STENNY: Ano, je to poměrně nové.
Objevil jsem to právě náhodou přes
https://www.blendrunner.com a pak četl nějaké recenze na TrustPilot od lidí, které nepatrně znám. Tak jsem tomu dal šanci.
Vyzkoušel jsem ten neutrální, pak vanilku a čokoláda-kokos. To bylo v létě, rovnou jsem k tomu dostal dopis, že jsou to poslední sáčky dané verze a bude nová, vylepšená.
Co se týče chuti, v tomto ohledu je kam se posunout. Měl jsem chuťově lepší alternativy (Ambronite, chutnal mi i více některý ze starších Marků MANY).
Ale dostal jsem zdarma vzorek té jejich premiové Nuts Manie, a ta byla tak dobrá, že jsem ji snědl skoro celou jen lžicí jako prášek :))
Ale celkově to s ohledem na další faktory (složení; např. neobsahuje maltodextrin, k němuž jsem obecně spíše rezervovaný, vzhledem k jeho doloženým dopadům např. na vznik Crohnovy choroby, ad.) považuji za mimořádně podařený produkt, který si hodlám objednat znovu. (Po ochutnání ode mě si ho už koupili i další lidé.)
(Stalo se mi také, že doručovací firmě se kvůli omylem (asi systémem té doručovací firmy) "odmazanému" číslu adresy na štítku nepodařilo doručit balíček napoprvé. Zákaznická podpora Powder Matteru a jejich ochota to řešit byla zcela mimořádná.)