• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    sakra, už si nepamatuju (naštěstí na tom hry tak zcela nestojí, ale ... :) )
    taky bych si rád zahrál, ale nějak jsem úplně vypad a teď je spousta jinejch starostí. nicméně, jestli někdo nahodí datum a sejde se víc lidí, tak super. ať teda data nahodí hlavně lidé s pravidelným kalendářem, svobodní se pak zkusí zakloubit :)
    (škoda, že se něco nestihlo v lednu: marodil jsem, byl jsem doma, nebyla práce a nudil jsem se jak peklo. a ano, byl jsem idiot, měl jsem se ozvat..)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Hele posídko a vy dva osudové, dvě věci:
    - po posledním sezení jsme expy udílely a update denníků proběhl rovnou, že. Takže Štěňáku, máš ty aktualizovaný verze? :D
    - máte někdo návrh, kdy se ke hře sejít znovu?

A asi bychom se mohli sejít klidně i kvůli plánovaným pracem na lodi.
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH: No, Wilhelm by věděl, ale předpokládám, že se zatím vyjádřit nemůže, jelikož není členem posádky :D
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Hlášení: Kapitán posádce:
    vážně nikdo nechcete mít nějaký vychytávky pro svou specializaci na lodi?

1) Gravitační generátor sice máme, ale budu rád, když se ty magnetický boty dotáhnou do použitelný podoby - může se porouchat.

2) Technický personál - nějaký vychytávky na navigační systém? Stínění před rušením? Zbraňové systémy? Biometrický zámky a identifikace? Laboratoř?

3) Zbrojný lid - udělátka na údržbu a modifikace výzbroje a výstroje? Skladování munice a výbušnin? Sklady na spotřební materiál a náhradní díly?

4) Všichni - něco pro lepší efektivity posádky? Pro pohodlí? Kuchyně? Speciální přístroje osobní péče (masážní křesla, masturbační kóje, vyhřívaný dečky...)?

Já představu pro ošetřovnu mám :) zamyslete se, co by se nám mohlo hodit :)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    dřívě jsem začal sepisovat jakousi encyklopedii světů Mutant Chronicles. Alespoň z části hotové kapitoly jsem si uložil zde na profil. Nějaké zajímavé informace tam najdete už teď, trochu mě mrzí, že už dost přeloženou a popsanou Lunu jsem si pravděpodobně omylem asi smazal. A klany je zoufale třeba doplnit, ale prostě aspoň prozatím, ať máte aspoň základní přehled :)
    https://www.nyx.cz/index.php?l=user;l2=14;type=free_file;id=MRTREVOR
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    tohle doporučuju (obzvlášť štěňákovi a kojotovi). jeden ze zásadních filmů pro nasátí mnoho z atmosféry bauhausu. navíc je to jeden z nejlepších filmů vůbec. remastrovaná a zajímavě dozvučená verze Metropolis
    Metropolis (1927) Fritz Lang - Rescore by The New Pollutants
    https://www.youtube.com/watch?v=Q0NzALRJifI
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    a ohledně té Galcticy, beru zpět, je to krásná a vymyšlená loď fungující i bez vyspělého IT. Jen v soustavě bude v době hry takhle mohutných bitevní lodí jen poskrovnu, řekl bych. Vem si, kolik ze svého rozpočtu dávají spojené státy do svých letadlovek, a tohle si strčí všechny jejich letadlovky do řiti.. ehm, chci říct na palubu :)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    WOLFMIND1: tak mě napadá, jak si doma do kompu občas sbírám fotky lodí, strojů a lokací použitelných pro MC, tak ty nejzajímavější a veřejné mohu zkusit odteď dávat na nástěnku :)
    mimochodem, už je tam něco vidět?
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    WOLFMIND1: Tak dle mého (ne-tak-zcela)skromného názoru se do estetiky a technického zasazení světa MC z tohohle seznamu docela hodí USS Sulaco (vetřelcema se autoři rozhodně inspirovali nejenom u designu této lodi, jejíž sestry na pár obrázcích plují prostorem..), Roger Young (protože trochu odpovídá dieselpunkové estetice, stejně jako některé další prvky Hvězdné plechoty), a samozřejmě Kosmik (pro stejnou uvěřitelnost! :D). Ostatní jsou buď příliš novofuturistické, nebo v lepším případě atompunkové (takže možná tak pro kybertronik). Jestli ještě nějaké plavidlo ze zmiňovaných, tak většina ostatních lodí z BSG, kromě Galacticy samotoné (kvůli velikosti) a pak z ME2 asteroidová loď, po přidání nějakých těch nekrotechnologií .. ;)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    vy ste hovada! :D
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    VLADDRACUL: Jo, je to kámoš, ne žrádlo :)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    WOLFMIND1: Je to kámoš, poděkuj mu :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    VLADDRACUL: Jako bráchovi na Lunu? :P Už ti tě poslal :D
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    WOLFMIND1: Můžu mu napsat, aby mi poslal postavu? :D
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    WOLFMIND1: Já myslim, že Draco chtěl poslat upravenou postavu ;)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    VLADDRACUL: To mi prostě napiš do soukromé pošty, například:

Dopis bratranci na Luně:
    Ahoj brácho, pošli mi nějaký kredity, zase jsem všechno prochlastal.

A přijde ti odpověď, například:

Víš co? Už běž do pr...e, začni makat! Brácha.

:D :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    VLADDRACUL: Na co se hlásíš? :D
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    WOLFMIND1: Ja se hlasim
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Mimochodem stále platí, že pokud chcete řešit něco soukromého, tak to můžeme řešit i přes soukromý chat tady na nyxu. Jednání s kontakty, soukromé pošty apod. Jde i objednávání zboží, pokud na to budete mít money ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam