• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDDestiny & Marathon aka 1st person GaaS klub [PC|PS|XO]
    MBR
    MBR --- ---
    TRAGED: ja jsem teda zvolil mys a klavesnici. je to docela hardcore pvp a dobrej aim je nutnost. pres close combat smg hit scan az po snipovani na 200m .
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    _KOFILA_: Preslapuji nad platformama a vaham na kterou to koupit...

... jako 1. ;-)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VIRIK: spatnej pocit… ale uvidis sam…
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ještě pořád si otírám slzy a pobíhám po soustavě, ale Marathon je v plánu.

Furt mi ale přijde, že najednou místo švédského stolu, který jsme měli, je tu jen malá porce Sushi.

/můj osobní pocit
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Kolik vás tu už přestalo brečet nad zavřeným Osudem a switchlo do Marathonu? Ptám se pro kamaráda...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Destiny 2?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já taky, nemůžu ven
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    VIRIK: Jsem myslel, ze to zapnu na par hodin, zkusim s kamosem nejakou kampan a rozloucim se a nejak me to chytlo a nechce pustit :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KOFBOY: Jak vždy kupoval Deluxe verzi se season passem.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KOFBOY: a jseš tda slušnej ďábel.

Jsem to včera stáhnul a začal zase hrát a nedokážu se od toho odpoutat :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KOFBOY:jj. tam byly velký problémy u vedení, ne v týmu. Bungie mělo jedny z nejšikovnějších a nejtalentovanějších lidí v oboru.
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    Ale pokud jste ten svet chteli nekdy prozkoumat, nebo se do nej jeste vratit, ted je na to dobra doba...tohle je finalova podoba hry. Uz zadny sezoni resety, rework gearu, odebirani veci nebo dokonce celych planet a kampani.
    Posledni patch ukazal, ze uvnitr studia bylo plno sikovnejch lidi s dobryma napadama, co i vedeli, co hraci chteji, ale nebylo jim umozneno to dat do hry, pokud by to zmensilo grind a FOMO nebo se to dalo pozdeji prodat jako featura v placenym obsahu. Pridali spoustu QoL veci, je to plny lidi a asi nejpristupnejsi pro novy hrace, co to kdy bylo :)
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    TRAGED: 300 za ctvrtletni sezonu(plna cena i kdyby si to kupoval hodinu pred koncem), dlc byli za cenu novy AAA hry, coz i byli, ale taky se ti mohlo stat, ze par tydnu po tom co sis nejaky poridil, tak oznamili, ze bude za par mesicu odebrany ze sveta.
    Navic se Bungie ucili od tech nejlepsich z nejhorsich, takze sezony nesly kupovat naprimo, ale musela se poridit herni mena, sezona stala 1200, nejmensi balicky obsahovaly 500 nebo 1100 silveru :p

Zazil jsem v tom jedny z nejlepsich hernich zazitku, ten svet miluju a vzdycky jsem se do nej hrozne rad vracel...ale taky je to hra, do ktery jsem nacpal nejvic penez a to jsem vzdycky utracel jen za herni obsah nebo balicky kosmetik+silveru na sezony. Nekupovat to ve slevach, tak jsem tam za 10K+ a to v tom nejedu od zacatku...

I kdyz jsem si myslel, ze by to par kamaradu bavilo, stejne jsem se ani nesnazil je presvedcit, jak dobry to je.
    Protoze ta prvotni investice do neceho co jede uz roky a pribeh chvilema vubec nedava smysl, jelikoz ho byla velka cast odvypravena v obsahu ktere je nenavratne pryc( a nejsis ti za chvili odeberou dalsi cast) a kde muzes naskocit do hry, zacit levelovat power, aby sis mohl zahrat endgame obsah, aby ti za par tydnu skoncila sezona ty sis musel koupit novou a zacal si zase levelovat, od Bungie co ma kvuli temhle praktikam spatnou povest ,je nesmyslne velka.

A pak posles kamosovi KOMPLET edici a zjistis ze, za klice od dungu chtej dalsich par stovek :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    vlastně ale jediné, co mne skutečně štve, že udělali tři fáze Destiny 2.

První, jak jsme do toho masově skákali. Bylo to drahé, ale zajímavě napsaný a hrálo se to výborně. Pak přišlo další, jako větší datadisk a zase za cenu větší než jsou běžné hry, kde už umírala jedna z hlavních postav a z kosmickýho vězení utekla zajímavá sebranka bossů.

Pak ale do toho začali víc hrabat a v druhé fázy vypnuli příběh dvojky a vytvořili mapy a dávaly rozšíření. COž o to, ta byla velice dobrá, ale kde mám zaplacený příběh, základ dvojky? A pak přišla třetí, kde spoustu map, co se hrály nejmíň vytáhly, zabitého hrdinu opakovaně oživují a přidávají mapy z jedničky (???).
    Free verze hraní klasický platící fanoušky stála docela dost.

Sice furt tam máte výborný linie až kosmickýho hororu, výborný nápady, ale místo nějak oddělení Destiny 3 a dvojky prostě vznikl mamlas.

Mimochodem, zapnul jsem jedničku na XBox i PS to hrají furt fůry lidí, emigrovalo tam i hodně hráčů dvojky, takže ta hra docela dost stále žije.

jednička:

VIRIK
    VIRIK --- ---
    to jsi to asi kupoval někde v Rusku, protože to bylo víc, než 1200 ročně, a na začátku to byla extrémně drahá hra, a ten obsah za ty první dvě vysoké platby už ani neexistuje, to je už dost dlouho, co ho stáhli.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ve výsledku, těch 12 stovek ročně, ci za sezonu, bylo pořádd méně, než ež třeba WoW s 320 měsíčně + 1200 za každou expanzi.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Ovšem i tak, rád jsem to hrál.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Akorát teda upřímně.

Ty dojmy nejsou úplně pozitivní. Hra to byla skvělá, ale extrémně předražená.

Kolik nás to stálo první rok? 3200 korun, nebo něco takového, že? A už další rok to chtělo přes dva litry s pokračováním. A pak další roky.

S tím ale, že ten příběhový režim vypnuli, že nám první tyhle drahé verze Destiny 2 sebrali úplně. Pak přidali další planety, ale staré strčily do vaultu zcela.

Takže opakované placení a přitom sebrání starých příběhových misí, linií i map.

Jako ta Destiny 2 ve svý době stále několikanásobně víc, než GTA 6 dneska :D A za to nám ten kontent nenechali.

Asi patřím k těm, kdo to tu hrál nejdéle a nejvíce. A musím říct, že i když se jako strašně chválili, jak tam vymýšlejí nové zajímavé věci, tak to už poslední roky neplatilo a byla to samá pičovina. Tj. tak do dvou třetin dobrý, hezký vývoj, pěkný mapy a nápady i mise. Ale pak hovadiny.
    Ještě před úplným závěrem, kde jste se mohli změnit na bludičku (wtf?), tak si to designovali jako nástup do arének, kde se psawnovali nepřátelé pokaždé, když jste sebrali runu. A měli jste si pamatovat, kde byl její symbol a přonést ji na svoje místo, jinak restart celé místnosti.
    A pak přibývalo run a spawnů nepřátel, včetně bosů, krát pět, krát deset...

Jako vtipný bylo, jak dycky lidi umí být hysterický třeba u Ubisoftu, že prostě natahujou expení levelů, že si musí člověk prý kupovat boosty. Hovadina. Tady si to nenápadně upravovali, že i když to mělo jít hrát solo, vyžadovalo to najednou partu (ale zničeho nic, třeba jen uprostřed mise, kterou jste potřebovali projít, aby se vám hra vůbec otevřela). Takže pak tázání se všude po netu, zda by nebyl někdo tak laskav, nebo prostě jejich store a nákupy např. lepších zbraní, boostů na výbavu a podobně. Farming už nebyl zábava, ale náhrada placení.

Byl jsem členem dvou gild, který to hrály fakt tisíce a tisíce hodina. i oni nakonec odešli. Velcí fandouvé, ale Bungie to prostě rozmrdávalo.

To dobré i to naprosto skvělé dokázali utopit v takových pičovinách, že to snad ani není možný.
    Škoda, že je SONY nevyházela hned po nákupu. Vedoucí. DOufal jsem, že to nějakým zákrokem zlepší, ale oni je nechali spadnout na úplné dno a rozmrdání i zbytku toho, co fungovalo.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já volám nashledanou, nashledanou, nashledanou rodné údolí....
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    Bungie Say Their Final Goodbyes (Voice Actors, Audio Team & Art Team)
    https://www.youtube.com/watch?v=4HTmSOIpbNg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam