• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH:
    Jak se ukázalo, střílet se ani nemusí, když vám tam nasadím krásnou zrzavou holčinu, co si ráda hraje s chlapama :D
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Pánové, děkuji vám za hru, bylo to příjemné :)

Jen doufám, žedalší vykusovačky nebudou mít takovou ráží, rozptyl ani kadenci, natož úspěšnost. Kéž by už nejdůležitější Vykusovačka byla Enderova nová s bubnovým zásobníkem :)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    10 magnetickych bot material - 10K
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    strilny, cena 400k za jednu
    generator hgravitace - novy 1M

MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    A tohle je vaše loď zepředu:

WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    A je to tady!
    Seznamte se s první lodí hráčů Mutant Chronicles:

ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    ERFAROTH: Tak změna, měl bych mít příchod naprosto v klidu už na tu dvanáctou ;)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Huh, tak si představte, že v neděli prý na 90% dorazí i Murdoch, tak bacha na to, budete 4 hráči! To zase bude katastrofa. Vidím to na nějaký rozbombardovaný asteroid, nebo město :D
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Já tu dvanáctou zkusím, leč kdo ví, kdy se vrátím domu, taktéž z akce :) Takže doktořit se možná bude pod vlivem...
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Jojo, je to tak. Příští týden. A já tam budu v Elysiu klidně už na tu dvanáctou. Budu se vracet z akce v sobotu v noci. :)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    MRTREVOR: Já měl za to, že druhý války korporací začly ne tak dávno... Měl jsem za to, že první konflikty přišly tak cca před 300 lety a Legie už je tu zas s náma nějakejch, třeba 70 let, max 100

MRTREVOR: Jestli jsem to dobře pochopil, tak přesně jak říkáš, v neděli 22.5.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    tj za týden?
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    btw. v nedeli klidne prijdte driv, jsem ochotny nam otevrit ve 12
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    ERFAROTH: a cca 800 let v minulosti. tj někdy začátkem druhých válek... :D
    tedy pravděpodobně. jediný, co je teď jistý, že jsou v lese. holt zelená se s pivem míchat nemá... :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH: Víš co je sranda? Že to nemusí být ani na Venuši :D
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    WOLFMIND1: Tak to může bejt technik pěkne v prdeli :D I kdybychom hledali radiovej signál, tak přes všechny ty stromy to stejně neprojde a hledat něco na Venuši přímo jakože osobně? Píšu L.I.A. ... Když ho nedostanou ostaní megakorporace, tak Legie nebo nemoci určitě :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    V neděli proběhla další hra, která se odehrává synchroně s vaší, tedy odehrávala :D
    Právě teď (před osmisty lety) trčíme někde v džungli a netušíme, kde jsme! Tak to dopadá, když někdo počítá podle navigace a sekne se o jeden jediný řád v tabulce :P (Určitě je to tím, že atašé podala výpověď, jinak by to vypočítala správně!)
    Takže asi německého technika na loď jen tak nedostanete... škoda :)
    (Shotku, tohle si vypiješ až do dna!)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam