• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    WOLFMIND1: Bohužel, já stále nemůžu
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    10. se blíží, takže bych od vás měl rád vyjádření ano/ne :)
    Ať se můžu připravit.
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    A jak se ukázalo, tak Šoteček nikam nejede a tudíž může hrát :D
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    já se vratím z práce do prahy až ve středu 13. ledna tak buď beze mne, nebo o ten týden později.
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    WOLFMIND1: Tu už si bohužel zamluvil někdo jiný. Ale kdyby to padlo, dám vědět.
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    WOLFMIND1: Podívám se do kalendáře.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Neděle zní fajn. Co takhle neděle 10.1.?
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Vikendy vetsinou volne
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    Za mne stále stejná pravidla - pouze neděle k dispozici. Soboty se teď snažím vyhradit na svou ženu.
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Haló haló, jak jste na tom, vy imperiální dudlíci? Kdy a kde se nám podaří sejít?
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    ERFAROTH: byl to takovej experiment a tak to trvalo, ale fakt to nebylo nic náročnýho - dyť tam byla celá armáda a přežili jste vy a pár.. ]:p
    A pravda je, že štěňák je mistr akčních her, já mám radši takové noir-hororrově atmosférické storky. Takže mě to s těma expama vlastně nesere. Vemte si 8 (aspoň se zvednou šance naše šance na přežití final štěnákova final bosse! :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH: a který? Nebudeš se stavovat v Elysiu? Že by ses poptal Šídláka, kdyže to má volno? :P
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    WOLFMIND1: Tak to honem házet, už se mi plní i říjen, září už mám volno hádám jen jeden víkend :-/
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    DORIAN: Uvidím, co se s tím bude dát dělat. Musím se přizpůsobit Šídlákovi, já jsem do 4. pryč a ještě vám musím zajistit pilota :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH: On je o dost přísnější master, i když to nemá nikdy připravené :D
    Já si říkám, že osm bodů za běh je takový ideál, aby se postavy někam posouvaly :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH: No hele taky jsem prskal, ale měl nějaké řeči o tom, že to nebylo tak náročné a dlouhé a zase tolik jsme toho prý nedokázali :P
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    WOLFMIND1: Jenom? Kruci :-/ Shotku, jak to, že jen tak málo? :D
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    WOLFMIND1: Září mám zatím poměrně volné, takže čím dřív, tím lépe :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Jinak se budu snažit vymyslet termín na nějakou neděli v září. Potřebuji vás tam co nejvíc. Bude to ten finální běh a bude to na celý den. Nebude to jednoduchá mise. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam