• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JESSE_MORENOTekutá strava Soylent, Ambronite, AnaPur, Mana nebo DIY recepty, potrava dystopicke budoucnosti?
    ADAM
    ADAM --- ---
    Sotva jsem ochutnal Mk4, tak už je prý Mana mk5. Tentokrát už bez lahvičky s olejem
    ADAM
    ADAM --- ---
    Mana s kouskem kafe je výborný sobotní oběd. Zbytek rodiny má fujkyfujky lososa :-)
    SHINIGAMI
    SHINIGAMI --- ---
    ESY: ty vylhany spokojeny xichty na jejich strankach jsou uzasny;)
    ESY
    ESY --- ---
    ISCH: rado se stalo :D
    ISCH
    ISCH --- ---
    ESY: Nemam Te rada. Ted uvazuju, ze si to objednam jen abych to prubla :D
    ESY
    ESY --- ---
    Takovy prvni ochutnani satura.
    CO JE SATURO? ( RECENZE )
    http://www.youtube.com/watch?v=uUoEXANTFrQ
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    AGENTPROVOKATER: koupila bych dve tri lahve na ochutnani, kdyby nekdo sel do toho testovaciho packu
    ESY
    ESY --- ---
    AGENTPROVOKATER: dostal jsem nabidku abych jim udelal recenzi, tak behem tydne poreferuju :)
    VICA
    VICA --- ---
    Hola,

Někdo zkušenost či hodnocení s Wefood, MRP?
    Náhrada stravy GO MRP
    https://www.wefood.eu/nahrada-stravy-go-mrp/49/nahrada-stravy-go-mrp.html
    ISCH
    ISCH --- ---
    Nemate nekdo dva free balicky Mark IV? Praha, idealne P7, P5, P8 nebo i P2.

DPD jsou neschpny vemena, vratili balicek odesilateli a ja bych uz rada zase jedlopila.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Muzu slouzit posledni Manou a Mana Drinkem.
    SWIST
    SWIST --- ---
    Nechtěl by se někdo zbavit nějakého soylentu? Rád bych vyzkoušet co mi bude chutnat nejvíc. Zatím jsem měl jen MANA mark II a Soylent vanilka. Praha, ideálně tak nějak kolem P3. Bral bych třeba jedno, dvě nejmenší balení (předpokládám že to bude dávka na den).
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    DIMAGGIO: když to vezmeš do důsledku, tak jedinej původní originál je soylent. Všechno ostatní je soylentem více či méně inspirováno, jednotlivé produkty inspirované soylentem se dále mezi sebou různou mírou kopírují
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    DANOK: Tak mám za sebou Nutberg banán, chuťově je to opravdu nic moc, ale asi bych to vydržel, nicméně mi nesedí konzistence, není to tak jemný jako mana, ale trošku jsem to čekal, protože se tváří, že tam dávají celé suroviny a ne třeba jen izoláty. Takže jsem si říkal, že to bude takové "syrovější". Každopádně jsem tam našel asi 4 kousky něčeho nenadrceného, co se určitě nedalo vypít, asi nějaké zbytky ořechů. Jsem takovej plnější než po maně, ale bohužel je to takový to zasycení, kdy si dáte něčeho moc, nevim, jak to popsat, jako když si dáte moc sladkýho a chcete něco slanýho tak nějak mám pocit po Nutbergu, že bych to chtěl zajíst něčím, co má jinou chuť :) mno, jsem celkem rád, že jsem si koupil na zkoušku to nejmenší balení, asi se do toho budu muset trošku nutit, ale třeba překvapí ty další příchutě, tak jsem se trochu rozepsal, ale třeba se to info bude někomu hodit
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    DANOK: už dorazilo, určitě se ozvu :)

DIMAGGIO: souhlasím, že tam cejtim celkem vykrádačku i toho designu, vlastně i ze stránek mám podobný pocit a opět nalgene lahev k tomu :) mno uviidíme
    DIMAGGIO
    DIMAGGIO --- ---
    KRUDD: nutberg je vicemene neskryvana vykradacka many, imho jenom obalem..
    DANOK
    DANOK --- ---
    KRUDD: Nee, jenom ten základ a už docela dávno:-) Třeba to vylepšili, tak pak napiš, jak ti chutnal ;-)
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    DANOK: a všechny příchutě? jsem si objednal na zkoušku ten základní balík se všema :-) aspoň zkusim a budu mít srovnání, jako negativum vidim cenu a že tam toho asi není tolik jako v maně, ale spíš z pohledu vitaminu/minerálů
    DANOK
    DANOK --- ---
    jj, nutberg je hroznej humáč
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam