitra delam v ecku
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    WOLFMIND1: A ještě jsem se chtěl optat, kdeže se potkáme?
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Chemik a lékař v jedné osobě ti je málo? :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Tak co, Drako, ještě pořád musíš zítra do Konírny, když Libušín už byl? :P Potřebuju vědce! :))
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    příští hra je 28.4. v úterý od 18.00 :)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Zítřek? Tahle neděle?
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Chtěl jsem napsat: "Tak to ani prd!" Ale jo, když si sebou budu moci vzít i Knihovnu... ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam