úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
EMIS
reference:
+16
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Praha min : 16 inzerát
pronajem Praha : 1 inzerát
min : 18 inzerát
Praha : 420 inzerát
pronajem : 1 inzerát
nabízím
Prenecham pronajem Praha 2, ulice Uruguyaska (2 min Mirak, 5 minut IP Pavlova).
Prenecham pronajem Praha 2, ulice Uruguyaska (2 min Mirak, 5 minut IP Pavlova).
Presunuji se do vlastniho, takze prenecham aktualni pronajem: Praha 2, ulice Uruguyaska (2 min Mirak, 5 minut IP Pavlova). 85m metru ctverecnich, 4 mistnosti (kuchyn, 2x pokoj za dvermi + chodba) balkon k uzivani (neni ve smlouve, pristup z chodby). Vecer soukromi. moznost parkovani ve dvore bez karty Velka kuchyn + mycka, 2 roky stara lednice a pracka. Jinak nevybaveny. Vysoke stropy, sprchovy kout cena 12 500 + sluzby dle vyuctovani (neplatil jsem vic jak tisic osoba). Elektrina a plyn prepisem na najemnika. Volne od 1. Srpna 2016 Majitel je doktor, nikdy s nim nebyl problem a slo vse domluvit. Klidne bydleni, kousek do centra. Nevhodne na party byt ;) Idealne nekdo asi nekdo pracujici. bez provize pridal jsem par fotek (kuchyn + jedna mistnost+pohled do dvora z kuchyne) a unikatni planek co jsem prave stvoril, neni krasny ale pro predstavu.. V pripade vazneho zajmu, predam kontakt na majitele pro doreseni smlouvy. add realitky - Vim, jste skvele a Vase sluzby jsou neocenitelne, ale prosim nekontaktovat at si vzajemne usetrime cas.
TIMBANDE
---
---
15:34:27 6.6.2016
Zdravím, mám tak tež zájem o prohlídku
ZOFCZ
---
---
14:19:48 6.6.2016
Zdravím, mám velký zájem o prohlídku, píšu zprávu :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam