• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDDestiny - May the light of awoken Traveler reach and guide you even in the Reef! For the Cayde! [PC|PS4|XO]
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    TRAGED: Jeste mam porad problemy se zorientovat v tom free rezimu kde je co a delam tam ty "majakove"questy do momentu nez narazim na Tachikomu co je mi hozena na hlavu, ktera vetsinou ukonci moje trapeni a jdu na single player misi .
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KONDIK: Jestli nejsi 20ka, tak bych se tam moc hluboko nepoustel :-)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    TRAGED: Dik, budu tedy Hand Canonem a Brokovnici dale probihat sklepenim kosmodromu v Rusku !
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KONDIK: S Titanem jsem si hand cannon oblibil, jakmile znas weakspoty tak das skoro vsechno na jednu ranu :-) Ale mas velmi omezenej range, do volneho prosotoru to chce mit porovnatelnou Scout rifle, Sniperku doporucuju setrit na ostitovany commandery. OFC chce to mit na Speckach a Heavy spravny typ poskozeni podle druhu nepratel, na Falleny Arc, na Vexe Viod a na Hive A Cabal Solar. Coz poznas podle barvy s jakou stit zazari pri zasahu.

MARLLONE: To bych ti spis doporuci Pulse rifle, ma vetsi dostrel a impact. A mirit tesne pod hlavu. :)

YAKOBO: MP je na HC dost rychla, tam neni moc cas mirit :)

_KOFILA_: Jsem na 17lvl, mam Searcher Mk. 37 HC se 155 DMG a Impactem skoro az nadoraz. Davam s nim pecky za cca 650. Az do 16lvl jsem vystacil s Maverick Mk. 32 (lvl req 6 :), ktery ma "jen" 99 DMG a Impact az skoro na doraz a i ten dava Cabal legionare na dve rany do hlavy.
    MARLLONE
    MARLLONE --- ---
    _KOFILA_: K mému podivu dávám auto riflem headshoty mnohem častěji než s čímkoli jiným. Hold má člověk více šancí se trefit, i kdsž to žere víc náboje :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: Na nizkych levelech je rucni kanon fajn, ale kolem dvacky uz je to trochu slabe... To jsou v kurzu dobre promastene automaticke rajflovky...
    YAKOBO
    YAKOBO --- ---
    KONDIK: me přijde, ze ten hand cannon je v singlu v klidu, ale v multaku jsem s tim dost pohorel, priznavam sem lamka. Mam nejake bounty 20 HS koltem, takze jsete se v tom porochnam :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    MONTANACZ81: Dekuji, proto asi se mi to tak libi a bavi me, 9 vystrelu 9 chybejicich hlav. Kdyz nepocitame ty letajici mikrovlnky co se stestim vzdy rozskoci kdyz me potkaji. Vzdy jsem byl sebemrskac uz jako malej.
    MONTANACZ81
    MONTANACZ81 --- ---
    KONDIK: 1/ je spravne :)))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Beham s koltem, jsem

1/ Masochista ?
    2/ Tak se to ma hrat ?
    MONTANACZ81
    MONTANACZ81 --- ---
    GANCARCIK: dojed story na Venusi.
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    Ve kterem lvl nebo po cem dokoncenem se mi objevi Mars?:)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Koukam ze ma "The fangs of Nyx" lod! Povinnost pro kazdeho clena! ;-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    Destiny's World First Level 30 - News - Destiny Database (DestinyDB)
    http://www.destinydb.com/news/posts/19-destinys-world-first-level-30
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: I PS3 i PS4 mam oboji.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: Hrajes na ps3? Prijd nekdy na strajk;)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Update 1.0.1.4 - Patch Notes
    by Destiny Dev Team
    Summary:
    The latest patch for Destiny reduces the difficulty of a number of activities, as well as fixes issues when completing the Vault of Glass.

Activities

Missions
    Shrine of Oryx: Reduced difficulty by removing majors from Heroic tiers
    Sword of Crota: Reduced difficulty by removing majors from Heroic tiers
    Exclusion Zone: Reduced difficulty by removing majors from Heroic tiers

Raids
    Dropping the relic at the end of the raid will no longer result in a team wipe. This will prevent players being stuck at a black screen after the raid.
    You will remain dead if you were dead when the mission ended. That will be addressed by a future patch.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Tak jsem to vcera rano stahnul jak pro PS3 tak PS4 , prvni tri lvly proquestoval , lvl 4 - 5 vygrindil v te "otevrene" variante mapy, na konci mi to hodilo na hlavu Tachikomu s delem a drony. Mam pocit ze hodne budgetu z te hry slo do marketingu , mohlo jit vic do pribehu ktery je ... pytel mechuriny. S Grindem pocitam, hral jsem Korejske MMO grindovacky, ale musim rict ze to neni nic jine. Uvidime casem.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Zajimavy koment pod tom clankem:
    Quality of drop is only half the battle. In Diablo 3 when you see that orange text, you know you've got a legendary. might not be good for your build/class, but it's a legendary and with smart loot chances are with some modifications you could use it. In Destiny when that legendary engram drops and you take it to be Identified, it stands a pretty good chance of being a rare. It could also be for a completely different class.

Destiny is in a weird spot where some people can trip and fall in to full legendary, and others can get kicked in the nuts by rng so hard they fall unconscious.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam