• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JESSE_MORENOTekutá strava Soylent, Ambronite, AnaPur, Mana nebo DIY recepty, potrava dystopicke budoucnosti?
    DREEK
    DREEK --- ---
    SPECS: Dnes chutná dobře. Já mám teda vyzkoušeno pouze Anapur a Manu, oproti Mana mi přijde Anapur jako super eko bio přírodní, což asi i je.
    Chuť je taková vločková, není problém mít v porci menší kousky ořechu, kokosu. Mana mi chutnala jako chemické husté mléko.
    Kolega, který vyzkoušel snad všechny druhy této stravy a pamatuje žabí začátky Anapuru, říkal, že je aktuálně Anapur nejchutnější ze všech. Ale samozřejmě záleží na chuti stravníka. ;-)
    SPECS
    SPECS --- ---
    AXTHEB:
    ISCH:

Anapur se pořád vyrábí, viz https://www.anapur.eu/.

Nemá někdo čerstvou zkušenost, jak chutná dnes? Zkoušel jsem jej v začátcích a chutnalo to jako žabinec.
    ISCH
    ISCH --- ---
    SKAFF: Anapur byl extremni peklo.
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    ADAM: tak se omlouvam, meli jste pravdu, nebyla to mana, ale anapur
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ADAM: Ještě byla jedna zelená věc, taková víc trávovitá a míň hnusná než nutberg, ale přestala se prodávat už v době Many II.
    ADAM
    ADAM --- ---
    AXTHEB: přesne. Nebyla. Musel to být nutberg
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Mana nikdy zelená nebyla
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    ADAM: ne, byla to Máňa
    ADAM
    ADAM --- ---
    SKAFF: zelenej s oriskama, to byl asi nutberg
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    GOLDENSAINT: ted mi prisla MARK 5 a musim rict, ze je to fakt strasne dobry. Naposled jsem mel jeste tu verzi co byla zelena s oriskama a taky fajn, ale tohle bylo tak dobry, ze jsem z toho uplne vyplašenej a musel sem si dat dvakrat.
    GOLDENSAINT
    GOLDENSAINT --- ---
    U MARK V pokračují s trendem jemnější konzistence? I a II mi chutí a konzistencí připomínala ovesnou kaši, což mi strašně chutnalo. MARK III mi připomíná ovesnou kaši kterou mi někdo předžvejkal... Jinak nabídka darování za odvoz stále platí.
    GLOG
    GLOG --- ---
    Já kupovala novou verzi Many vždy ještě při zbytku staré, abych měla srovnání, a bohužel trvám na tom, že čím dál horší pachuť a ocas v hubě.. Jediné pozitivum, že se mi nová rozmíchává rychleji (shaker se sítkem), jenže dřív to prostě do hladka bobtnalo, vodu vázalo do sebe, teď to může být rozmíchané dobře jak chce v jakémkoli poměru, je to furt nějak nepojivá moučnatá voda/kaše..
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    ADAM: :-D třepat
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    NYXYN: tak asi není problém zjistit, že 4 odměrky + 600ml vody = cca něco málo pod 800ml ;) Tím chci říci, že není důvod nevědět kolik mám dolít vody aby to bylo ok.
    ADAM
    ADAM --- ---
    GIF_242: láhev mi dlouho nevydržela. Micham v zavařovací sklenici.
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    GIF_242: Jo, mám pocit, že to mají i v tom novým manuálu, kterej posílaj s krabicí, že nejdřív sypeš potom leješ :D .. ale dávám vodu a pak prášek, protže pak nevim kolik tam mam vody žejo, zatřepu a pohoda.
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    ADAM: sklenici a nebo tu jejich láhev?
    ADAM
    ADAM --- ---
    GIF_242: me prášek predem totálně zalepi sklenici. Ale to neva, zvykl jsem si na tu vidlicku
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    psal jsem do many ať si to strčej do háje, že to nejde rozmíchat, rozmíchal jsem emailovou výměnu názorů a finální resumé bylo, že to mám dělat obráceně, nejdříve prášek, až pak vodu. Udělal jsem a zjistil jsem, že se to rozmíchá úplně v pohodě. Takže zkuste a třebas se obejdete bez vidliček atd ;)
    ADAM
    ADAM --- ---
    To míchání mě štve, bez vidličky to nedám. Ale jinak je chuť ok, zvykl jsem si.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam