LBW: mel .... konzistence, chut celkem v pohode, pocitove dost podobny jako jiny dehydrovany jidla ... bohuzel ac maji ruzne prichute, stejne to chutna vse dost podobne, takze se rychle omrzi, davam spis narazove a v pohode, jsem z toho plnejsi nez z jedne porce Many
ADAM: spis to zadej do nejakeho deep search AI nastroje, YT ze me neni idealni zdroj informaci (na obe strany), treba na manualy a DIY mi to prijde super, ale mas samozrejme pravdu, ja bych spis hledal kontext (neni to maltodextrin ve vode, ale je tam plno dalsich veci, ktere ten glykemicky naraz dost zmirnuji) a urcite nenahradis zadnym produktem jako je Mana proste klasickou pestrou stravu, ale hadam, ze pro to tu nejsi a spis hledas nejlepsi pomer a doplnek, z toho mi ta Mana prijde, ze vychazi slusne, ale samozrejme vsechny tyhle praskove veci ... jsou proste ultra zpracovane, nevim, jestli je fyzicke mozne to delat jinak, ja bych v tom celem teda hledal kontext v realite, ve ktere fungujes a ono obecne vetsina obedovyho menu tady v cechach na tom je vyzivovou hodnotou dost mizerne, cest vyjimkam