• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JESSE_MORENOTekutá strava Soylent, Ambronite, AnaPur, Mana nebo DIY recepty, potrava dystopicke budoucnosti?
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    XANDS04: ta chilli smes je fakt dobra, krasne to prerazilo tu hroznou ovsovitost

jo a btw jsem dal ten tvuj produkt do nazvu visco jakoze mas approved by!
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    mam do konce brezna 20% slevu (promo kod) na Ambronite, kdyby nekdo chtel (a byl mi sympaticky, hehe)
    XANDS04
    XANDS04 --- ---
    THERIDANE:
    diky :) uz pisu autorovi at to opravi
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    XANDS04: nešlo by to trochu opravit? na otázku "Kde se nejčastěji stravujete?" nejde odpovědět, pokud si jídlo dělám v práci (tj. ani "doma", ani "v retauraci", ani "něco rychlýho si koupím" a ani "nejím")

:-)
    XANDS04
    XANDS04 --- ---
    https://docs.google.com/forms/d/1Hgag6cExBNWA9iDP9Yooa6FdCNUEo7L0_Lj3bIeKTZQ/viewform?c=0&w=1

Kolega delá do školy práci o zdravé stravě a náhraškách. Tak si to pls zkuste a sdilejte :) Za pár minut to je vyplnene a vysledky zde zverejnim ;)
    diky
    XANDS04
    XANDS04 --- ---
    LOFI:
    a mas jako prioritu cas nebo i to slozeni?
    pze je jasny ze pokud se do toho napumpujou nejaka umela dochucovadla a je tam taky cca 150 g maltodextrinu (cukr z kukuricneho skrobu) tak to sladky a ta umela chut prebije vsechno.
    urcite to bude asi chutove nejdal ale rikam si jestli je to dlouhodobe vubec zdravy
    LOFI
    LOFI --- ---
    rozdíl mezi vegan a obyč je jen v oleji ( nevegan má v sobě čistý rybí olej). Chuť je lepší jak krupicová kaše :)) takže hodně doporučuji ;) Měl jsem už čest vyzkoušet spoustu proteináku a podobných powdered jídel a mana je na tom chutově nejdál.. vypiju ten litr skoro na ex.. což u všeho ostatního se musim přemáhat.. abych to do dal vůbec do 10min..
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    DUMKI: vegan nebo obyč?
    STARF
    STARF --- ---
    ZEDDICUS: opravdu chces srovnavat takovej moloch jako Alzu, ktera funguje pres 20 let, s Manou, ktera tu je par mesicu? :) nemluve o tom, ze si ty prodejci nejsou vubec podobny

jablka a hrusky
    ZEDDICUS
    ZEDDICUS --- ---
    THERIDANE: tak pak nechápu proč alza stíhá rozesílat a oni ne..
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    ZEDDICUS: spíš naopak - od začátku odeslali nějakých 30 tisíc balíčků, tj. zhruba 200 denně
    ZEDDICUS
    ZEDDICUS --- ---
    THERIDANE: to je hezkej trik, bohužel já to tady objevil až potom co jsme obědnal a jak už je to přes měsíc tak by to přišlo cca najednout a to nemá cenu.

I tak se ale divím, že to trvá tak dlouho, člověk přeci jen už je z některejch obchodů zhýčkanej že to má druhej dne po objednání a oproti tomu je 14 dní hafodlouho o 6 týdnech nemluvě. Jako asi jestli ještě nemaj takovej objem a čekaj až se jim naplní dodávka se kterou to objedou..
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    jinak k ty chuti techto veci... ja mam proste pocit ze ten oves je tak hrozne vyrazne nevyraznej ze jsem to citil dycky i kdyz jsem si to delal jako ovocny shake
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    XANDS04: po dochuceni necim sladkym + treba skorici to asi bude ok, jako ovesna kase, ale jak rikam, tim to pro me ztraci tu hlavni vyhodu tehle produktu, tj. snadny prevoz (pytlik a shaker) a snadna manipulace kdekoli (rozmicham pytlik s vodou a piju).
    Nechtela jsem to na doma...
    XANDS04
    XANDS04 --- ---
    PHUSHI:
    tak to je docela pálka teda... a zkouselas to dochutit?
    ja treba AnaPur dochucuju kakaem nebo chilli (5000 SHU) a je to pak uplne v klidu. Nebo jablecna susina fungue dobre, ale te je potreba tam dat vic
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    XANDS04: u me je u ambronite chut hlavni problem...
    Vychazi to 39,6 dolaru na 2000 kcal (+ postovne, pokud neobjednavas 4 a vic baleni najednou)
    XANDS04
    XANDS04 --- ---
    PHUSHI:
    koukalas treba na AnaPur? chutove bych rek ze je to podobny jako Ambronite, taky cely prirodni bez syntaren jako to ma Joylent nebo Mana a ucite levnejsi nez Ambro
    Jinak kolik vlastne stal Ambronite? tuim ze to bylo nejak 800 za 2000kcal, je to tak?
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    ZEDDICUS: protože (logicky) mají prioritu ti, kteří na tom už jedou... já jsem si manu na ochutnání sehnal peer to peer (právě tady), a kolega na to šel vychcaně - objednal si první manu a hned potom "druhou", a ta "druhá" mu přišla jako první, protože druhá a další objednávka má prioritu :-)
    ZEDDICUS
    ZEDDICUS --- ---
    THERIDANE: na tu sem moc zvědavej ale ty dodací lhůty maj děsivé - zítra to bude měsíc co jsem si to zaplatil. Vůbec mi hlava nebere, proč je to pro nové zákazníky 6-7 týdnů
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    PHUSHI: Mana právě chutná úplně jinak - je to jak (na mě) přeslazený mlíko s oříškama, ten ovesnej smrad v tom vůbec není. Navíc je levná a česká (takže dorazí rychleji).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam