• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUGISCS Software (Euro truck simulator 2, Scania truck driving simulator..)
    COLON
    COLON --- ---
    JUGI
    JUGI --- ---
    HOMOLKA:
    HADIAK: nalepeno na nástěnku :)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JUGI: cenim si toho ze bys mi nastenku sveril, ale radeji bych se tam jenom dival na ty profily :) nejsem schopny nastenkar....
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Teda ale ta kamera je ve Spintires fakt hrozná, doufám že s tim něco udělaj. Zvyknul jsem si tak po půlhodině, ale fakt si říkám že to musí jít udělat líp.
    Ale jinak zatim super, po několik počátečních failech jsem odhalil celou první mapu a napodruhý (zkoušet to bez mapy byla fakt blbost) zkoušim odvézt střední klády. A zapadl jsem 500 metrů od cíle jednou půlkou trucku do bahna, nedaří se mi vyjet jen tak a nemůžu si dovolit moc popojíždět sem a tam protože jsem povážlivě nakloněnej na stranu. Večer už mě to nasralo a vypnul jsem to, ale dneska už se těšim na záchrannou misi, 10/10 would buy again.
    Ale jestli ho při vytahování převrhnu, tak se fakt naseru.
    JUGI
    JUGI --- ---
    HOMOLKA: klidne muzem nebo ti muzu dat prava na nastenku a budes nastenkar :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    COLON (BURKHAR): Funguje, aj mě nějací němci několikrát vyprostili, než jsem ztratil i poslední kládu a frustrovaně hru vypl. :)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    tak me napada - co takhle tady zaridit nastenku, kde by byly profily na worldoftrucks webu s mistnimi hraci? (dobrovolne:))
    COLON
    COLON --- ---
    BURKHAR: protože mulťák kdy jedeš aspoň s jedním kámošem a vzájemně se vytahujete je paráda. A když se sejdou 4 - 2 si naložej dlouhý klády a 2 dělají support se serviskou a palivem to je pak zábava :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    COLON: Vyzkoušim večer.
    COLON
    COLON --- ---
    BURKHAR: no já sem to měl už předobjednaný a byla dost sranda jak posouvali vydání o měsíce. Každopádně mi to došlo hned jak vyšlo a taky nelituju. Akorát sem si teď zas stáhnul patchnutou verzi abych se podíval jestli už jde MP a pořád mi to píše špatná verze. Tobě to jde?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    COLON: Jsem to chtěl od prvních videí hned! :) A překvapilo mě teda, jak to na mý šunce šlape skvěle. No, za těch pár korun jsem neprohloupil prostě.
    COLON
    COLON --- ---
    BURKHAR: no ta ten pohled se zvyknout dá, o tom nic, když jsi na cestě. Ale až zajedeš někde mezi stromy tak je to dost peklo, kroutit kamerou a nevidět o co seš seknutej. Tak samozřejmě že kamera z kabiny by byla nejlepší, ale na tom si budou muset asi dost máknout - vzhledem k tomu, že podporu volantu slibovali už od vydání a nakonec ji dodělali teď nedávno si nedělám iluze - asi to nejde tak lehce jak si představovali :) Jinak volant a manuální řazení fajn - až na ten FF ten je fakt dost odfláknutej - ale vyšší rychlost než 2 dáš v náklaďácích stejně jen na asfaltu. Kdybych si moc vymejšlel mohli by dodělat řazení s dvojitou spojkou a meziplynem pro a ještě zapracovat na zvuku motoru když jde do otáček, je to pořád takový mdlý. Uvidíme co se povede dodělat časem. Každopádně zábava na nejeden zimní večer - obzvlášť achievementy kdy musíš odvézt fůru na vykládku bez použití brzdy nebo bez ubrání plynu :) A hledání kadibudek je taky sranda - když nepoužiješ mapu...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    COLON: Dík za souhrn. Na pohled jsem si zvykl za 2 minuty, na trošku nezvyklé rozhlížení myší taky, protože stejně koukám, co kde a jak. Souhlas, že fixní kamera nahoru na kapotu/kabinu by byla super. Plus HC mód pohled zevnitř ála ETS2. A kamera na nakládání, s tou sedačkou máš pravdu. Zatím odehráno přes půl hoďky, večer uvidim, co ten volant, ale kamoš má narozky, tak nevim, jestli ho budu schopnej vůbec zapojit. Nadruhou stranu, připadal bych si jako správnej sibiřskej trucker. ;D
    COLON
    COLON --- ---
    BURKHAR: grafika i fyzika super, ale je tam stále dost nevychytaností a oproti tomu co bylo avizovaný se to patchuje hodně pomalu. Za mě je teda nejhorší ta 3rd person kamera - obzvlášť teď když přidali podporu volantu - což je teda oproti původní klávesnici/gaypadu super, protože manuální řazení myší nebo páčkou byl dost voser. Je jasný že hodit kameru z kabiny je asi dost práce navíc, ale alespoň fixní někde na kapotu by bylo fajn. Ovšem nejhorší peklo je kamera při nakládání dřeva nakladačem - nevím proč ji nefixnou na sedačku nakladače tak jak to je v reálu, to by asi nebyl velkej problém. A když už přidali podporu volantu tak si mohli dát trochu víc práce s FF. Ale jinak je to super záležitost, vo tom žádná. Jo a po patchi mi nefunguje multiplayer což je dost WTF. A vzhledem k tomu že už mám splněný všechny Achievementy na Steamu by nebyla špatná nějaká nová mapa :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    VOZKA: Je to za pusu.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Jdu do toho taky, demo bylo překvapivě super i bez volantu nebo jinýho ovladače, jak tenhle rok šetřim a skoro nic nekupuju tak tohle chci.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HADIAK: Je to strašný peklo. Večer to vyzkoušim na G25 a jsem zvědav.

    Ty detaily bahna, jak odlítá od gum a všechno, no tyvole, NEXTGEN! :D

    Steam Community :: Screenshot :: Comooon!
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=347839896
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam