• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH: čekáme a počkáme :)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Já asi budu mít krapet zpoždění.
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Kdož teda zítra dorazí?
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    WOLFMIND1: Máš to mít. Kam jsem si to jen psal...
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH: Já si pamatuji, že jsem kvůli tomu taky vrčel, protože porušoval moje nastavení ;) Jestli sis to tedy ještě nepřidělil, tak to proveď a pošli mi postavu. Někam do poznámky mi napiš, k čemu jsi to dal. Díky.
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    WOLFMIND1: Kdepak, na místě jsem si nepřiděloval nic, ale pak, když jsme ty expíky vyřešili, jsem počítal těch vyplakanejch osum ;)

Ale pokud jsem to dobře pochopil, těch osum nakonec dostali všichni.
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH: To znamená, že na místě sis přidělil 4 expíky a pak sis později vydindal další? :P
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Po poslední hře, kde jsem byl (výlet do pozdemí pod kolonií a setkání s Legií) jsme dostali 4, ale ukecal jsem Šotka na 8 xp ;)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH: Jestli jste to ještě neudělali, tak to napravte, jinak budu pracovat s tím, co mám. Neudělejte ale tu chybu, že to budete posílat sem :P Hezky do soukromé pošty. A náhodou, nepřidělovali jsme to posledně po hře? Už si to moc nevybavuji, ale většinou to dělávám.
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Aťz task nebo onak, asi by to chtělo ti poslat upravený osobní deníky, co?
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    MRTREVOR: já vynesu tebe, jestli mě budeš provokovat. Vynes si jí v sobotu v noci!
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    musím se omluvit, že jsem to tu dlouho nesledoval, a teď se ozývám rovnou s novou komplikací - 20. 3. jest vynášeti moranu! takže předtím nebo potom. problém je, že sic se tak normálně dívá mezi 4-6 hodinou odpolední, zaznamenal jsem jakési nemravné návrhy na změnu času. snad se to brzy vyjasní a dám vědět. ať září navěky Její Jasnost!
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    WOLFMIND1: Když se k tomu přidá ještě šmelinář... :D :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    No, jestli budou hrát jen Kuba s Šotkem a Hansem, tak mi to bude připomínat začátek nějakého hloupého vtipu:
    Sešel se Doktor, knihovník a pilot... :D
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    WOLFMIND1: Já bohužel ještě pořád nemůžu potvrdit. Rád bych se zůčastnil, ale záleží na naplánování víkendu. Ale když to bude finále, budu dělat vše pro to, aby to vyšlo.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    WOLFMIND1: juch :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    VLADDRACUL: Ale jednu výhodu to pro tebe bude mít určitě. Vyhneš se pravděpodobné situaci mít ve svých dokumentech tu ošklivou červenou tečku: KIA :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    VLADDRACUL: a to jsem to měl tak krásně vymyšlené, teď to budou mít hold těžší no :P
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    WOLFMIND1: to jsem se překousl u jiného data, tohle jsem říkal hned :) nevadi
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    VLADDRACUL: Aaa už se nám to začíná komplikovat :P Co se dá dělat, no. Hra je už dána a odehrát se musí... Promiň Draco, nemáš se překoukávat v kalendáři :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam