• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDDestiny - May the light of awoken Traveler reach and guide you even in the Reef! For the Cayde! [PC|PS4|XO]
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PIETA: Nojo, zrovna Io a Titan maji nasobe Arrival eventy, tak to se pak uz nedivim. :-) Forsaken s Tangled Shore a pak dal by mohlo byt v pohode.
    PIETA
    PIETA --- ---
    MAESTRO_007: Dík.

    TRAGED: Začal jsem od Io a Titanu, kam jsem se chtěl podívat, a hra mě tam k tomu víceméně posílala i tím, co mi házela za questy do cesty. Předpokládám, že to byly nějaké seasonal questy a že hra prostě nekontroluje, jestli je dobrej nápad tam postavu poslat...

    TRAGED: To už jsem dávno zapomněl, že to takhle někdy nebylo. (:
    Tuším jsem mezitím hrál i hry, kde můžeš věci rozebrat a hra si to stejně pamatuje, to je pak ten největší luxus, nemuset to řešit.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MAESTRO_007,PIETA: Tak, nezapomen, ze loot system uz neni postavenej na equipnutem, ale na veskerem "uskladnenem", tzn. i kdyz to nechces, ale ma to vyssi LL, nech si to v inventari, nez ti v dane kategorii padne lepsi. Holt si ted zas na nejaky cas uzijes stare dobre:

    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PIETA: Kde pobihas? Forsaken by IMHO melo byt v pohode.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PIETA: ano kampan a striky treba....

    kampan je bozi... navic ty veci ti budou ted padat o dost silnejsi a 900 power bude padat po chvili hrani, hlavne si ty nejsilnejsi vec vzdycky nechej..
    PIETA
    PIETA --- ---
    PIETA: Ok, tak v zónách mě zatím všude dost masakrovali. Kam mám jít, abych tam měl nepřátele, co zvládnu? Zatím jediný místa, kde nebyli nepřátelé přesílený, byly lost sectory. Který mám rád, ale nechci je opakovat moc.

    Nemám odehranou kampaň ve Forsaken, mám se do toho pustit? Nebo mě to taky bude posílat do zón, kde budou nepřátelé na moje útoky nezranitelní?
    PIETA
    PIETA --- ---
    Tak jsem to po dlouhý době pustil, a všude je plno nepřátel, co mají recommended level 950, a já se svojí 750 si ani neškrtnu. To bylo moc hezký přivítání zpátky do hry.
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    ja jsem se akorat vcera vratil do Destiny (TLoU2 je na leto moc velka deprese) a udelal jsem dobre! Mam tam nedokoncenej Forsaken a mraky obsahu, takze Shadowkeep jeste pocka (jsem 791LL). Welcome home, guardian!
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    nova ice subclass.... dobry subzero :-)

    4:50
    NEW ICE SUBCLASS GAMEPLAY ALL CLASSES - Destiny 2
    http://www.youtube.com/watch?v=iEm06thxVWA
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    TRAGED: jojo. vzpominali jsme s kamosem jak jsme se tam schovavali za kamenama hned na zqcatku pred kazdym silnejsim nepritelem :-))
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MAESTRO_007: To proto, ze ve Forsaken byl do DC potřeba docela šílenej LL, coz je teď už ovšem vyřešené :-) A ano, taky ho teď objevuju a je opravdu elfokýčokrásné :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PIETA: ja to nedavno zapl po dlouhe dobe... a cumel jsem jak je krasne udelane Dreaming city.. pritom jsem ho nikdy nemel nejak extra oblibene, ale s odstupem casu bomba :) ...ale vyborne jsou samozrejme i ostatni
    PIETA
    PIETA --- ---
    No toto!
    WRATA
    WRATA --- ---
    PIETA: Cosmodrom se vrati v Beyond Light ;)
    PIETA
    PIETA --- ---
    TRAGED: Mně se někdy stýská po Kosmodromu, a to jsem z jedničky hrál akorát open betu. (:
    D. má fakt fantastické mapy.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PIETA: Me se styska po Marsu z 1.
    PIETA
    PIETA --- ---
    Že bych se na to zase mrknul? Poslední, co mám, je Forsaken, a ten jsem ani neodehrál... Ale hlavně teda když si vzpomenu na ty první planety, tak mám strašnou nostalgii po těch místech. Obzvlášť Titan, a celkem i IO jsou fantastický místa.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PIETA: Ano. Client uz ted ma pres 100GB a od Warmind toho pribylo straaaasne moc.
    WRATA
    WRATA --- ---
    PIETA: Ted uz jsme nekde jinde. Hlavni problem jsou technicke limitace na kterej si stezuji uz pomerne dlouho. Hra se za tu dobu dost rozrostla. S datacem neco odriznou aby vzniklo misto na nove veci a casem zase odriznou neco jineho a vytahnou neco z Valutu. Je to pomerne jednoduchy system hlavne kdyz chteji D2 udrzovat minimalne do podzimu 2023
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam